PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 32 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 32
BZ de varkenshaas CI BIJGERECHTEN 96 (TOY LT Lis PER PERSOON Spruitensalade De er; dd met peer wir. u. Ag 4 k 4 PERSONEN 6) £ LS L BEREIDING: 20 MIN. PS, 1 zak spruiten (500 g) AN citroen 5 el olijfolie extra vierge 1el sojasaus Ne — 1tl agavesiroop 2 handperen Ks | 50 g veldsla PE vevonoesevsveeceervscorvvseeveervenveree Bm 1. Verwijder indien nodig de buitenste blaadjes van de spruitjes. Snijd de harde onderkant eraf. Snijd of schaaf Spruitensalade de spruitjes in dunne plakjes. Rasp de gele sc Iwan de citroen en pers met peer de vrucht uit. Klop een dressing van het citroenrasp, olijfolie, sojasaus en agavesiroop. Voeg naar smaak |. citroensap en zout toe. Verdeel de dressing over de spruitjes en laat intrekken. 2. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng de peren en de veldsla door de spruitjes. VOEDINGSWAARDE P.P.: 255 KCAL. 18 G VET (2 G VERZADIGD), # \ J 16 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS), 6 G VEZELS, 4 G EIWIT, 16 ZOUT El > à | Vervang de spruiten door A paarse spruiten voor een zoetere, 1 meer nootachtige smaak. Je vindt de paarse spruiten op pagina 86. Pa BAE Ed 32 PLUS
PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 32