PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

$

5

Frisse

Æ

5

a

er

GI,

labites

42

©

=

ERSOO

=]=

1

u

el

ee

LE

-

4

ö

2 kropjes little gem

150 g geschoonde radijsjes

125 g taugé

Ee:

41

3 takjes verse munt

|

ven

1% bakje verse koriander

4

er

12 zakje rauwkost wortel julienne

fe

= | ©

(150 9)

Per

%2 teen knoflook

en

zi

3 el rijstazijn

hie à

Da

Enz

(Saitaku, flesje 150 ml)

IK al

lel zoete chilisaus

LA,”

3 el gebakken uitjes

ER

“a

GA

1. Trek de acht buitenste blaadjes van

rj

4

;

4

de slakropjes en verdeel ze over een

+ €

plank of bord. Snijd de rest van de

N)

sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in

dunne plakjes en de blaadjes munt en

koriande

rof.Mı

g de gesneden sla

met de radijs, tauge, munt, koriander

en wortel

Groenterolletjes met

2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk

en meng met de rijstazijn en chilisaus.

ricotta in tomatensaus

Breng op smaak met zout en schep

de dressing door de salade, Verdeel

2. Schenk de tomato frito in de

de salade over de blaadjes en

4 TOT 6 PERSONEN

bestrooi met de gebakken uitjes.

BEREIDING: 40 MIN.

ovenschaal. Hak de spinazie grof.

Serveer direct

OVENTIJD: 30 MIN.

Klop de eieren los en voeg de spinazie,

ricotta en zout en peper naar smaak toe.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 70 KCAL.

boter om in te vetten

Pak ca. vijf sperziebonen en leg ze op

26 VET (16 VERZADIGD),

400 g sperziebonen

twee naast elkaar liggende plakjes

10 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),

2G VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT

3-4 courgettes

courgette. Verdeel er wat ei-ricotta-

1 pakje tomato frito (350 q)

mengsel over en rol op. Leg de rolletjes

100 g spinazie

naast elkaar in de ovenschaal.

2 eieren

Maak zoveel rolletjes tot alle ingrediënten

1 bakje ricotta (Galbani, 250 g)

op zijn en de schaal gevuld is. Bestrooi

75 g geraspte oude kaas

met de geraspte kaas,

eee eee se

ovenschaal ca. 20x20 cm

3. Dek de schaal af met aluminiumfolie

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

en bak in het midden van de oven in

Vet de ovenschaal in met boter. Haal

ca. 30 min. gaar en goudbruin.

Verwijder na 15 min. de folie.

de sperziebonen af en kook ze 5 min.

in kokend water. Giet ze af. Schaaf

su.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 335 KCAL.

ondertussen met een kaasschaaf of

mandoline in de lengte dunne plakken

17 6 VET (10 G VERZADIGD),

25 G KOOLHYDRATEN (18 G SUIKERS),

van de courgettes,

6 G VEZELS, 18 G EIWIT, 1,9 G ZOUT

33