PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
bi
—
EPPECEPCEEEE EEE EEE TEE EEE
esse
ar
KLASSIEKER
É
RETE EEE ECC
re
TE
Pi
I
€
#4
Bj
Ei
Pa Nd
Be :
| à
v
A4
u
A
NE
7
ij
;
6
N
5
Pe
2
IN
N
5
fr
|
f
y;
#
nl
—
4
8
a)
TEI
21
il
2
4
PER PERSOON
et
er
ofperen
Fr
Bez
B
& PERSONEN
1. Schil de peren maar laat ze heel
Laat minimaal 2 uur opstijven in de
BEREIDING
60 MIN.
met het steeltje eraan. Doe ze in een
koelkast. Rasp de rest van de oranje
WACHTTIJD: 2-UUR
pan, schenk de wijn erbij, voeg het
schil. Serveer de stoofperen met de
AE
kaneelstokje en suiker toe. Boen de
chocolademousse en garneer met de
sinaasappel schoon, haal meteen
sinaasappelschil.
e 6 grote stoofperen
(Gieser Wildeman)
dunschiller een reep oranje schil eraf en
VOEDINGSWAARDE P.P.: 460 KCAL.
CRE
voeg toe. Breng aan de kook en laat dan
1 liter volle soepele rade wijn
28 G VET (18 G VERZADIGD),
1 kaneelstokje
40 min.op laag vuur koken. Laat ze
LOTUS PRES TES UTC M
6
2 uur afgedekt in de pan afkoelen.
4 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,2 G ZOUT
150 g kristalsuiker
0
1 sinaasappel
ALES M
2. Hak de chocolade fijn en smelt au
E
150 9 pure chocolade
OD
250 gricotta,
bain-marie of in de magnetron. Laat iets
afkoelen en roer door de ricotta,
op kamertemperatuur
EET
2
Klop de slagroom met de mixer stijf
Lil
250 mi slagroom
en spatel zo luchtig mogelijk door de
un
chocolademousse.