PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



De

ee

ss

sE

x

NE

LL

bi

Spinazieflensjes

359

PER PERSOON

met wasabiyoghurt

PR

=;

1. Pureer de spinazie met de helft

4. Meng de wasabi met de yoghurt

van de koriander en 50 ml melk in de

IS

en mayonaise en voeg naar

keukenmachine glad. Voeg de rest

smaak zout toe, Hak de rest van

200 g verse spinazie

van de melk en het ei toe-en mix kort.

de koriander grof. Snijd de nori in

1 bakje verse koriander

Zeef de bloem en voeg met zout en

reepjes, Verdeel de flensjes over

200 mi halfvolle melk

peper naar smaak toe. Mix tot een

vier (warme) borden, verdeel de

lei

glad beslag.

komkommer en wasabiyoghurt erover

75 gbloem

en bestrooi met de koriander, nori en

1komkommer

2. Maak met de dunschiller linten van

granaatappelpitjes.

6 el olijfolie

de komkommer. Besprenkel ze met de

1 el sushi-azijn

MOEDINGSWAARDE P.P.: 425 KCAL.

sushi-azijn, twee eetlepels olijfolie en

32 6 VET(7 6 VERZADIGD),

Ya tl kristalsuiker

suiker. Laat marineren tot gebruik.

23 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

1tl wasabi (of meer naar smaak)

36 VEZELS, 10 6 EIWIT, 0,5 6 ZOUT

5 el Griekse yoghurt 10%

3, Verhit een eetlepel olijfolie in de

1 el mayonaise

koekenpan met antiaanbaklaag en bak

1 vel nori

van Va van het beslag een flensje.

50 g granaatappelpitjes

Bak zo nog drie flensjes, houd ze

keukenmachine

varm onder aluminiumfolie.

Tip

15