PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

etee0cceececeeceecceeccceecececceccececceeees

Welke kaassoorten kies je?

Il kaas

|

Kies voor jouw plank kazen van koemelk, geitenmelk, schapen-

ANK

melk en een combinatie daarvan. En zowel rauwmelkse kazen

ken voor

ei

-

als kazen gemaakt van gepasteuriseerde melk (kaas van rauwe

plank 150

melk heeft een sterkere, aardse smaak). Varieer ook in zachte,

>

harde, roodflora-, witflora-, blauwader-, belegen en jonge kazen.

als

\

e0000000000,

"ooo0e00000.°

Sosoocvoescececeeccovceceececcceeececceccecce®

is 75 gra

+

=

esooo000

0000000000,

Zo stel je de perfecte

Wat zet je erbij?

Rode druiven, appelstroop,

notenstol zonder spijs,

roggebrood, gedroogde

kaasplank samen!

abrikozen en pruimen, stukjes

«

0000000000

=—

4 2

peer, mini-crackers naturel

Alleen Nederlandse of ook buitenlandse kaas?

en wat takjes rozemarijn ter

decoratie.

In Nederland houden we van milde kazen, maar een

u

stevige, uitgesproken kaas tussen de mildere geeft een

>

200000000000000000e°

verrassende twist! Je kunt een mooie plank samenstellen

0000000

:

van alleen Hollandse kaas of lekker door Europa reizen.

u

en

14

Le

ee00eceec0eececceccoecescoeececescecececcoeccececcecececcee

Wat drink je erbij?

KE) %

Zowel (witte) wijn als bier gaat goed bij kaas. Onthoud: hoe sterker de kaas, hoe voller de wijn.

Een wijn uit de streek waar de kaas vandaan komt, gaat vaak goed samen met die kaas.

2

Een Bourgogne of Duitse spätlase smaakt goed bij vrijwel alle kazen. Liever bier?

Sommige roodschimmelkazen zijn gewassen in een bierkorst, die combineren perfect met bier.

00000000,

escoececcoesoeceeceeeeescosevecescececcececececeeccececccecceccee®

°0000000000°°

His

Bienvenido Cava Brut

Baron von Maydell

Château de l’Horte

fl

À

Cava wordt op

Grauer Burgunder

Corbières Réserve Spéciale

j

à

:

dezelfde manier

Pinot Gris

Op hetiprachtige Château de

gemaakt als

Duitse Grauer Burgunder

l’Horte maken-de Nederlandse

Champagne. Het is

1

is in.de Elzas bekend als

Johanna van der Spek en Jean

dan ook minstens’zo

pinot gris en in Italië als

Pierre Biard deze heerlijke.

lekker (en een stuk

|

pinot grigio. Pinot Grigio is

biologischescorbiëres,

N

Derdruiven worden metde

5

voordeliger)! Deze

bij veel mensen favoriet.

lichtgouden Cava

Je proeft een elegante

hand geplukt, waarna de

is minimaal

wijn, met-aroma’s van

Wijn rijpt op eikenhout. Je

15 maanden op.

peer, gele appel,

proeft lichte kruidigheid en

CHÂTEAL

D

N

fles gerijpt.

perzik en fijne zuren.

AL: Le

rijp roodfruit, je ruikt tijm;

Jeproeft fris fruit

rozemarijn en eikenhout:

ar

en een'heerlik

4

Fr

bubbeltje:

Dan

je

Baron von Maydell

Château de l’Horte

VE

Bienvenido

LN NON,

Grauer Burgunder

Corbières Réserve

Cava Brut

Pinot Gris

Speciale

Fles,75 cl

GRAUER ni

1PINOTIE

Fles 75-cl

Fles 75 cl

2.49

7:99

8:99

62 PLUS