Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

==

r,

ns

Entrecote met groene asperges

hoofdgerecht - 15 min. - 4 pers.

20 g pijnboompitten

onderkant (ca. 3 cm) van de asperges. Kook ze in 3-4 min.

4 entrecotes op kamertemperatuur

beetgaar en giet af. 4 Snijd de entrecotes schuin in plakken

3 el olijfolie

van 1 cm dik en leg op 4 borden. Verdeel er de asperges,

500 g groene asperges

pijnboompitten en rucola over. Besprenkel met de crema

20 g (biologische) rucola

balsamico en de resterende olijfolie. Schaaf er de kaas over.

1el crema balsamico

30 g Parmezaanse kaas

Voedingswaarde p.p. 597 kcal, vet 33 g, waarvan verzadigd

& grillpan

12g, koolhydraten 6 g, waarvan suikers 3 g, vezels 2 g,

eiwit 68 g, zout 0,5 g, groente 118 g

1 Breng een laagje water in een ruime pan aan de kook voor

=

de asperges. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan

ca. 4 min. tot ze beginnen te kleuren en te geuren. Laat

vage

afkoelen op een bord. 2 Besprenkel de entrecotes met 1 el olie,

Verhit een grillpan en gril de entrecotes in 4-5 min. medium-

rare, of langer tot de gewenste garing. Keer regelmatig. Neem

© Dankzij zijn krachtige smaak combineert deze wijn goed

het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of

bij vlees van de barbecue, spareribs, biefstuk of gegrilde

een stukje aluminiumfolie. 3 Snijd intussen de houtachtige

aubergine. Bloemfontein pinotage shiraz 750 ml 5,99

EN

Bij dunken

I

houd je het glas

id

het

:

€.

S

vj:

Le

f

Ä

De smaak van het uitgebreide

F

tafelente pakken? Kijk op

we

Jumbo.com/uitgebreidkoken

AN |

voor LES recepten.

a“

ie’

ij

18

JUN.