PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8 STUKS

BEREIDING: 20 MIN.

Sterrenprikkers

1 groene kiwi

1 gele kiwi

2

vire

1 bakje blauwe bessen (300 g)

=

ANN

ur

a.

8 frambozen

=

Mirns,

=

8 satéprikkers

ee e e e

ster-uitsteker

a

ét

N

“unnnssuesuunensnee

EE

Snijd de kiwi's in vier dikke

plakjes, Steek er sterren uit,

Rijg aan elke satéprikker



=

&

. zes blauwe bessen

*

n

amboos en eı

NTA

VOEDINGSWAARDE P.P. 15 KCAL. 0 G VET (0 G VERZADIGD),

3G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), 1G VEZELS, O G EIWIT, O G ZOUT

8 STUKS

BEREIDING: 25 MIN.

Taeobakjes

LE

1/2 krop ijsbergsla

1el olijfolie

2 avocado’s

mix ‘t lekker zelf

300 g rundergehakt

1limoen

N

1tlgemalen komijn

Dur ur er)

1bakje cherrytomaten

1tl paprikapoeder

(250 9)

3 el ketchup

150 g geraspte

ml

=

|

>

à

1 pak volkoren wraps

belegen kaas

Pins

(zak 8 stuks, Santa Maria)

1 bakje verse koriander

=

Pre

5

RENEE

REENER EET

ad

en.

ik

LA

warm de oven voor op

3. Snijd de ijsbergsla in

}

HR

180 °C. Snipper de ui. Verhit

dunne

epjes. Halveer de

7

3

de olijfolie in een k

enpan

o's, verwijder de pit en

en fruit de ui in 3 min. glazig

sch

en snijd het vruchtvlees

vr

27

ER

Voeg het gehakt m

de

in plakjes. Besprenkel met

komijn, paprikapoeder en

limoensap. Halveer de

ketchup toe en bak in ca,

cherrytomaten. Hak de

5

5 min. op middelhoog vuu

koriander grof,

>

rl

gaar. Breng op smaak met

zout

4. Verdeel alle ingrediënten

in losse plastic bakjes, stapel

/

K

2. Duw de wraps in de

de tortillabakjes in elkaar en

)

holtes van de muffinvorm en

wikkel in aluminiumfolie en

3

bak ze in ca. 4 min. krokant

dan snel naar schaol. Laat de

4

è.

in de oven

kids zelf de bakjes vullen.

d

4E

VOEDINGSWAARDE P.P.: 400 KCAL. 25 6 VET (86 VERZADIGD),

24 G KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), 6 G VEZELS, 17 G EIWIT, 1,5 G ZOUT

37