PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 56

EE KOKEN MET le ij } % 2 u mn ie ne. HO ri > 2% as € PA Le pm Groentesoep met kruidenolie 4 PERSO 1 Snipper de ui en snijd de knoflook 3. Haal de blaadjes van de kruiden, BEREIDING: 25 MIN. fijn. Schilde aardappel en snijd in hak ze grof en pureer ze in het bakje OVENTIJD: 35 MIN. blokjes van 1,5. em. Verhit de olijfolie van de staafmixer met de olijfolie in.een soeppan en fruit de ui en extra vergine en 2 eetlepels water 2 uien knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg glad. Breng op smaak met peper en Iteen knoflook zout. de aardappel toe en bak 2 min. mee. 1 grote aardappel (150 g) Voeg alle groente toe, snijd indien 400-600 g groente naar keuze nodig in kleinere stukjes en schenk er 4. Verdeel de soep over kommen 2 el olijfolie 800 ml water bij. en maak een mooie swirl met de 1 groentebouillonblokje kruidenolie. 15 g verse groene kruiden 2. Verkruimel het bouillonblokje (peterselie, basilicum, koriander, erover en breng aan de kook. Laat dille of een combinatie) op laag vuur 15 min. koken of tot 4 el olijfolie extra vergine alle groenten zacht zijn. Pureer met staafmixer de staafmixer tot een gladde soep. VOEDINGSWAARDE P.P.: 575 KCAL. 36 G VET (17 G VERZADIGD), 36 G KOOLHYDRATEN Breng op smaak met peper en zout. (6 G SUIKERS), 7 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,1 G ZOUT 56 PLUS

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 56