Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

NN

KOKEN

&

-

DELEN

De laatste weken koken we meer dan ooit: we

À

5

koken veel en delen qul. Drie hartverwarende

verhalen en drie recepten voor veel eters.

u

+

co

=

u

Kruidige tomatensaus

%

saus + 25 min. - 3x4 pers.

4

u

8 el olijfolie

en kook de saus in 15-20 min, toteen dikke

6 teentjes knoflook

tomatensaus. 3 Meng de laatste 4 el olijfolie

% bakje Italiaanse kruidenmix (à 30 g)

door de saus en breng verderop smaak. Laat =

(of 2-3 takjes rozemarijn)

de saus eventueelvoor later gebruikafkoelen

3 blikken tomatenblokjes

en bewaar afgedekt in de koelkast (max.

(à 400 g)

2 dagen) of vriezer (max. 3 maanden).

2tlrietsuiker

voedingswaarde p.p. 85 kcal, vet 7 g, waarvan

1 Verhit in een pan met dikke bodem 4 el

verzadigd 1 g, koolhydraten 4 g, waarvan suikers.

olijfolie. Snijd de knoflook in plakjes en ris

4g, vezels 1 g, eiwit 1g, zout O1 g, groente 100 g

evt. de blaadjes van de takjes kruiden. Fruit

de knoflook met de kruiden 2 min. Voeg de

Tip: voeg extra groente in blokjes toe, zoals

tomatenblokjes en de suiker toe en breng

paprika, wortel en courgette en warm nog 5 min.

tegen de kook aan. 2 Draai het vuur laag

mee. Met wat pasta een volwaardige maaltijd.

120 JUMBO