PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vanille-
N DE C
kersenbombe
met chocolade
==
en pistache
wa
v
10 TOT 12 PERSONEN
BEREIDING: 45 MIN.
PA
WACHTTIJD: 6 UUR
1-1,5 liter roomijs vanille
ruby chocoladekransjes
(PLUS FeestMoment, 100 g)
250 g zoete kersen (diepvries)
75 g ongezouten pistachemix
Le
(bakje 150 9)
250 ml slagroom
6 el poedersuiker
n
N
750 ml Griekse yoghurt 10%
bombevorm of rvs schaal
(2 liter, S 23 cm)
bakplaat of dienblad
er
(ca. 30x22 cm, die in vriezer past)
sn..........
snosson0e sono.» esseosse ...
PS
1. Bekleed een halfronde vorm
met een laagje ijs.
Bekleed de bombevorm met twee lagen
X
vershoudfolie, laat het folie ruim over
“x
de rand hangen. Snijd het roomijs in
=
plakken van 1,5 cm en maak rondom
een gelijkmatige laag. Zet tot gebruik
in de vriezer.
Ons covermodel is docente Serap Karpuz (37)
uit Deventer. Serap is vaste klant van PLUS
2. Zo maak je de yoghurtvulling.
Hak de chocolade fijn en smelt au
Colmschate in Deventer en gek op koken.
bain-marie of in de magnetron.
Serap vertelt: “Ik vind het heerlijk
De fotoshoot voor de cover van
Laat iets afkoelen. Snijd de helft
van de kersen en de pistachenoten fijn.
om in de keuken te staan. Meestal
dit magazine vond ik hartstikke leuk
maak ik mediterrane gerechten zoals
En de ijstaart was ook prachtig
Klop de slagroom met drie eetlepels
poedersuiker stijf met de mixer.
pastasalades, Turks brood, Turkse
gelukt. Toen ik mijn zoontjes foto's
pizza's en kruidige ovenschotels.
liet zien van dit spektakel werden
Spatel 250 gram yoghurt, de helft
van de pistachenoten, de helft van de
En ja, daar gaan behoorlijk wat
hun ogen groot. Zoiets lekkers
knoflook en uien in. Ik vier verjaar-
wilden zij ook. Ik heb ze moeten
fijngesneden en de hele kersen door
de slagroom.
dagen altijd groots, met veel eten
beloven dat ik de taart deze kerst
voor mijn gasten. Dan kook ik
ook voor hen maak!”
3. Doe de yoghurtvulling in de bombe.
alles zelf en bak ik graag taarten,
cakes en koekjes. Ik heb twee
Spatel 3/4 van de chocolade er losjes
door en schep de yoghurtroom in de
jonge zoontjes die me daar
graag bij helpen.
ODE MO!
bombe. Zet minimaal 6 uur in de vriezer.
\
VOEDINGSWAARDE P.P.: 380 KCAL.
28 G VET (16 G VERZADIGD), 26 G KOOLHYDRATEN
(21 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT
46 PLUS