Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ar

ES

ill

H

EG

4

>

af

sr)

\\

|

à

!

IB

&

A

A

Fruitige zomertaart met mascarponecrème

Karnemelkpannenkoekjes met gebakken nectarines

gebak - 20 min. (+ 20-25 min. oventijd) - 10 pers.

lunch-of nagerecht - 20 min. 4 pers.

1roltaartdeeg (uit de koeling)

1fles mix voor Hollandse pannenkoeken (190 g)

3 el abrikozenjam

250 ml karnemelk

500 g nectarines of perziken

rasp van 1 citroen

6 el zonnebloemolie

250 g zoete kersen (uit de diepvries)

75 g suiker

250 g nectarines of perziken

2el suiker

1 bakje mascarpone (250 g)

100 ml slagroom

2 el vloeibare honing

1 zakje vanillesuiker

& bakplaat

1Bereid de pannenkoekenmix met de karnemelk en

mixer of keukenmachine

citroenrasp volgens de aanwijzingen op de verpakking tot

een dik beslag. 2 Verhit in een koekenpan een beetje olie en

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Rol het deeg met het

schenker 4 bergjes beslag in. Bak de pannenkoekjes in 2 min.

bakpapier uit en leg dit op de bakplaat. Bestrijk het deeg dun

per kant gaar. Leg ze op een bord en bak met de rest van het

met de jam. Snijd de nectarines in dunne partjes. Beleg de

beslag meer pannenkoekjes. Houd de pannenkoekjes onder

taartbodem met de perziken en bevroren kersen. Bestrooi

een deksel warm. 3 Verhit in de koekenpan de resterende 2 el

met de helft van de suiker. 2 Bak de taart in de voorverwarmde

olie. Snijd de nectarines in partjes en bak ze 3-4 min. Bestrooi

oven in 20-25 min. gaar. Klop intussen met de mixer of inde

met de suiker en bak nog 1-2 min. 4 Stapel de pannenkoekjes

keukenmachine de mascarpone met de slagroom, resterende

op 4 borden. Verdeel er de nectarines over en besprenkel met

suiker en vanillesuiker tot een dikke crème. 3 Snijd de taart in

de honing.

stukken en serveer met de mascarponecrême.

voedingswaarde p.p. 404 kcal, vet 16 g, waarvan

voedingswaarde p.p. 380 kcal, vet 24 g, waarvan

verzadigd 2 g, koolhydraten 56 g, waarvan suikers 25 g,

verzadigd 14 g, koolhydraten 36 g, waarvan suikers 19 g,

vezels 2 g, eiwit 8 g, zout 0,5 g

vezels 2 g, eiwit 4 g, zout 0,4 g

@ suit je diner af met deze lichtzoete bruiswijn. Deze

NECTARINES ZIJN ZO UIT HET HANDJE

moscato past perfect bij lichte (na)gerechten met fruit.

LEKKER SAPPIG, MAAR JE KUNT ZE OOK

Fiorelli - Moscato 750 ml 3,95

HEEL GOED GRILLEN OF BAKKEN

JUMBO 95