Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RESTAURANT THUIS

+,

SL |

©

GR

Romige ricotta met

à.

a

aardbei en dragon

A

nagerecht - 10 min. - 4 pers

+

1vanillestokje

30 g witte basterdsuiker

Ya bakje mascarpone (à 250 g)

1 bakje ricotta (250 g)

1bak aardbeien (400 g)

1limoen

4 takjes verse dragon (bakje 15 g)

LA

1 Halveer het vanillestokje in de lengte

en schraap met een scherp mesje

het merg eruit. Meng met de suiker,

mascarpone en ricotta. Was de aardbeien

en halveer ze. Laat het groen eraan zitten

2 Maak met 2 eetlepels mooie ovale vormpjes

van het ricottamengsel in de bordjes. Leg de

aardbeien ernaast. Boen de limoen schoon en

rasp de groene schil boven de bordjes. Garneer

met de blaadjes van de takjes dragon

Voedingswaarde p.p. 283 kcal, vet 219

;

waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 15 g

2

waarvan suikers 15 g, vezels1g,eiwit8g

zout 0,3 g, groente Og

Û

© Sluit je diner af met deze lichtzoete bruiswijn

Heerlijk bij lichte (na)gerechten met fruit

Fiorelli moscato 750 ml 3,95

Een quinelle is een van de

Rlassieke onmaaktuucjes van een

N

chef. Je maakt deze elegante vorm

met 2 (Unke eetlepels, waarmee je

>)

het ricettamengsel een paa keer

de andere, zodat er een strakke

verun ontstaat,

JUMBO

21