PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
$
5
Frisse
Æ
5
a
er
GI,
labites
42
©
=
ERSOO
=]=
1
u
el
ee
LE
-
4
ö
2 kropjes little gem
150 g geschoonde radijsjes
125 g taugé
Ee:
41
3 takjes verse munt
|
ven
1% bakje verse koriander
4
er
12 zakje rauwkost wortel julienne
fe
= | ©
(150 9)
Per
%2 teen knoflook
en
zi
3 el rijstazijn
hie à
Da
Enz
(Saitaku, flesje 150 ml)
IK al
lel zoete chilisaus
LA,”
3 el gebakken uitjes
ER
“a
GA
1. Trek de acht buitenste blaadjes van
rj
4
;
4
de slakropjes en verdeel ze over een
+ €
plank of bord. Snijd de rest van de
N)
sla in dunne reepjes. Snijd de radijs in
dunne plakjes en de blaadjes munt en
koriande
rof.Mı
g de gesneden sla
met de radijs, tauge, munt, koriander
en wortel
Groenterolletjes met
2. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk
en meng met de rijstazijn en chilisaus.
ricotta in tomatensaus
Breng op smaak met zout en schep
de dressing door de salade, Verdeel
2. Schenk de tomato frito in de
de salade over de blaadjes en
4 TOT 6 PERSONEN
bestrooi met de gebakken uitjes.
BEREIDING: 40 MIN.
ovenschaal. Hak de spinazie grof.
Serveer direct
OVENTIJD: 30 MIN.
Klop de eieren los en voeg de spinazie,
ricotta en zout en peper naar smaak toe.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 70 KCAL.
boter om in te vetten
Pak ca. vijf sperziebonen en leg ze op
26 VET (16 VERZADIGD),
400 g sperziebonen
twee naast elkaar liggende plakjes
10 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),
2G VEZELS, 2 G EIWIT, 0,4 G ZOUT
3-4 courgettes
courgette. Verdeel er wat ei-ricotta-
1 pakje tomato frito (350 q)
mengsel over en rol op. Leg de rolletjes
100 g spinazie
naast elkaar in de ovenschaal.
2 eieren
Maak zoveel rolletjes tot alle ingrediënten
1 bakje ricotta (Galbani, 250 g)
op zijn en de schaal gevuld is. Bestrooi
75 g geraspte oude kaas
met de geraspte kaas,
eee eee se
ovenschaal ca. 20x20 cm
3. Dek de schaal af met aluminiumfolie
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
en bak in het midden van de oven in
Vet de ovenschaal in met boter. Haal
ca. 30 min. gaar en goudbruin.
Verwijder na 15 min. de folie.
de sperziebonen af en kook ze 5 min.
in kokend water. Giet ze af. Schaaf
su.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 335 KCAL.
ondertussen met een kaasschaaf of
mandoline in de lengte dunne plakken
17 6 VET (10 G VERZADIGD),
25 G KOOLHYDRATEN (18 G SUIKERS),
van de courgettes,
6 G VEZELS, 18 G EIWIT, 1,9 G ZOUT
33