PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 51
bi — EPPECEPCEEEE EEE EEE TEE EEE esse ar KLASSIEKER É RETE EEE ECC re TE Pi I € #4 Bj Ei Pa Nd Be : | à v A4 u A NE 7 ij ; 6 N 5 Pe 2 IN N 5 fr | f y; # nl — 4 8 a) TEI 21 il 2 4 PER PERSOON et er ofperen Fr Bez B & PERSONEN 1. Schil de peren maar laat ze heel Laat minimaal 2 uur opstijven in de BEREIDING 60 MIN. met het steeltje eraan. Doe ze in een koelkast. Rasp de rest van de oranje WACHTTIJD: 2-UUR pan, schenk de wijn erbij, voeg het schil. Serveer de stoofperen met de AE kaneelstokje en suiker toe. Boen de chocolademousse en garneer met de sinaasappel schoon, haal meteen sinaasappelschil. e 6 grote stoofperen (Gieser Wildeman) dunschiller een reep oranje schil eraf en VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL. CRE voeg toe. Breng aan de kook en laat dan 1 liter volle soepele rade wijn 28 G VET (18 G VERZADIGD), 1 kaneelstokje 40 min.op laag vuur koken. Laat ze LOTUS PRES TES UTC M 6 2 uur afgedekt in de pan afkoelen. 4 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT 150 g kristalsuiker 0 1 sinaasappel ALES M 2. Hak de chocolade fijn en smelt au E 150 9 pure chocolade OD 250 gricotta, bain-marie of in de magnetron. Laat iets afkoelen en roer door de ricotta, op kamertemperatuur EET 2 Klop de slagroom met de mixer stijf Lil 250 mi slagroom en spatel zo luchtig mogelijk door de un chocolademousse.
PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 51