Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& WEEKMENU
A
E97
%
EN
ei
Ir
F4
Ÿ 7
rè
|
Nt
ae,
re À !
js
pr À
77
AA
il
”
en
La
Biefstuks;
ies stroganoff
2
Bi
met papri
k
asalade
hoofdgerecht + 30 min. + 4 pers
FE
Ge
à =
700 g verse friet
1 schaal biefstukken (2 stuks,
DS
NE
6
u)
ca.300 9)
Li
1zak paprikamix (3 stuks)
4
Pi 4 et
2rode uien
Li
2elolijfolie
=
1bakje peterselie (30 g)
vr.
ne 7
1el crema balsamico (flesje
3
>
d
250 ml)
en
m
1bakje champignons (250 g)
125 ml slagroom
N _
& bakplaat
Jet
Fr
bakpapier
“
4 spiesen of satéprikkers
)
we
voedingswaarde p.p. 561 kcal,
vet 27 g, waarvan verzadigd
‘Snijd uien altijd met
10 g, koolhydraten 51 g, waarvan
een scherp mes. Hoe
Rn at
suikers 10 g, vezels 9 g, eiwit 24 g
scherper het mes, hoe
zout 0,3 g, groente 175 g
minder je ogen gaan
tranen.”
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed de bakplaat met
4 Verhit de grillpan en gril de biefstukspiesen 5 min. Keer
bakpapier. Verdeel de friet over de bakplaat en bak in 30 min
regelmatig. Neem de spiesen uit de pan en laat rusten op een
goudgeel. Schep halverwege de baktijd om.
bord onder een deksel of een stukje aluminiumfolie.
2 Snijd intussen de biefstukken in stukken van 2x 2 em. Snijd
5 Snijd intussen de champignons in kwarten. Verhit de
de rode paprika in stukken van 3x 3 cm. Snijd 1 ui in partjes. Rijg
resterende olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de rest
het vlees, de paprika en stukjes ui aan 4 spiesen. Besprenkel de
van de ui en champignons 4 min. Voeg de slagroom toe en laat
spiesen met {el olie.
3 min. inkoken tot saus. Breng op smaak.
3 Maak de resterende paprika's schoon en snijd ze in dunne
6 Verdeel de friet, salade en spiesen over 4 borden. Schep de
reepjes. Snipper de 2° ui heel fijn en hak de peterselie fijn.
saus over de spiesen en bestrooi met de rest van de peterselie.
Meng % van de gesnipperde ui en %4 van de peterselie met de
M.m.v. Sostrene Grene
reepjes paprika. Besprenkel met de dressing.
se JUMBO