PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EE
KOKEN MET le ij }
%
2
u
mn
ie
ne.
HO
ri
>
2%
as
€
PA
Le
pm
Groentesoep met kruidenolie
4 PERSO
1 Snipper de ui en snijd de knoflook
3. Haal de blaadjes van de kruiden,
BEREIDING: 25 MIN.
fijn. Schilde aardappel en snijd in
hak ze grof en pureer ze in het bakje
OVENTIJD: 35 MIN.
blokjes van 1,5. em. Verhit de olijfolie
van de staafmixer met de olijfolie
in.een soeppan en fruit de ui en
extra vergine en 2 eetlepels water
2 uien
knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg
glad. Breng op smaak met peper en
Iteen knoflook
zout.
de aardappel toe en bak 2 min. mee.
1 grote aardappel (150 g)
Voeg alle groente toe, snijd indien
400-600 g groente naar keuze
nodig in kleinere stukjes en schenk er
4. Verdeel de soep over kommen
2 el olijfolie
800 ml water bij.
en maak een mooie swirl met de
1 groentebouillonblokje
kruidenolie.
15 g verse groene kruiden
2. Verkruimel het bouillonblokje
(peterselie, basilicum, koriander,
erover en breng aan de kook. Laat
dille of een combinatie)
op laag vuur 15 min. koken of tot
4 el olijfolie extra vergine
alle groenten zacht zijn. Pureer met
staafmixer
de staafmixer tot een gladde soep.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 575 KCAL. 36 G VET
(17 G VERZADIGD), 36 G KOOLHYDRATEN
Breng op smaak met peper en zout.
(6 G SUIKERS), 7 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,1 G ZOUT
56 PLUS