PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 22 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 22

VARKENSVLEES En 91 101 PER PERSOON el vel Ei b.. ij a A à Salade ni jn Ee Ke ne pulled 2 1 il A el ee r 4 159 Kk Ls 2 ribkarbonades (280 g) n 1 groentebouillontablet Si Pi je 2 el boter 2 tl srirachasaus 2 kropjes little gem L > KCT: CNT] ee 1 avocado en u, 1limoen 3 el olijfolie extra vierge # 7 1tlvissaus tif % tl kristalsuiker Pr 3 takjes verse munt mj PERRE KNOOK ‘ .. ne El KL Pi 1. Breng een pan met een laag water en de karbonades aan de kook, org dat ze ruim onder water staan. Verkruimel de bouillontablet erboven. Laat op laag vuur, tot net tegen de kook aan, ca. 20 min. garen. Neem uit de pan en laat iets afkoelen. 2. Trek met twee vorken het vlees uit 4. Rasp de groene schil van de limoen elkaar. Verhit de boter in een koekenpan en pers de vrucht uit. Klop een dressing en bak het vlees met de srirachasaus (of van de olijfolie, limoenrasp en =sap, meer naar smaak) nog 3 min. vissaus en suiker. Snijd de muntblaadjes fijn en vaeg toe aan de dressing en 3, Haal de blaadjes sla los en snijd ze in schep door de salade. de lengte in repen. Snijd of schaaf de M rode kool in zo dun mogelijke reepjes. TA] Ld bon el Halveer de avocado, verwijder de pit en 1 schil en snijd het vruchtvlees in parten VOEDINGSWAARDE P.P.: 350 KCAL. Te) 29 G VET (8 G VERZADIGD), Verdeel de sla, rode kool, avocado en 4 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), La het vlees over een schaal. 5 G VEZELS, 16 G EIWIT, 0,5 G ZOUT

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 22