PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EE

KOKEN MET le ij }

%

2

u

mn

ie

ne.

HO

ri

>

2%

as



PA

Le

pm

Groentesoep met kruidenolie

4 PERSO

1 Snipper de ui en snijd de knoflook

3. Haal de blaadjes van de kruiden,

BEREIDING: 25 MIN.

fijn. Schilde aardappel en snijd in

hak ze grof en pureer ze in het bakje

OVENTIJD: 35 MIN.

blokjes van 1,5. em. Verhit de olijfolie

van de staafmixer met de olijfolie

in.een soeppan en fruit de ui en

extra vergine en 2 eetlepels water

2 uien

knoflook in ca. 3 min. glazig. Voeg

glad. Breng op smaak met peper en

Iteen knoflook

zout.

de aardappel toe en bak 2 min. mee.

1 grote aardappel (150 g)

Voeg alle groente toe, snijd indien

400-600 g groente naar keuze

nodig in kleinere stukjes en schenk er

4. Verdeel de soep over kommen

2 el olijfolie

800 ml water bij.

en maak een mooie swirl met de

1 groentebouillonblokje

kruidenolie.

15 g verse groene kruiden

2. Verkruimel het bouillonblokje

(peterselie, basilicum, koriander,

erover en breng aan de kook. Laat

dille of een combinatie)

op laag vuur 15 min. koken of tot

4 el olijfolie extra vergine

alle groenten zacht zijn. Pureer met

staafmixer

de staafmixer tot een gladde soep.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 575 KCAL. 36 G VET

(17 G VERZADIGD), 36 G KOOLHYDRATEN

Breng op smaak met peper en zout.

(6 G SUIKERS), 7 G VEZELS, 23 G EIWIT, 1,1 G ZOUT

56 PLUS