PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
Le
=
5
REET een
an
VEGETARISCH
7
TET
ld
7
14
,
Gevulde
B:
pompoenrollade
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ee A
BE
=
pn
Boen de pompoen schoon en halveer in de
N
©)
ENTIJD: 50
MIN.
|
lenste. Verwijder de zaadlijsten, bestrijk met
2 eetlepels olijfolie, bestrooi met zout en
« 1 grote flespompoen (1,5 kg)
peper en de Italiaanse kruiden. Leg ze met de
®,
snijkant naar beneden op een met bakpapier
3 el olijfolie
e 2 rode paprika's
beklede bakplaat met de paprika's en rooster
h
ze in het midden van de oven 55 min. Verpak
2 el Italiaanse kruiden
f
2 rode uien
de paprika's uit de oven met aluminiumfolie.
wen
„N
e 1 blikje kikkererwten (200 9),
Verwijder na 10 min. de steelaanzet, schil en
verwijder de zaadlijsten van de paprika's en
Tag:
A potje zongedroogde
snijd het vruchtvlees in reepjes.
a
tomatenreepjes (280 9), uitgelekt
1el gerookt paprikapoeder
2. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de rest van
18
de olijfolie in een koekenpan en bak de ui in
(la Chinata, blikje 70 9)
6
3 min. glazig. Voeg de kikkererwten, tomaten,
8.
200 g couscous
de helft van de paprika en het paprikapoeder
1 bakje verse platte peterselie
toe. Verdeel over de pompoenhelften. leg
3 el geschaafde amandelen
keukentouw
ze naast elkaar en klap ze in één beweging
tegen elkaar. Bewaar de vulling die er niet in
past. Bind vast met keukentouw. Rooster de
ar
pompoen nog ca. 15 min. in de oven.
KAT
3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen
POVEL AOR eed
D
op de verpakking. Snijd de peterselie fijn.
PN AE
Verhit een droge koekenpan en rooster de
amandel in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen
op een bord. Roer de couscous los met een
vork en schep de rest van de paprika en
3/A van de peterselie erdoor. Breng op smaak
met zout en peper.
4, Serveer de pompoenrollade op de couscous
Fa
MAISON
met de rest van de vulling en bestrooi met de
Mi
rest van de peterselie en het amandelschaafsel
VOEDINGSWAARDE P.P.: 605 KCAL.
BORDEAUX
19G VET (3 G VERZADIGD), 86 G KOOLHYDRATEN
(15 G SUIKERS), 15 G VEZELS, 15 G EIWIT, 1,6 G ZOUT
418
Maison Castel
PER PERSOON
Bordeaux
pale)
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
27