PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

Le

=

5

REET een

an

VEGETARISCH

7

TET

ld

7

14

,

Gevulde

B:

pompoenrollade

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Ee A

BE

=

pn

Boen de pompoen schoon en halveer in de

N

©)

ENTIJD: 50

MIN.

|

lenste. Verwijder de zaadlijsten, bestrijk met

2 eetlepels olijfolie, bestrooi met zout en

« 1 grote flespompoen (1,5 kg)

peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de

®,

snijkant naar beneden op een met bakpapier

3 el olijfolie

e 2 rode paprika's

beklede bakplaat met de paprika's en rooster

h

ze in het midden van de oven 55 min. Verpak

2 el Italiaanse kruiden

f

2 rode uien

de paprika's uit de oven met aluminiumfolie.

wen

„N

e 1 blikje kikkererwten (200 9),

Verwijder na 10 min. de steelaanzet, schil en

verwijder de zaadlijsten van de paprika's en

Tag:

A potje zongedroogde

snijd het vruchtvlees in reepjes.

a

tomatenreepjes (280 9), uitgelekt

1el gerookt paprikapoeder

2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van

18

de olijfolie in een koekenpan en bak de ui in

(la Chinata, blikje 70 9)

6

3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten,

8.

200 g couscous

de helft van de paprika en het paprikapoeder

1 bakje verse platte peterselie

toe. Verdeel over de pompoenhelften. leg

3 el geschaafde amandelen

keukentouw

ze naast elkaar en klap ze in één beweging

tegen elkaar. Bewaar de vulling die er niet in

past. Bind vast met keukentouw. Rooster de

ar

pompoen nog ca. 15 min. in de oven.

KAT

3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen

POVEL AOR eed

D

op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.

PN AE

Verhit een droge koekenpan en rooster de

amandel in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen

op een bord. Roer de couscous los met een

vork en schep de rest van de paprika en

3/A van de peterselie erdoor. Breng op smaak

met zout en peper.

4, Serveer de pompoenrollade op de couscous

Fa

MAISON

met de rest van de vulling en bestrooi met de

Mi

rest van de peterselie en het amandelschaafsel

VOEDINGSWAARDE P.P.: 605 KCAL.

BORDEAUX

19G VET (3 G VERZADIGD), 86 G KOOLHYDRATEN

(15 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,6 G ZOUT

418

Maison Castel

PER PERSOON

Bordeaux

pale)

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

27