Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

af

LT

*

k

ETEN WE

WEEKMENU

2

VE

a

Ce

>. U

/

u

7}

GC

Hi

L

Fa

5

)

Di j

#

RE

Noedelsoep met Thaise

5

kipgehaktballetjes

hoofdgerecht + 20 min. « 4 pers. |

ST

350 gkipgehakt

LA

ar

1 pakje lichtpittige Thaise rode

F4

e

der

curry pasta (77 g)

de 3

Tr

3 el zonnebloemolie

en

ZIN

1

\ Les

2 zakken Thaise wokgroente

N

ME

TU

(à 400 9)

1blik kokosmelk (400 ml)

/ ee

1Ld

2 kippenbouillonblokjes

&

2eieren

/ al

2 pakken wok noodles (á 300 g)

4

Jan

5

Er

a

voedingswaarde p.p. 7/81 kcal,

N

vet 45 g, waarvan verzadigd 24 g,

y

£

koolhydraten 62 g, waarvan

}

CN

suikers 13 g, vezels 8 g, eiwit 28 g,

y

zout 4,3 g, groente 200 g

|

À

er

Rf

=

À

#2

si

ji

5

ri

el

ken

me,

|



SE

N

O6

|

“=

fl

7

Fa

7

LM

U

nj jj

19

Hi

1 Doe het kipgehakt in een kom en meng er de helft van de

omelet van de eieren. Neem de omelet uit de pan, rol op en

currypasta door.

snijd de rol in stukjes van / cm.

2 Verhit ineen soeppan 2 el olie en bak de rest van de

4 Draai balletjes van het gehakt ter grootte van een walnoot

currypasta / min. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. Voeg

en voeg toe aan de soep. Warm 3 min mee. Voeg als laatste

de kokosmelk, 1% L water en de bouillonblokjes toe. Breng aan

de wok noodles toe en warm 2 min mee in de soep. Breng op

de kook.

smaak.

3 Klop intussen in een kom de eieren los met een scheutje

5 Schep de soep in 4 ruime kommen. Verdeel er de

water. Verhit de resterende olie in een koekenpan en bak een

omeletreepjes over. Serveer met eetstokjes en een lepel.

JUMBO 87