PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VARKENSVLEES

En

91

101

PER PERSOON

el

vel

Ei

b..

ij

a

A

à

Salade

ni

jn

Ee

Ke

ne

pulled

2

1

il

A

el

ee

r 4

159

Kk

Ls

2 ribkarbonades

(280 g)

n

1 groentebouillontablet

Si

Pi

je

2 el boter

2 tl srirachasaus

2 kropjes little gem

L

>

KCT: CNT]

ee

1 avocado

en

u,

1limoen

3 el olijfolie extra vierge

#

7

1tlvissaus

tif

% tl kristalsuiker

Pr

3 takjes verse munt

mj

PERRE KNOOK ‘

..

ne

El

KL

Pi

1. Breng een pan met een laag water

en de karbonades aan de kook,

org dat ze ruim onder water staan.

Verkruimel de bouillontablet erboven.

Laat op laag vuur, tot net tegen de

kook aan, ca. 20 min. garen. Neem uit

de pan en laat iets afkoelen.

2. Trek met twee vorken het vlees uit

4. Rasp de groene schil van de limoen

elkaar. Verhit de boter in een koekenpan

en pers de vrucht uit. Klop een dressing

en bak het vlees met de srirachasaus (of

van de olijfolie, limoenrasp en =sap,

meer naar smaak) nog 3 min.

vissaus en suiker. Snijd de muntblaadjes

fijn en vaeg toe aan de dressing en

3, Haal de blaadjes sla los en snijd ze in

schep door de salade.

de lengte in repen. Snijd of schaaf de

M

rode kool in zo dun mogelijke reepjes.

TA]

Ld

bon

el

Halveer de avocado, verwijder de pit en

1

schil en snijd het vruchtvlees in parten

VOEDINGSWAARDE P.P.: 350 KCAL.

Te)

29 G VET (8 G VERZADIGD),

Verdeel de sla, rode kool, avocado en

4 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),

La

het vlees over een schaal.

5 G VEZELS, 16 G EIWIT, 0,5 G ZOUT