PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ns
mt
Venkelsoep met
dt
kabeljauw, zalm en appel
z
ao
ONE
Ni
1. Halveer de venkelknollen,
=
DIN
er
MIN
verwijder de harde kern en snijd
in ringen. Verhit de olijfolie in een
2 venkelknollen
soeppan en bak de venkel op
middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar
2 el olijfolie
1prei
maar zorg dat het niet kleurt.
1,5 visbouillontablet
260 g kabeljauwhaas
2. Snijd de prei in dunne ringen en
1citroen
voeg samen met 1 liter water en de
1 Granny Smith appel
visbouillon toe. Breng aan de kook,
1% bakje verse dille
Snijd de kabeljauw in stukjes en
voeg toe aan de soep. Kook nog
100 g gerookte Noorse zalm
(PLUS Moment)
2 min. of tot de kabeljauw gaar is.
4 tl crème fraîche (125 g)
staafmixer
3.Boen de citroen schoon, rasp
de gele schil en pers de vrucht uit,
Snijd de ongeschilde appel in vieren,
verwijder het klokhuis en snijd
het vruchtvlees in dunne reepjes.
29
eri)
Besprenkel ze met wat citroensap:
(USA Le
GA)
che smaken.
4. Snijd de dille grof. Breng de
€
>
PM
soep op smaak met citroensap,
zaln. -
Heerlijk
zout en peper. Pureer de soep glad
met een staafmixer. Verdeel de
appel en gerookte zalm over vier
(warme} borden, schep de soep
erover en garneer elk bord met de
dille, citroenrasp en crême fraîche.
Serveer direct.
VOEDINGSWAARDE PP: 255 KCAL.
13 G VET (3 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN
a
VN
(9-6 SUIKERS), 6 G VEZELS, 20 G EIWIT, 5,0 G ZOUT
marsen
CASTEL
À
BOR DEAD,
N
Malsen Castel
Sauvignon blanc
NI3S00
EE
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PL
/KERSTRECEPTEN