PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
…
De
ee
ss
sE
x
NE
LL
bi
Spinazieflensjes
359
PER PERSOON
met wasabiyoghurt
PR
=;
1. Pureer de spinazie met de helft
4. Meng de wasabi met de yoghurt
van de koriander en 50 ml melk in de
IS
en mayonaise en voeg naar
keukenmachine glad. Voeg de rest
smaak zout toe, Hak de rest van
200 g verse spinazie
van de melk en het ei toe-en mix kort.
de koriander grof. Snijd de nori in
1 bakje verse koriander
Zeef de bloem en voeg met zout en
reepjes, Verdeel de flensjes over
200 mi halfvolle melk
peper naar smaak toe. Mix tot een
vier (warme) borden, verdeel de
lei
glad beslag.
komkommer en wasabiyoghurt erover
75 gbloem
en bestrooi met de koriander, nori en
1komkommer
2. Maak met de dunschiller linten van
granaatappelpitjes.
6 el olijfolie
de komkommer. Besprenkel ze met de
1 el sushi-azijn
MOEDINGSWAARDE P.P.: 425 KCAL.
sushi-azijn, twee eetlepels olijfolie en
32 6 VET(7 6 VERZADIGD),
Ya tl kristalsuiker
suiker. Laat marineren tot gebruik.
23 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
1tl wasabi (of meer naar smaak)
36 VEZELS, 10 6 EIWIT, 0,5 6 ZOUT
5 el Griekse yoghurt 10%
3, Verhit een eetlepel olijfolie in de
1 el mayonaise
koekenpan met antiaanbaklaag en bak
1 vel nori
van Va van het beslag een flensje.
50 g granaatappelpitjes
Bak zo nog drie flensjes, houd ze
keukenmachine
varm onder aluminiumfolie.
Tip
15