Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RESTAURANT THUIS
+,
SL |
©
GR
Romige ricotta met
à.
a
aardbei en dragon
A
nagerecht - 10 min. - 4 pers
+
1vanillestokje
30 g witte basterdsuiker
Ya bakje mascarpone (à 250 g)
1 bakje ricotta (250 g)
1bak aardbeien (400 g)
1limoen
4 takjes verse dragon (bakje 15 g)
LA
1 Halveer het vanillestokje in de lengte
en schraap met een scherp mesje
het merg eruit. Meng met de suiker,
mascarpone en ricotta. Was de aardbeien
en halveer ze. Laat het groen eraan zitten
2 Maak met 2 eetlepels mooie ovale vormpjes
van het ricottamengsel in de bordjes. Leg de
aardbeien ernaast. Boen de limoen schoon en
rasp de groene schil boven de bordjes. Garneer
met de blaadjes van de takjes dragon
Voedingswaarde p.p. 283 kcal, vet 219
;
waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 15 g
2
waarvan suikers 15 g, vezels1g,eiwit8g
zout 0,3 g, groente Og
Û
© Sluit je diner af met deze lichtzoete bruiswijn
Heerlijk bij lichte (na)gerechten met fruit
Fiorelli moscato 750 ml 3,95
Een quinelle is een van de
Rlassieke onmaaktuucjes van een
N
chef. Je maakt deze elegante vorm
met 2 (Unke eetlepels, waarmee je
>)
het ricettamengsel een paa keer
de andere, zodat er een strakke
verun ontstaat,
JUMBO
21