Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Venkel-aardappelsalade

Bietenrijstsalade met

Kropsla-broccolisalade met

croutons en amandel

met gerookte kip

doperwtjes

lunch- of hoofdgerecht « 30 min.

hoofdgerecht « 20 min

bijgerecht «15 min. « 4 pers.

(afkoelen) - 4 pers

(afkoelen) - 4 pers.

400 g broccoli

500 g vastkokende aardappelen

250 g zilvervliesrijst

2 el amandelschaafsel

1schaal Nieuwe Standaard Kip

150 g tuinerwten (uit de diepvries)

qui

gerookte kipfilet (ca. 160 g)

1 blikje linzen (200 g)

% kropsla

5 el mayonaise

2 el bio bietensap (fles 750 ml)

flesje La Place honing-

1teentje knoflook

4 eieren

mosterd dressing (à 120 ml)

%tl pikante paprikapoeder

1citroen

1zakje saladecroutons bacon

2elkappertjes

4 takjes bladpeterselie

(509)

1elkappertjesvocht

10 sprieten bieslook

1venkel

1kleine ui

1 Snijd de broccoli in roosjes en

% zak rucola (à 85 g)

5 el olijfolie extra vierge

kook in 4 min. knapperig gaar.

1tl mosterd

Rooster intussen in een droge

1zak veldsla

1Boen de aardappelen schoon en

koekenpan het amandelschaafsel

snijd ze in schuine stukjes van 2-3

50 g Parmezaanse kaas

goudgeel en schud op een bord

em. Kook de aardappelen in 10 min.

Giet de broccoli af, spoel koud

gaar. Giet de aardappelen af en laat

1 Bereid de rijst volgens de

onder stromend water en laat goed

ze uitlekken en afkoelen tot

aanwijzingen op de verpakking.

uitlekken. 2 Snijd de ui in dunne

kamertemperatuur. 2 Halveer

Schep de bevroren erwtjes door

ringen en scheur de bladeren

intussen de kipfilet in de lengte en

de warme rijst en laat nog 5 min.

van de kropsla grof. Verdeel de ui,

snijd vervolgens in stukjes. 3 Meng

afgedekt nagaren en de erwtjes

sla en broccoli over een schaal.

de aardappelen met de kip. Doe

ontdooien. Spoel de linzen af in

Besprenkel met de dressing en

voor de dressing de mayonaise in

een zeef en meng door de rijst

bestrooi met de saladecroutons, het

en kommetje, pers de knoflook

amen met het bietensap. 2 Kook

amandelschaafsel en peper naar

erboven, voeg het paprikapoeder,

intussen de eieren in 7 min. hard. Pel

smaak.

de kappertjes en het kappertjes-

ze en snijd elk ei in 4 partjes. Boen

vocht toe en meng door elkaar.

de citroen schoon, rasp de gele

voedingswaarde p.p. 211 kcal,

Schep de de aardappelen en kip om

schil en pers de vrucht uit. Snijd de

vet 13 g, waarvan verzadigd 3 g,

met de dressing. 4 Snijd de venkel in

peterselie en bieslook fijn. 3 Klop

koolhydraten 14 g, waarvan

flinterdunne reepjes. Meng de helft

een dressing van 3 el citroensap,

suikers 4 g, vezels 5 g, eiwit 7 g,

van de venkel met de rucola en doe

de olijfolie, mosterd, citroenrasp,

zout 0,7 g, groente 156 g

ineen schaal. Schep er de

peterselie en bieslook. Snijd de

aardappelsalade op. Bestrooi met de

ui in ringen en schep erdoor. Laat

resterende venkel en evt. een beetje

5 min. marineren. 4 Schep de ui

venkelgroen. Bestrooi de salade evt.

met de dressing door de rijst en laat

met een beetje extra paprikapoeder.

evt. verder afkoelen. 5 Verdeel de

veldsla over 4 borden en schep er de

voedingswaarde p.p. 320 kcal,

rijstsalade op. Maak de salade af met

vet 14 g, waarvan verzadigd 1 g,

de partjes ei en rasp er Parmezaanse

kaas boven.

koolhydraten 32 g, waarvan

suikers 3 g, vezels 5 g, eiwit 14 g,

zout 1,1g, groente 72 g.

voedingswaarde p.p. 529 kcal,

vet 23 g, waarvan verzadigd 6 g,

koolhydraten 53 g, waarvan

suikers 2 g, vezels 7 g, eiwit 24 g,

zout 0,7 g, groente 61g

40

JUMBO