PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BZ

de varkenshaas

CI

BIJGERECHTEN

96

(TOY LT Lis

PER PERSOON

Spruitensalade

De

er;

dd

met peer

wir.

u.

Ag 4

k

4 PERSONEN

6)

£

LS

L

BEREIDING: 20 MIN.

PS,

1 zak spruiten (500 g)

AN

citroen

5 el olijfolie extra vierge

1el sojasaus

Ne —

1tl agavesiroop

2 handperen

Ks

|

50 g veldsla

PE

vevonoesevsveeceervscorvvseeveervenveree

Bm

1. Verwijder indien nodig de buitenste

blaadjes van de spruitjes. Snijd de

harde onderkant eraf. Snijd of schaaf

Spruitensalade

de spruitjes in dunne plakjes. Rasp

de gele sc

Iwan de citroen en pers

met peer

de vrucht uit. Klop een dressing van

het citroenrasp, olijfolie, sojasaus

en agavesiroop. Voeg naar smaak

|.

citroensap en zout toe. Verdeel de

dressing over de spruitjes en

laat intrekken.

2. Schil de peren, verwijder het

klokhuis en snijd het vruchtvlees

in stukjes. Meng de peren en de

veldsla door de spruitjes.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 255 KCAL.

18 G VET (2 G VERZADIGD),

# \

J

16 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS),

6 G VEZELS, 4 G EIWIT, 16 ZOUT

El

>

à

|

Vervang de spruiten door

A

paarse spruiten voor een zoetere,

1

meer nootachtige smaak.

Je vindt de paarse spruiten

op pagina 86.

Pa

BAE Ed

32 PLUS