Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

WIJ STREVEN NAAR ZO VEEL

Pikante pastasalade

met broccoli, ansjovis

MOGELIJK VIS IN BLIK MET

en mozzarella

hoofdgerecht « 20 min.

MSC-KEURMERK

«A pers.

250 gpenne

200 gbroccoliroosjes

1rode peper

he

4 Princes ansjovisfilets in

olijfolie

3 gegrilde rode paprika's (pot)

1 bakje minimozzarella (245 g)

4 el olijfolie extra vierge

1zakje geroosterde

pijnboompitten (30 g)

1 Kook de penne in 11 min.

beetgaar. Voeg de laatste 5 min.

af

af

van de kooktijd de broccolitoe

Giet af en spoel koud. 2 Snijd

mn:

M2

de rode peper fijn, de ansjovis

in kleine stukjes en de paprika

in reepjes. Laat de mozzarella

wen

uitlekken. Meng in een schaal

de penne, broccoli, peper,

en

ansjovis, paprika en mozzarella.

PL

D

3 Besprenkel de salade met

L

de olie, bestrooi met de

pijnboompitten en serveer.

v

voedingswaarde p.p. 246 kcal,

|

vet 14 g, waarvan verzadigd 4 g,

koolhydraten 20 g, waarvan

suikers 4 g, vezels 2 g, eiwit 10 g,

a

zout 0,7 g, groente 33g

a

N

id,

Deze frisse

salade

isideaal

voor jouw

picknick in

Princes Selections

eigentuin

ansjovis in olijfolie

(p.102)

MSC 55 9 2,84

JUMBO 81