Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ar
ES
ill
H
EG
4
>
af
sr)
\\
|
à
!
IB
&
A
A
Fruitige zomertaart met mascarponecrème
Karnemelkpannenkoekjes met gebakken nectarines
gebak - 20 min. (+ 20-25 min. oventijd) - 10 pers.
lunch-of nagerecht - 20 min. 4 pers.
1roltaartdeeg (uit de koeling)
1fles mix voor Hollandse pannenkoeken (190 g)
3 el abrikozenjam
250 ml karnemelk
500 g nectarines of perziken
rasp van 1 citroen
6 el zonnebloemolie
250 g zoete kersen (uit de diepvries)
75 g suiker
250 g nectarines of perziken
2el suiker
1 bakje mascarpone (250 g)
100 ml slagroom
2 el vloeibare honing
1 zakje vanillesuiker
& bakplaat
1Bereid de pannenkoekenmix met de karnemelk en
mixer of keukenmachine
citroenrasp volgens de aanwijzingen op de verpakking tot
een dik beslag. 2 Verhit in een koekenpan een beetje olie en
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Rol het deeg met het
schenker 4 bergjes beslag in. Bak de pannenkoekjes in 2 min.
bakpapier uit en leg dit op de bakplaat. Bestrijk het deeg dun
per kant gaar. Leg ze op een bord en bak met de rest van het
met de jam. Snijd de nectarines in dunne partjes. Beleg de
beslag meer pannenkoekjes. Houd de pannenkoekjes onder
taartbodem met de perziken en bevroren kersen. Bestrooi
een deksel warm. 3 Verhit in de koekenpan de resterende 2 el
met de helft van de suiker. 2 Bak de taart in de voorverwarmde
olie. Snijd de nectarines in partjes en bak ze 3-4 min. Bestrooi
oven in 20-25 min. gaar. Klop intussen met de mixer of inde
met de suiker en bak nog 1-2 min. 4 Stapel de pannenkoekjes
keukenmachine de mascarpone met de slagroom, resterende
op 4 borden. Verdeel er de nectarines over en besprenkel met
suiker en vanillesuiker tot een dikke crème. 3 Snijd de taart in
de honing.
stukken en serveer met de mascarponecrême.
voedingswaarde p.p. 404 kcal, vet 16 g, waarvan
voedingswaarde p.p. 380 kcal, vet 24 g, waarvan
verzadigd 2 g, koolhydraten 56 g, waarvan suikers 25 g,
verzadigd 14 g, koolhydraten 36 g, waarvan suikers 19 g,
vezels 2 g, eiwit 8 g, zout 0,5 g
vezels 2 g, eiwit 4 g, zout 0,4 g
@ suit je diner af met deze lichtzoete bruiswijn. Deze
NECTARINES ZIJN ZO UIT HET HANDJE
moscato past perfect bij lichte (na)gerechten met fruit.
LEKKER SAPPIG, MAAR JE KUNT ZE OOK
Fiorelli - Moscato 750 ml 3,95
HEEL GOED GRILLEN OF BAKKEN
JUMBO 95