PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 27

er Le = 5 REET een an VEGETARISCH 7 TET ld 7 14 , Gevulde B: pompoenrollade 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Ee A BE = pn Boen de pompoen schoon en halveer in de N ©) ENTIJD: 50 MIN. | lenste. Verwijder de zaadlijsten, bestrijk met 2 eetlepels olijfolie, bestrooi met zout en « 1 grote flespompoen (1,5 kg) peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de ®, snijkant naar beneden op een met bakpapier 3 el olijfolie e 2 rode paprika's beklede bakplaat met de paprika's en rooster h ze in het midden van de oven 55 min. Verpak 2 el Italiaanse kruiden f 2 rode uien de paprika's uit de oven met aluminiumfolie. wen „N e 1 blikje kikkererwten (200 9), Verwijder na 10 min. de steelaanzet, schil en verwijder de zaadlijsten van de paprika's en Tag: A potje zongedroogde snijd het vruchtvlees in reepjes. a tomatenreepjes (280 9), uitgelekt 1el gerookt paprikapoeder 2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van 18 de olijfolie in een koekenpan en bak de ui in (la Chinata, blikje 70 9) 6 3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten, 8. 200 g couscous de helft van de paprika en het paprikapoeder 1 bakje verse platte peterselie toe. Verdeel over de pompoenhelften. leg 3 el geschaafde amandelen keukentouw ze naast elkaar en klap ze in één beweging tegen elkaar. Bewaar de vulling die er niet in past. Bind vast met keukentouw. Rooster de ar pompoen nog ca. 15 min. in de oven. KAT 3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen POVEL AOR eed D op de verpakking. Snijd de peterselie fijn. PN AE Verhit een droge koekenpan en rooster de amandel in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Roer de couscous los met een vork en schep de rest van de paprika en 3/A van de peterselie erdoor. Breng op smaak met zout en peper. 4, Serveer de pompoenrollade op de couscous Fa MAISON met de rest van de vulling en bestrooi met de Mi rest van de peterselie en het amandelschaafsel VOEDINGSWAARDE P.P.: 605 KCAL. BORDEAUX 19G VET (3 G VERZADIGD), 86 G KOOLHYDRATEN (15 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,6 G ZOUT 418 Maison Castel PER PERSOON Bordeaux pale) GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN 27

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 27