PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VARKENSVLEES
En
91
101
PER PERSOON
el
vel
Ei
b..
ij
a
A
à
Salade
ni
jn
Ee
Ke
ne
pulled
2
1
il
A
el
ee
r 4
159
Kk
Ls
2 ribkarbonades
(280 g)
n
1 groentebouillontablet
Si
Pi
je
2 el boter
2 tl srirachasaus
2 kropjes little gem
L
>
KCT: CNT]
ee
1 avocado
en
u,
1limoen
3 el olijfolie extra vierge
#
7
1tlvissaus
tif
% tl kristalsuiker
Pr
3 takjes verse munt
mj
PERRE KNOOK ‘
..
ne
El
KL
Pi
1. Breng een pan met een laag water
en de karbonades aan de kook,
org dat ze ruim onder water staan.
Verkruimel de bouillontablet erboven.
Laat op laag vuur, tot net tegen de
kook aan, ca. 20 min. garen. Neem uit
de pan en laat iets afkoelen.
2. Trek met twee vorken het vlees uit
4. Rasp de groene schil van de limoen
elkaar. Verhit de boter in een koekenpan
en pers de vrucht uit. Klop een dressing
en bak het vlees met de srirachasaus (of
van de olijfolie, limoenrasp en =sap,
meer naar smaak) nog 3 min.
vissaus en suiker. Snijd de muntblaadjes
fijn en vaeg toe aan de dressing en
3, Haal de blaadjes sla los en snijd ze in
schep door de salade.
de lengte in repen. Snijd of schaaf de
M
rode kool in zo dun mogelijke reepjes.
TA]
Ld
bon
el
Halveer de avocado, verwijder de pit en
1
schil en snijd het vruchtvlees in parten
VOEDINGSWAARDE P.P.: 350 KCAL.
Te)
29 G VET (8 G VERZADIGD),
Verdeel de sla, rode kool, avocado en
4 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),
La
het vlees over een schaal.
5 G VEZELS, 16 G EIWIT, 0,5 G ZOUT