Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& WEEKMENU

A

E97

%

EN

ei

Ir

F4

Ÿ 7



|

Nt

ae,

re À !

js

pr À

77

AA

il



en

La

Biefstuks;

ies stroganoff

2

Bi

met papri

k

asalade

hoofdgerecht + 30 min. + 4 pers

FE

Ge

à =

700 g verse friet

1 schaal biefstukken (2 stuks,

DS

NE

6

u)

ca.300 9)

Li

1zak paprikamix (3 stuks)

4

Pi 4 et

2rode uien

Li

2elolijfolie

=

1bakje peterselie (30 g)

vr.

ne 7

1el crema balsamico (flesje

3

>

d

250 ml)

en

m

1bakje champignons (250 g)

125 ml slagroom

N _

& bakplaat

Jet

Fr

bakpapier



4 spiesen of satéprikkers

)

we

voedingswaarde p.p. 561 kcal,

vet 27 g, waarvan verzadigd

‘Snijd uien altijd met

10 g, koolhydraten 51 g, waarvan

een scherp mes. Hoe

Rn at

suikers 10 g, vezels 9 g, eiwit 24 g

scherper het mes, hoe

zout 0,3 g, groente 175 g

minder je ogen gaan

tranen.”

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed de bakplaat met

4 Verhit de grillpan en gril de biefstukspiesen 5 min. Keer

bakpapier. Verdeel de friet over de bakplaat en bak in 30 min

regelmatig. Neem de spiesen uit de pan en laat rusten op een

goudgeel. Schep halverwege de baktijd om.

bord onder een deksel of een stukje aluminiumfolie.

2 Snijd intussen de biefstukken in stukken van 2x 2 em. Snijd

5 Snijd intussen de champignons in kwarten. Verhit de

de rode paprika in stukken van 3x 3 cm. Snijd 1 ui in partjes. Rijg

resterende olie in een koekenpan en bak op hoog vuur de rest

het vlees, de paprika en stukjes ui aan 4 spiesen. Besprenkel de

van de ui en champignons 4 min. Voeg de slagroom toe en laat

spiesen met {el olie.

3 min. inkoken tot saus. Breng op smaak.

3 Maak de resterende paprika's schoon en snijd ze in dunne

6 Verdeel de friet, salade en spiesen over 4 borden. Schep de

reepjes. Snipper de 2° ui heel fijn en hak de peterselie fijn.

saus over de spiesen en bestrooi met de rest van de peterselie.

Meng % van de gesnipperde ui en %4 van de peterselie met de

M.m.v. Sostrene Grene

reepjes paprika. Besprenkel met de dressing.

se JUMBO