PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 29 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 29

are GS ASE co EX) DOD An ARTS rares a WE 7) On jui a IR Le dé nd, Y DR nl GITE die 4 pas SLA oh ARDOER) Ir DR RR Kn Gi 2 je 2 FRE a En SU ES en ij x Zr 1 fn Fa ER ei, \ r ye 0 ss u u Ux or es Ki ve Li 4 PERSONEN 7 à e Á >y À a [I 2 DIN 15 MIN. PE x} bre + e y: à OV ET TIJD: 15 MIN. PR Di “47% IN et x 5 LI hj N en ROD PEAR, ñ a 3 Fi üb 5 2 zoete puntpaprika’s er t 1e Ah Ô Kk A DI HM 3 © 2 citroenen . Or 1 500 g zalm (4 porties) Ki de F4 à » 3 elolijfolie A H ar) A He Je Pd ) 200 mi droge witte wijn = De by 47? zl à Û ei 2 2 7 200 g rode zoete 2 er trostomaatjes (PLUS) eN 5: 2 > FR) »; A = ES 1 bakje knoflookolijven (165 g) 1 teen knoflook ÿ age Tin 1 pakje chorizo iberico (60 g) D AT 1 kleine ciabatta A (of ander niet al te vers brood) \ 3 el kappertjes e keukenmachine ke LE : ie ER y A fa 1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Ein 7 EA Ky x Fi La Rasp de schil van 1 citroen en pers Je En  Pp de vrucht uit. Leg de zalm in een ruime ovenschaal, bestrijk met 2 CA eetlepels olijfolie, besprenkel met PT = de wijn en het citroensap en bestrooi met zout en peper naar smaak. 5 5 ar L Leg de trostemaatjes, paprika en ” olijven ernaast en bak de zalm CA in het midden van de oven in hb ca. 15 min. gaar. 5 (2 2, Snijd de knoflook en chorizo fijn. Maal de ciabatta in de keuken- machine tot broodkruim. Verhit de 4 rest van de olijfolie in een koekenpan ge en bak de knoflook en chorizo BF 3 min, Voeg het broodkruim toe en roerbak nog ca, 2 min. of tot goudbruin. Bestrooi de zalm met het chorizokruim, citroenrasp en de kappertjes. Serveer met partjes citroen. we En VOEDINGSWAARDE P.P.: 850 KCAL. ® 45 G VET (9 G VERZADIGD), La 18 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 32 G EIWIT, 3,9 6 ZOUT > de. 5) a 1 Rük EN hl N Voor de 4 Pomanesco— Seak. nr > nt dr | (dd 29

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 29