PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 50

4 PERSONEN BEREIDING: 15 MIN. WACHTTIJD: 30 MIN, ecHteD Koffiecocktail + 50 g pure chocolade 85% Fairtrade (PLUS Moment) deluxe e 1tl koffie grove maling (PLUS) e 4 el Tia Maria likeur PF e 4 el karamel koffiesiroop (Douwe Egberts, fles 250 ml) e 4 bolletjes stracciatella-ijs (bak 1 liter) Ji e 4 hete espresso’s à ® 4 whiskeyglazen .uunnsstnnsnunnennen nun une anne nenne 1. Hak de chocolade fijn en smelt au bain-marie of in de magnetron. Leg het bakpapier op een snijplank. Schenk de chocolade erop en verdeel met een mes of spatel tot een dunne laag. Bestrooi met de gemalen koffie. Laat de chocolade minimaal 30 min, stollen. Breek in vier mooie schotsen. En 2. Verdeel de Tia Maria en karamelsiroop over de coupes. Doe er een bol ijs in en schenk de espresso erover. Steek er een chocoladeschots in en serveer direct. |: VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL. 13 G VET (8 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN Kr (26 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT m y L's \/ l nn nm K Bn. fe „ N Als je de bolletjes ijs apart 1uur invriest, smelten ze minder snel en zijn de cocktails perfect als je ze opdient! 50 PLUS

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 50