PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bi



EPPECEPCEEEE EEE EEE TEE EEE

esse

ar

KLASSIEKER

É

RETE EEE ECC

re

TE

Pi

I



#4

Bj

Ei

Pa Nd

Be :

| à

v

A4

u

A

NE

7

ij

;

6

N

5

Pe

2

IN

N

5

fr

|

f

y;

#

nl



4

8

a)

TEI

21

il

2

4

PER PERSOON

et

er

ofperen

Fr

Bez

B

& PERSONEN

1. Schil de peren maar laat ze heel

Laat minimaal 2 uur opstijven in de

BEREIDING

60 MIN.

met het steeltje eraan. Doe ze in een

koelkast. Rasp de rest van de oranje

WACHTTIJD: 2-UUR

pan, schenk de wijn erbij, voeg het

schil. Serveer de stoofperen met de

AE

kaneelstokje en suiker toe. Boen de

chocolademousse en garneer met de

sinaasappel schoon, haal meteen

sinaasappelschil.

e 6 grote stoofperen

(Gieser Wildeman)

dunschiller een reep oranje schil eraf en

VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL.

CRE

voeg toe. Breng aan de kook en laat dan

1 liter volle soepele rade wijn

28 G VET (18 G VERZADIGD),

1 kaneelstokje

40 min.op laag vuur koken. Laat ze

LOTUS PRES TES UTC M

6

2 uur afgedekt in de pan afkoelen.

4 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT

150 g kristalsuiker

0

1 sinaasappel

ALES M

2. Hak de chocolade fijn en smelt au

E

150 9 pure chocolade

OD

250 gricotta,

bain-marie of in de magnetron. Laat iets

afkoelen en roer door de ricotta,

op kamertemperatuur

EET

2

Klop de slagroom met de mixer stijf

Lil

250 mi slagroom

en spatel zo luchtig mogelijk door de

un

chocolademousse.