Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TA

Er

6.

Le

Tant:

ua

u

à

a.

Ln

Li

=

- 5

5

3

1

23

00

Frisse blokjessalade met watermeloen

Feestelijke watermeloenpizza’s

voorgerecht + 25 min. - 4 pers.

nagerecht - 15 min. - 4 pers.

500 g gekoelde watermeloen

1gekoelde miniwatermeloen

1komkommer

8 bollen aardbeien-meringue-ijs

1 pakje feta (200 g)

slagroom (spuitbus)

2 el extra vierge olijfolie met citroenaroma (fles 250 ml)

1schaaltje blauwe bessen (125 g)

% bakje munt (à 15 g)

4 el minimarshmallows pink & white

1 Snijd de watermeloen in plakken van 1 cm. Verwijder de schil

1 Snijd 4 dikke plakken van de meloen en leg ze op 4 borden.

en snijd in blokjes van 1 cm. 2 Schil de komkommer en snijd

2 Verdeel het ijs over de meloen. Spuit er een royale toef

van beide uiteinden een dun plakje. Snijd de komkommer in

slagroom op. Bestrooi met de bessen en marshmallows.

de lengte in 2 dikke plakken en vervolgens in blokjes zo groot

als de watermeloen. Snijd de feta in vieren en vervolgens ieder

voedingswaarde p.p. 275 kcal, vet 7 g, waarvan verzadigd 5 g,

stukje in 12 blokjes. 3 Leg de blokjes op een grote platte

koolhydraten 49 g, waarvan suikers 44 g, vezels 2 g, eiwit 3 g,

schaal in de vorm van een vierkant of rechthoek. Besprenkel

zout 01 g

met de olijfolie. Pluk de topjes van de munt, snijd de rest van de

blaadjes fijn en strooi topjes en blaadjes over de salade.

voedingswaarde p.p. 231 kcal, vet 17 g, waarvan verzadigd

9 g, koolhydraten 10 g, waarvan suikers 9 g, vezels 1 g, eiwit 9 g,

zout 0,8 g, groente 100 g

JUMBO

9