PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 46
Vanille- N DE C kersenbombe met chocolade == en pistache wa v 10 TOT 12 PERSONEN BEREIDING: 45 MIN. PA WACHTTIJD: 6 UUR 1-1,5 liter roomijs vanille ruby chocoladekransjes (PLUS FeestMoment, 100 g) 250 g zoete kersen (diepvries) 75 g ongezouten pistachemix Le (bakje 150 9) 250 ml slagroom 6 el poedersuiker n N 750 ml Griekse yoghurt 10% bombevorm of rvs schaal (2 liter, S 23 cm) bakplaat of dienblad er (ca. 30x22 cm, die in vriezer past) sn.......... snosson0e sono.» esseosse ... PS 1. Bekleed een halfronde vorm met een laagje ijs. Bekleed de bombevorm met twee lagen X vershoudfolie, laat het folie ruim over “x de rand hangen. Snijd het roomijs in = plakken van 1,5 cm en maak rondom een gelijkmatige laag. Zet tot gebruik in de vriezer. Ons covermodel is docente Serap Karpuz (37) uit Deventer. Serap is vaste klant van PLUS 2. Zo maak je de yoghurtvulling. Hak de chocolade fijn en smelt au Colmschate in Deventer en gek op koken. bain-marie of in de magnetron. Serap vertelt: “Ik vind het heerlijk De fotoshoot voor de cover van Laat iets afkoelen. Snijd de helft van de kersen en de pistachenoten fijn. om in de keuken te staan. Meestal dit magazine vond ik hartstikke leuk maak ik mediterrane gerechten zoals En de ijstaart was ook prachtig Klop de slagroom met drie eetlepels poedersuiker stijf met de mixer. pastasalades, Turks brood, Turkse gelukt. Toen ik mijn zoontjes foto's pizza's en kruidige ovenschotels. liet zien van dit spektakel werden Spatel 250 gram yoghurt, de helft van de pistachenoten, de helft van de En ja, daar gaan behoorlijk wat hun ogen groot. Zoiets lekkers knoflook en uien in. Ik vier verjaar- wilden zij ook. Ik heb ze moeten fijngesneden en de hele kersen door de slagroom. dagen altijd groots, met veel eten beloven dat ik de taart deze kerst voor mijn gasten. Dan kook ik ook voor hen maak!” 3. Doe de yoghurtvulling in de bombe. alles zelf en bak ik graag taarten, cakes en koekjes. Ik heb twee Spatel 3/4 van de chocolade er losjes door en schep de yoghurtroom in de jonge zoontjes die me daar graag bij helpen. ODE MO! bombe. Zet minimaal 6 uur in de vriezer. \ VOEDINGSWAARDE P.P.: 380 KCAL. 28 G VET (16 G VERZADIGD), 26 G KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT 46 PLUS
PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 46