Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RESTAURANT THUIS
14
PL
€
Mi
ES,
Pe
ep
PO
kön
.
ot
Houd de (les bij de
bodem
inschenken
Kabeljauw met beurre blancsaus
hoofdgerecht - 15 min. - 4 pers.
intussen de bimi® beetgaar in 3 min. in kokend water. Verwarm
1sjalotje
de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
100 ml witte wijn
Boen de citroen schoon. Verdeel de dille in kleine plukjes.
4 kabeljauwhaasfilets (schaal 2 stuks, ca. 270 g)
4 Verwarm de ingekookte wijn in het steelpannetje. Klop de
1el bloem
rest van de boter met een garde door de wijn tot een schuimige
175 g gezouten roomboter (koud)
saus. Breng op smaak met peper. 5 Verwarm de borden voor,
200 g bimi®
bijv. met heet water. Verdeel de saus over de borden en verdeel
1schaal aardappelpuree (koelvers, 500 g)
er de vis, bimi® en aardappelpuree over. Rasp er het geel van de
1citroen
citroen boven en garneer met de dille.
5 g verse dille (bakje 15 g)
&zeef
Voedingswaarde p.p. 532 kcal, vet 36 g, waarvan verzadigd
23 g, koolhydraten 19 g, waarvan suikers 3 g, vezels 4 g,
1 Snipper het sjalotje en breng met de wijn in een
eiwit 29 g, zout 0,9 g, groente 5Og
steelpannetje aan de kook. Laat op middelhoog vuur ca.
5 min. inkoken tot de helft (50 ml). Zeef de ingekookte wij!
en doe terug in het pannetje. Zet het vuur uit. 2 Snijd intussen
de kabeljauw in vier gelijke stukken, bestrooi met peper en
age
hf
zout. Doe de bloem in een diep bord en haal de stukken vis
door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Smelt 25 g
© Deze lichte, frisse, rijke Loirewijn past perfect bij gerechten
roomboter in een koekenpan en bak hierin de vis in 3 min. per
met vis, schaal- en schelpdieren Château de la Botinière
kant gaar. Snijd de rest van de koude boter in blokjes. 3 Kook
melon de bourgogne 750 ml 5,50
JUMBO
19