PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

are

GS

ASE

co

EX)

DOD

An

ARTS

rares

a

WE

7)

On

jui

a

IR

Le



nd,

Y

DR nl

GITE

die

4

pas

SLA

oh

ARDOER)

Ir

DR

RR

Kn

Gi

2

je

2

FRE

a

En

SU ES

en

ij

x

Zr

1

fn

Fa

ER

ei, \

r

ye

0

ss

u

u

Ux

or

es

Ki

ve

Li

4 PERSONEN

7

à

e

Á

>y

À

a

[I

2

DIN

15 MIN.

PE

x}

bre

+

e

y:

à

OV

ET

TIJD: 15 MIN.

PR

Di

“47%

IN

et

x

5

LI

hj

N

en

ROD

PEAR,

ñ

a

3

Fi

üb

5

2 zoete puntpaprika’s

er

t

1e

Ah

Ô

Kk

A

DI

HM

3

©

2 citroenen

.

Or

1

500 g zalm (4 porties)

Ki

de

F4

à

» 3 elolijfolie

A

H

ar)

A

He

Je

Pd

)

200 mi droge witte wijn

=

De

by

47?

zl

à

Û

ei

2

2

7

200 g rode zoete

2

er

trostomaatjes (PLUS)

eN

5:

2

>

FR)

»;

A

=

ES

1 bakje knoflookolijven (165 g)

1 teen knoflook

ÿ

age Tin

1 pakje chorizo iberico (60 g)

D

AT

1 kleine ciabatta

A

(of ander niet al te vers brood)

\

3 el kappertjes

e keukenmachine

ke

LE

:

ie

ER

y

A

fa

1. Verwarm de oven voor op 190 °C.

Ein

7

EA

Ky

x

Fi

La

Rasp de schil van 1 citroen en pers

Je

En

Â

Pp

de vrucht uit. Leg de zalm in een

ruime ovenschaal, bestrijk met 2

CA

eetlepels olijfolie, besprenkel met

PT

=

de wijn en het citroensap en bestrooi

met zout en peper naar smaak.

5

5

ar

L

Leg de trostemaatjes, paprika en



olijven ernaast en bak de zalm

CA

in het midden van de oven in

hb

ca. 15 min. gaar.

5

(2

2, Snijd de knoflook en chorizo

fijn. Maal de ciabatta in de keuken-

machine tot broodkruim. Verhit de

4

rest van de olijfolie in een koekenpan

ge

en bak de knoflook en chorizo

BF

3 min, Voeg het broodkruim toe

en roerbak nog ca, 2 min. of tot

goudbruin. Bestrooi de zalm met het

chorizokruim, citroenrasp en

de kappertjes. Serveer met

partjes citroen.

we

En

VOEDINGSWAARDE P.P.: 850 KCAL.

®

45 G VET (9 G VERZADIGD),

La

18 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),

4 G VEZELS, 32 G EIWIT, 3,9 6 ZOUT

>

de.

5)

a

1

Rük

EN

hl

N

Voor de

4

Pomanesco—

Seak.

nr

>

nt

dr

|

(dd

29