Jumbo - Folder van 18.05.2020 tot 05.07.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 18.05.2020 tot 05.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
©
Salade niçoise
Spinaziesalade met gemarineerde
lunchgerecht + 20 min. - 4 pers.
aardbeien en feta
bijgerecht + 20 min. - 4 pers.
4 eieren
4 tomaten
250 g aardbeien
qui
2 el balsamicoazijn
1avocado
1 pot zwarte olijven zonder pit (220 g)
2 blikjes tonijnstukken in olijfolie (à 145 g)
100 g (baby)spinazie
5 el olijfolie
100 g feta (pakje à 200 g)
1zakje haricots verts (250 g)
75 g ongezouten noten-pistachemelange
2 elrodewijnazijn
4 el olijfolie extra vierge
1tl mosterd
1zak krulslamelange (100 g)
1 Halveer de aardbeien, schep om met de balsamicoazijn
en zet 10 min. weg om te marineren. Halveer intussen de
1 Kook de eieren in 7 min. hard. Snijd intussen de tomaten
avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de
in partjes en de ui in dunne halve ringen. Laat de olijven en
schil en snijd de avocado in plakjes. 2 Strooi de spinazie op
een schaal. Verdeel de aardbeien met de marinade en de
de tonijn uitlekken. 2 Verhit in een koekenpan 1,5 el olie.
Bak de haricots verts in 4-6 min. beetgaar. Klop intussen
avocado over de spinazie. 3 Verkruimel de feta grof boven
een vinaigrette van de wijnazijn, mosterd en de resterende
de aardbeien en bestrooi met de noten. Besprenkel de
olie. Voeg peper naar smaak toe. Pel de eieren en snijd
salade met de olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.
ze in partjes. 3 Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel de
haricots verts, tomaat, ui, olijven en tonijn over de sla.
voedingswaarde p.p. 395 kcal, eiwit 9 g, koolhydraten 9 g,
Besprenkel de salade met de dressing en garneer met de
waarvan suikers 4 g, vet 35 g, waarvan verzadigd 8 g,
partjes ei.
vezels 4 g, zout 0,4 g, groente 25 g
voedingswaarde p.p. 339 kcal, vet 23 g, waarvan
verzadigd 5 g, koolhydraten 6 g, waarvan
suikers 5 g, vezels 6 g, eiwit 24 g, zout 1,5 g,
groente 213 g
=
SALADES ZIJN NIET ALLEEN
© Schenk deze rosé goed gekoeld. Hij is niet
LEKKER BIJ EEN PICKNICK
alleen heerlijk bij deze klassieke Franse salade,
maar past ook perfect bij Aziatische gerechten
OF BARBECUE, MAAR OOK
of bij kruidige gebakken vis.
Fa
Château La Sauvarède Rosé
4
PERFECT ALS LUNCHGERECHT
750 ml 7,69
Met salades kun je eindeloos variëren. Kijk eens op smulweb.com
44 JUMBO