PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 13 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 13

ns mt Venkelsoep met dt kabeljauw, zalm en appel z ao ONE Ni 1. Halveer de venkelknollen, = DIN er MIN verwijder de harde kern en snijd in ringen. Verhit de olijfolie in een 2 venkelknollen soeppan en bak de venkel op middelhoog vuur in ca. 5 min. gaar 2 el olijfolie 1prei maar zorg dat het niet kleurt. 1,5 visbouillontablet 260 g kabeljauwhaas 2. Snijd de prei in dunne ringen en 1citroen voeg samen met 1 liter water en de 1 Granny Smith appel visbouillon toe. Breng aan de kook, 1% bakje verse dille Snijd de kabeljauw in stukjes en voeg toe aan de soep. Kook nog 100 g gerookte Noorse zalm (PLUS Moment) 2 min. of tot de kabeljauw gaar is. 4 tl crème fraîche (125 g) staafmixer 3.Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit, Snijd de ongeschilde appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. 29 eri) Besprenkel ze met wat citroensap: (USA Le GA) che smaken. 4. Snijd de dille grof. Breng de € > PM soep op smaak met citroensap, zaln. - Heerlijk zout en peper. Pureer de soep glad met een staafmixer. Verdeel de appel en gerookte zalm over vier (warme} borden, schep de soep erover en garneer elk bord met de dille, citroenrasp en crême fraîche. Serveer direct. VOEDINGSWAARDE PP: 255 KCAL. 13 G VET (3 G VERZADIGD), 11 G KOOLHYDRATEN a VN (9-6 SUIKERS), 6 G VEZELS, 20 G EIWIT, 5,0 G ZOUT marsen CASTEL À BOR DEAD, N Malsen Castel Sauvignon blanc NI3S00 EE GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PL /KERSTRECEPTEN

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 13