Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Venkel-aardappelsalade
Bietenrijstsalade met
Kropsla-broccolisalade met
croutons en amandel
met gerookte kip
doperwtjes
lunch- of hoofdgerecht « 30 min.
hoofdgerecht « 20 min
bijgerecht «15 min. « 4 pers.
(afkoelen) - 4 pers
(afkoelen) - 4 pers.
400 g broccoli
500 g vastkokende aardappelen
250 g zilvervliesrijst
2 el amandelschaafsel
1schaal Nieuwe Standaard Kip
150 g tuinerwten (uit de diepvries)
qui
gerookte kipfilet (ca. 160 g)
1 blikje linzen (200 g)
% kropsla
5 el mayonaise
2 el bio bietensap (fles 750 ml)
flesje La Place honing-
1teentje knoflook
4 eieren
mosterd dressing (à 120 ml)
%tl pikante paprikapoeder
1citroen
1zakje saladecroutons bacon
2elkappertjes
4 takjes bladpeterselie
(509)
1elkappertjesvocht
10 sprieten bieslook
1venkel
1kleine ui
1 Snijd de broccoli in roosjes en
% zak rucola (à 85 g)
5 el olijfolie extra vierge
kook in 4 min. knapperig gaar.
1tl mosterd
Rooster intussen in een droge
1zak veldsla
1Boen de aardappelen schoon en
koekenpan het amandelschaafsel
snijd ze in schuine stukjes van 2-3
50 g Parmezaanse kaas
goudgeel en schud op een bord
em. Kook de aardappelen in 10 min.
Giet de broccoli af, spoel koud
gaar. Giet de aardappelen af en laat
1 Bereid de rijst volgens de
onder stromend water en laat goed
ze uitlekken en afkoelen tot
aanwijzingen op de verpakking.
uitlekken. 2 Snijd de ui in dunne
kamertemperatuur. 2 Halveer
Schep de bevroren erwtjes door
ringen en scheur de bladeren
intussen de kipfilet in de lengte en
de warme rijst en laat nog 5 min.
van de kropsla grof. Verdeel de ui,
snijd vervolgens in stukjes. 3 Meng
afgedekt nagaren en de erwtjes
sla en broccoli over een schaal.
de aardappelen met de kip. Doe
ontdooien. Spoel de linzen af in
Besprenkel met de dressing en
voor de dressing de mayonaise in
een zeef en meng door de rijst
bestrooi met de saladecroutons, het
en kommetje, pers de knoflook
amen met het bietensap. 2 Kook
amandelschaafsel en peper naar
erboven, voeg het paprikapoeder,
intussen de eieren in 7 min. hard. Pel
smaak.
de kappertjes en het kappertjes-
ze en snijd elk ei in 4 partjes. Boen
vocht toe en meng door elkaar.
de citroen schoon, rasp de gele
voedingswaarde p.p. 211 kcal,
Schep de de aardappelen en kip om
schil en pers de vrucht uit. Snijd de
vet 13 g, waarvan verzadigd 3 g,
met de dressing. 4 Snijd de venkel in
peterselie en bieslook fijn. 3 Klop
koolhydraten 14 g, waarvan
flinterdunne reepjes. Meng de helft
een dressing van 3 el citroensap,
suikers 4 g, vezels 5 g, eiwit 7 g,
van de venkel met de rucola en doe
de olijfolie, mosterd, citroenrasp,
zout 0,7 g, groente 156 g
ineen schaal. Schep er de
peterselie en bieslook. Snijd de
aardappelsalade op. Bestrooi met de
ui in ringen en schep erdoor. Laat
resterende venkel en evt. een beetje
5 min. marineren. 4 Schep de ui
venkelgroen. Bestrooi de salade evt.
met de dressing door de rijst en laat
met een beetje extra paprikapoeder.
evt. verder afkoelen. 5 Verdeel de
veldsla over 4 borden en schep er de
voedingswaarde p.p. 320 kcal,
rijstsalade op. Maak de salade af met
vet 14 g, waarvan verzadigd 1 g,
de partjes ei en rasp er Parmezaanse
kaas boven.
koolhydraten 32 g, waarvan
suikers 3 g, vezels 5 g, eiwit 14 g,
zout 1,1g, groente 72 g.
voedingswaarde p.p. 529 kcal,
vet 23 g, waarvan verzadigd 6 g,
koolhydraten 53 g, waarvan
suikers 2 g, vezels 7 g, eiwit 24 g,
zout 0,7 g, groente 61g
40
JUMBO