PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ns

mt

Venkelsoep met

dt

kabeljauw, zalm en appel

z

ao

ONE

Ni

1. Halveer de venkelknollen,

=

DIN

er

MIN

verwijder de harde kern en snijd

in ringen. Verhit de olijfolie in een

2 venkelknollen

soeppan en bak de venkel op

middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar

2 el olijfolie

1prei

maar zorg dat het niet kleurt.

1,5 visbouillontablet

260 g kabeljauwhaas

2. Snijd de prei in dunne ringen en

1citroen

voeg samen met 1 liter water en de

1 Granny Smith appel

visbouillon toe. Breng aan de kook,

1% bakje verse dille

Snijd de kabeljauw in stukjes en

voeg toe aan de soep. Kook nog

100 g gerookte Noorse zalm

(PLUS Moment)

2 min. of tot de kabeljauw gaar is.

4 tl crème fraîche (125 g)

staafmixer

3.Boen de citroen schoon, rasp

de gele schil en pers de vrucht uit,

Snijd de ongeschilde appel in vieren,

verwijder het klokhuis en snijd

het vruchtvlees in dunne reepjes.

29

eri)

Besprenkel ze met wat citroensap:

(USA Le

GA)

che smaken.

4. Snijd de dille grof. Breng de



>

PM

soep op smaak met citroensap,

zaln. -

Heerlijk

zout en peper. Pureer de soep glad

met een staafmixer. Verdeel de

appel en gerookte zalm over vier

(warme} borden, schep de soep

erover en garneer elk bord met de

dille, citroenrasp en crême fraîche.

Serveer direct.

VOEDINGSWAARDE PP: 255 KCAL.

13 G VET (3 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN

a

VN

(9-6 SUIKERS), 6 G VEZELS, 20 G EIWIT, 5,0 G ZOUT

marsen

CASTEL

À

BOR DEAD,

N

Malsen Castel

Sauvignon blanc

NI3S00

EE

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PL

/KERSTRECEPTEN