Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 123




Hier is pagina 123 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

iN

ä

[

PORTIES

ur

4

hi

Tomatenplaattaart met geitenroom en kruiden

il

y

hoofdgerecht - 15 min.

(+ 20-25 min. oventijd) - 4 pers.

k

4:

8 plakjes bladerdeeg (uit de

leg ze als rand op de zijkanten.

+

diepvries)

2 Meng de crème fraîche met

1 beker crème fraîche (200 g)

de geitenkaas. Pers de knoflook

Y: zakje geraspte geitenkaas

erboven en meng erdoor. Hak

m

(41509)

de peterselie fijn en voeg de

1teentje knoflook

helft toe. Verdeel de geitenroom

8 takjes platte peterselie

over de deegbodem. Halveer

(ES

1emmer snacktomaatjes (à

de tomaatjes en verdeel over

ue

500 9)

de taart. 3 Bak de tomatentaart

2 el olijfolie extra vierge

in de voorverwarmde oven in

& bakplaat bekleed met

20-25 min. gaar. Bestrooi de taart

bakpapier

uit de oven met de rest van de

|

peterselie en besprenkel met de

1 Verwarm de oven voor tot

olijfolie.

200 °C. Ontdooi de plakjes

bladerdeeg. Leg ó plakjes in

voedingswaarde p.p. 608 kcal,

ke

een rechthoek op de bakplaat,

vet 44 g, waarvan verzadigd 23 g,

laat de randen overlappen en

koolhydraten 39 g, waarvan

ie

druklicht aan, zodat een grote

suikers 8 g, vezels 4 g, eiwit 12 g,

A

deeglap ontstaat. Snijd van

zout 1,6 g, groente 125 g

À

de laatste plakjes 10repenen

22

N

É

Een plaattaart is een ideale restverwerker. Kijk wat

je nog in je koelkast hebt liggen en beleggen maar.

Reken op ongeveer twee plakjes bladerdeeg met

beleg per persoon. Zowel warm als koud lekker.

Wil je hem opwarmen? 15 min, op 160°C.

À

?

Ah #®

4

el

mt «

ar

JUMBO 123