Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À)
is
&
2
|
&
e
FG
"
»
2
à
o3
va
A
LES
.
1
I
x
|
c
EX
EN
bd
"4
ER
ge
oe
Pittige sambal met aardbei
Aardbeien van de BBQ
bijgerecht - 25 min. (+ afkoelen) - 4 pers.
nagerecht - 10 min. (+ 6-8 min. BBQ'en + afkoelen) - 4 pers.
4 rode pepers
1bak aardbeien (400 g)
1teentje knoflook
125 g Frisia marshmallows cream vanilla in stukjes
2 tl zonnebloemolie
75 g pure chocolade grofgehakt
1 bakje aardbeien (250 g)
& 4 stukken aluminiumfolie van ca. 30 x 30 crn
& staafmixer met hakmolen
4 bamboe tapasprikkers (of cocktailprikkers)
schoon (jam)potje (ca. 125 ml)
1Steek de barbecue aan. Houd 2 mooie aardbeien achter
1 Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
voor het garneren en snijd de rest in stukjes. Snijd ook de
Doe samen met het teentje knoflook in de hakmolen van de
marshmallows en chocolade in stukjes. Verdeel de stukjes
staafmixer en maal fijn. 2 Verhit in een koekenpan de olie.
aardbei, marshmallow en chocolade over het midden van
Bak de peperpasta 2 min. zachtjes. 3 Snijd de aardbeien in
de stukken aluminiumfolie. Vouw het aluminium boven de
stukjes en schep door de gebakken peperpasta. Bak nog
ingrediënten samen en knijp de randen goed dicht. 2 Leg de
10 min. zachtjes tot het vocht is verdampt en een dikke sambal
pakketjes 6-8 min. op de barbecue tot de aardbeien zacht en
is ontstaan. 4 Schep de sambal in het potje. Sluit het potje en
sappig zijn en de marshmallows en chocolade zijn gesmolten.
laat afkoelen tot kamertemperatuur. Bewaar de sambal in de
Schep de aardbeien in 4 glaasjes. Halveer de achtergehouden
koelkast. Schenk evt. een dun laagje zonnebloemolie op de
aardbeien, steek de helften aan de prikkers en zet de prikkers
sambal om hem houdbaarder te maken. De sambal is zo ca.
in de glaasjes.
1week houdbaar.
voedingswaarde p.p. 148 kcal, vet 4 g, waarvan verzadigd 3 g,
voedingswaarde p.p. 40 kcal, vet 2 g, waarvan verzadigd Og,
koolhydraten 25 g, waarvan suikers 22 g, vezels 2 g, eiwit 2 g,
koolhydraten 4 g, waarvan suikers 3 g, vezels 1 g, eiwit 19,
zout Og
zout 0,39
Tip: lekker in marinades of als pittige smaakmaker op gegrild vlees.
JUMBO 93