PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
are
GS
ASE
co
EX)
DOD
An
ARTS
rares
a
WE
7)
On
jui
a
IR
Le
dé
nd,
Y
DR nl
GITE
die
4
pas
SLA
oh
ARDOER)
Ir
DR
RR
Kn
Gi
2
je
2
FRE
a
En
SU ES
en
ij
x
Zr
1
fn
Fa
ER
ei, \
r
ye
0
ss
u
u
Ux
or
es
Ki
ve
Li
4 PERSONEN
7
à
e
Á
>y
À
a
[I
2
DIN
15 MIN.
PE
x}
bre
+
e
y:
à
OV
ET
TIJD: 15 MIN.
PR
Di
“47%
IN
et
x
5
LI
hj
N
en
ROD
PEAR,
ñ
a
3
Fi
üb
5
2 zoete puntpaprika’s
er
t
1e
Ah
Ô
Kk
A
DI
HM
3
©
2 citroenen
.
Or
1
500 g zalm (4 porties)
Ki
de
F4
à
» 3 elolijfolie
A
H
ar)
A
He
Je
Pd
)
200 mi droge witte wijn
=
De
by
47?
zl
à
Û
ei
2
2
7
200 g rode zoete
2
er
trostomaatjes (PLUS)
eN
5:
2
>
FR)
»;
A
=
ES
1 bakje knoflookolijven (165 g)
1 teen knoflook
ÿ
age Tin
1 pakje chorizo iberico (60 g)
D
AT
1 kleine ciabatta
A
(of ander niet al te vers brood)
\
3 el kappertjes
e keukenmachine
ke
LE
:
ie
ER
y
A
fa
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
Ein
7
EA
Ky
x
Fi
La
Rasp de schil van 1 citroen en pers
Je
En
Â
Pp
de vrucht uit. Leg de zalm in een
ruime ovenschaal, bestrijk met 2
CA
eetlepels olijfolie, besprenkel met
PT
=
de wijn en het citroensap en bestrooi
met zout en peper naar smaak.
5
5
ar
L
Leg de trostemaatjes, paprika en
”
olijven ernaast en bak de zalm
CA
in het midden van de oven in
hb
ca. 15 min. gaar.
5
(2
2, Snijd de knoflook en chorizo
fijn. Maal de ciabatta in de keuken-
machine tot broodkruim. Verhit de
4
rest van de olijfolie in een koekenpan
ge
en bak de knoflook en chorizo
BF
3 min, Voeg het broodkruim toe
en roerbak nog ca, 2 min. of tot
goudbruin. Bestrooi de zalm met het
chorizokruim, citroenrasp en
de kappertjes. Serveer met
partjes citroen.
we
En
VOEDINGSWAARDE P.P.: 850 KCAL.
®
45 G VET (9 G VERZADIGD),
La
18 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),
4 G VEZELS, 32 G EIWIT, 3,9 6 ZOUT
>
de.
5)
a
1
Rük
EN
hl
N
Voor de
4
Pomanesco—
Seak.
nr
>
nt
dr
|
(dd
29