PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
VOORGERECHTEN
Salade met
inl
eendenborst
1kleine paksoi
4 bosuien
D"
2 perssinaasappels
8 kumguats (schaal 150 g)
lelsesamzaad
3 el zonnebloemolie
px
ir
Tel Chinese five spice
(Jonnie Boer voor Euroma)
=
#5
€
Ee
FA
2elhoning
lelsojasaus
2 pakjes gerookte
eendenborstfilet (à 90 g)
ie
8
"4
5
S
1. Snijd de paksoi in repen van 1 cm.
Snijd de bosui in schuine, brede
ringen. Schil de sinaasappels extra dik
neem ook het wit van de schil meê en
snijd.het vruchtvlees in plakken.
2. Verhit de grilipan, shijd de
kumquatsin plakjes van 5 mm en
gril ze 4 min. Keërhalverwege.
CL
N
Rooster het sesamzaad in een droge
koekenpan in ca/Z-min. goudbruin.
3. Verhit de zonnebloemolie en five
D
spice in een:wok of hapjespan en
A
roerbak 1 min. Voeg de sinaasappel,
Me
honing en sojasaus toe, bak 1 min.
Neem de sinaasappel uitde pan:
Voeg de helft van de bosui toe, bak
2 minen doe dan de paksoi erbij.
Roerbak nog 3 min. tot de paksoi nog
a
net knapperig is. Breng op smaak met
extra sojasaus. Leg de laatste minuut
de sinaasappel en eendenborst inde
pan en verwarm alle ingrediënten.
4. Verdeel over vier (Warme) borden
en bestrooi met de rest van de bosui,
de kumquäts ensesamzaad.
VOEDINGSWAARDE P.P: 310 KCAL,.
20 G VET (4 G VERZADIGD),
20 G KOOLHYDRATEN (18 G SUIKERS),
4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 2,0 G ZOUT
16 “PLUS
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN