PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vanille-

N DE C

kersenbombe

met chocolade

==

en pistache

wa

v

10 TOT 12 PERSONEN

BEREIDING: 45 MIN.

PA

WACHTTIJD: 6 UUR

1-1,5 liter roomijs vanille

ruby chocoladekransjes

(PLUS FeestMoment, 100 g)

250 g zoete kersen (diepvries)

75 g ongezouten pistachemix

Le

(bakje 150 9)

250 ml slagroom

6 el poedersuiker

n

N

750 ml Griekse yoghurt 10%

bombevorm of rvs schaal

(2 liter, S 23 cm)

bakplaat of dienblad

er

(ca. 30x22 cm, die in vriezer past)

sn..........

snosson0e sono.» esseosse ...

PS

1. Bekleed een halfronde vorm

met een laagje ijs.

Bekleed de bombevorm met twee lagen

X

vershoudfolie, laat het folie ruim over

“x

de rand hangen. Snijd het roomijs in

=

plakken van 1,5 cm en maak rondom

een gelijkmatige laag. Zet tot gebruik

in de vriezer.

Ons covermodel is docente Serap Karpuz (37)

uit Deventer. Serap is vaste klant van PLUS

2. Zo maak je de yoghurtvulling.

Hak de chocolade fijn en smelt au

Colmschate in Deventer en gek op koken.

bain-marie of in de magnetron.

Serap vertelt: “Ik vind het heerlijk

De fotoshoot voor de cover van

Laat iets afkoelen. Snijd de helft

van de kersen en de pistachenoten fijn.

om in de keuken te staan. Meestal

dit magazine vond ik hartstikke leuk

maak ik mediterrane gerechten zoals

En de ijstaart was ook prachtig

Klop de slagroom met drie eetlepels

poedersuiker stijf met de mixer.

pastasalades, Turks brood, Turkse

gelukt. Toen ik mijn zoontjes foto's

pizza's en kruidige ovenschotels.

liet zien van dit spektakel werden

Spatel 250 gram yoghurt, de helft

van de pistachenoten, de helft van de

En ja, daar gaan behoorlijk wat

hun ogen groot. Zoiets lekkers

knoflook en uien in. Ik vier verjaar-

wilden zij ook. Ik heb ze moeten

fijngesneden en de hele kersen door

de slagroom.

dagen altijd groots, met veel eten

beloven dat ik de taart deze kerst

voor mijn gasten. Dan kook ik

ook voor hen maak!”

3. Doe de yoghurtvulling in de bombe.

alles zelf en bak ik graag taarten,

cakes en koekjes. Ik heb twee

Spatel 3/4 van de chocolade er losjes

door en schep de yoghurtroom in de

jonge zoontjes die me daar

graag bij helpen.

ODE MO!

bombe. Zet minimaal 6 uur in de vriezer.

\

VOEDINGSWAARDE P.P.: 380 KCAL.

28 G VET (16 G VERZADIGD), 26 G KOOLHYDRATEN

(21 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT

46 PLUS