Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

©

Salade niçoise

Spinaziesalade met gemarineerde

lunchgerecht + 20 min. - 4 pers.

aardbeien en feta

bijgerecht + 20 min. - 4 pers.

4 eieren

4 tomaten

250 g aardbeien

qui

2 el balsamicoazijn

1avocado

1 pot zwarte olijven zonder pit (220 g)

2 blikjes tonijnstukken in olijfolie (à 145 g)

100 g (baby)spinazie

5 el olijfolie

100 g feta (pakje à 200 g)

1zakje haricots verts (250 g)

75 g ongezouten noten-pistachemelange

2 elrodewijnazijn

4 el olijfolie extra vierge

1tl mosterd

1zak krulslamelange (100 g)

1 Halveer de aardbeien, schep om met de balsamicoazijn

en zet 10 min. weg om te marineren. Halveer intussen de

1 Kook de eieren in 7 min. hard. Snijd intussen de tomaten

avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de

in partjes en de ui in dunne halve ringen. Laat de olijven en

schil en snijd de avocado in plakjes. 2 Strooi de spinazie op

een schaal. Verdeel de aardbeien met de marinade en de

de tonijn uitlekken. 2 Verhit in een koekenpan 1,5 el olie.

Bak de haricots verts in 4-6 min. beetgaar. Klop intussen

avocado over de spinazie. 3 Verkruimel de feta grof boven

een vinaigrette van de wijnazijn, mosterd en de resterende

de aardbeien en bestrooi met de noten. Besprenkel de

olie. Voeg peper naar smaak toe. Pel de eieren en snijd

salade met de olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.

ze in partjes. 3 Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel de

haricots verts, tomaat, ui, olijven en tonijn over de sla.

voedingswaarde p.p. 395 kcal, eiwit 9 g, koolhydraten 9 g,

Besprenkel de salade met de dressing en garneer met de

waarvan suikers 4 g, vet 35 g, waarvan verzadigd 8 g,

partjes ei.

vezels 4 g, zout 0,4 g, groente 25 g

voedingswaarde p.p. 339 kcal, vet 23 g, waarvan

verzadigd 5 g, koolhydraten 6 g, waarvan

suikers 5 g, vezels 6 g, eiwit 24 g, zout 1,5 g,

groente 213 g

=

SALADES ZIJN NIET ALLEEN

© Schenk deze rosé goed gekoeld. Hij is niet

LEKKER BIJ EEN PICKNICK

alleen heerlijk bij deze klassieke Franse salade,

maar past ook perfect bij Aziatische gerechten

OF BARBECUE, MAAR OOK

of bij kruidige gebakken vis.

Fa

Château La Sauvarède Rosé

4

PERFECT ALS LUNCHGERECHT

750 ml 7,69

Met salades kun je eindeloos variëren. Kijk eens op smulweb.com

44 JUMBO