PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 33

7 $ 5 Frisse Æ 5 a er GI, labites 42 © = ERSOO =]= 1 u el ee LE - 4 ö 2 kropjes little gem 150 g geschoonde radijsjes 125 g taugé Ee: 41 3 takjes verse munt | ven 1% bakje verse koriander 4 er 12 zakje rauwkost wortel julienne fe = | © (150 9) Per %2 teen knoflook en zi 3 el rijstazijn hie à Da Enz (Saitaku, flesje 150 ml) IK al lel zoete chilisaus LA,” 3 el gebakken uitjes ER “a GA 1. Trek de acht buitenste blaadjes van rj 4 ; 4 de slakropjes en verdeel ze over een + € plank of bord. Snijd de rest van de N) sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in dunne plakjes en de blaadjes munt en koriande rof.Mı g de gesneden sla met de radijs, tauge, munt, koriander en wortel Groenterolletjes met 2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk en meng met de rijstazijn en chilisaus. ricotta in tomatensaus Breng op smaak met zout en schep de dressing door de salade, Verdeel 2. Schenk de tomato frito in de de salade over de blaadjes en 4 TOT 6 PERSONEN bestrooi met de gebakken uitjes. BEREIDING: 40 MIN. ovenschaal. Hak de spinazie grof. Serveer direct OVENTIJD: 30 MIN. Klop de eieren los en voeg de spinazie, ricotta en zout en peper naar smaak toe. VOEDINGSWAARDE P.P.: 70 KCAL. boter om in te vetten Pak ca. vijf sperziebonen en leg ze op 26 VET (16 VERZADIGD), 400 g sperziebonen twee naast elkaar liggende plakjes 10 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), 2G VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT 3-4 courgettes courgette. Verdeel er wat ei-ricotta- 1 pakje tomato frito (350 q) mengsel over en rol op. Leg de rolletjes 100 g spinazie naast elkaar in de ovenschaal. 2 eieren Maak zoveel rolletjes tot alle ingrediënten 1 bakje ricotta (Galbani, 250 g) op zijn en de schaal gevuld is. Bestrooi 75 g geraspte oude kaas met de geraspte kaas, eee eee se ovenschaal ca. 20x20 cm 3. Dek de schaal af met aluminiumfolie 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. en bak in het midden van de oven in Vet de ovenschaal in met boter. Haal ca. 30 min. gaar en goudbruin. Verwijder na 15 min. de folie. de sperziebonen af en kook ze 5 min. in kokend water. Giet ze af. Schaaf su. VOEDINGSWAARDE P.P.: 335 KCAL. ondertussen met een kaasschaaf of mandoline in de lengte dunne plakken 17 6 VET (10 G VERZADIGD), 25 G KOOLHYDRATEN (18 G SUIKERS), van de courgettes, 6 G VEZELS, 18 G EIWIT, 1,9 G ZOUT 33

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 33