PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BZ
de varkenshaas
CI
BIJGERECHTEN
96
(TOY LT Lis
PER PERSOON
Spruitensalade
De
er;
dd
met peer
wir.
u.
Ag 4
k
4 PERSONEN
6)
£
LS
L
BEREIDING: 20 MIN.
PS,
1 zak spruiten (500 g)
AN
citroen
5 el olijfolie extra vierge
1el sojasaus
Ne —
1tl agavesiroop
2 handperen
Ks
|
50 g veldsla
PE
vevonoesevsveeceervscorvvseeveervenveree
Bm
1. Verwijder indien nodig de buitenste
blaadjes van de spruitjes. Snijd de
harde onderkant eraf. Snijd of schaaf
Spruitensalade
de spruitjes in dunne plakjes. Rasp
de gele sc
Iwan de citroen en pers
met peer
de vrucht uit. Klop een dressing van
het citroenrasp, olijfolie, sojasaus
en agavesiroop. Voeg naar smaak
|.
citroensap en zout toe. Verdeel de
dressing over de spruitjes en
laat intrekken.
2. Schil de peren, verwijder het
klokhuis en snijd het vruchtvlees
in stukjes. Meng de peren en de
veldsla door de spruitjes.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 255 KCAL.
18 G VET (2 G VERZADIGD),
# \
J
16 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS),
6 G VEZELS, 4 G EIWIT, 16 ZOUT
El
>
à
|
Vervang de spruiten door
A
paarse spruiten voor een zoetere,
1
meer nootachtige smaak.
Je vindt de paarse spruiten
op pagina 86.
Pa
BAE Ed
32 PLUS