PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 16 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 16

| VOORGERECHTEN Salade met inl eendenborst 1kleine paksoi 4 bosuien D" 2 perssinaasappels 8 kumguats (schaal 150 g) lelsesamzaad 3 el zonnebloemolie px ir Tel Chinese five spice (Jonnie Boer voor Euroma) = #5 € Ee FA 2elhoning lelsojasaus 2 pakjes gerookte eendenborstfilet (à 90 g) ie 8 "4 5 S 1. Snijd de paksoi in repen van 1 cm. Snijd de bosui in schuine, brede ringen. Schil de sinaasappels extra dik neem ook het wit van de schil meê en snijd.het vruchtvlees in plakken. 2. Verhit de grilipan, shijd de kumquatsin plakjes van 5 mm en gril ze 4 min. Keërhalverwege. CL N Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan in ca/Z-min. goudbruin. 3. Verhit de zonnebloemolie en five D spice in een:wok of hapjespan en A roerbak 1 min. Voeg de sinaasappel, Me honing en sojasaus toe, bak 1 min. Neem de sinaasappel uitde pan: Voeg de helft van de bosui toe, bak 2 minen doe dan de paksoi erbij. Roerbak nog 3 min. tot de paksoi nog a net knapperig is. Breng op smaak met extra sojasaus. Leg de laatste minuut de sinaasappel en eendenborst inde pan en verwarm alle ingrediënten. 4. Verdeel over vier (Warme) borden en bestrooi met de rest van de bosui, de kumquäts ensesamzaad. VOEDINGSWAARDE P.P: 310 KCAL,. 20 G VET (4 G VERZADIGD), 20 G KOOLHYDRATEN (18 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 2,0 G ZOUT 16 “PLUS GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 16