PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4 PERSONEN
BEREIDING: 15 MIN.
WACHTTIJD: 30 MIN,
ecHteD Koffiecocktail
+ 50 g pure chocolade 85% Fairtrade
(PLUS Moment)
deluxe
e
1tl koffie grove maling (PLUS)
e
4 el Tia Maria likeur
PF
e
4 el karamel koffiesiroop
(Douwe Egberts, fles 250 ml)
e
4 bolletjes stracciatella-ijs
(bak 1 liter)
Ji
e
4 hete espresso’s
à
®
4 whiskeyglazen
.uunnsstnnsnunnennen nun une anne nenne
1. Hak de chocolade fijn en smelt au
bain-marie of in de magnetron. Leg
het bakpapier op een snijplank. Schenk
de chocolade erop en verdeel met
een mes of spatel tot een dunne laag.
Bestrooi met de gemalen koffie. Laat
de chocolade minimaal 30 min, stollen.
Breek in vier mooie schotsen.
En
2. Verdeel de Tia Maria en karamelsiroop
over de coupes. Doe er een bol ijs in en
schenk de espresso erover. Steek er een
chocoladeschots in en serveer direct.
|:
VOEDINGSWAARDE P.P.: 295 KCAL.
13 G VET (8 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN
Kr
(26 G SUIKERS), 2 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT
m
y
L's
\/
l
nn nm
K
Bn.
fe
„
N
Als je de bolletjes ijs apart
1uur invriest, smelten ze minder
snel en zijn de cocktails perfect
als je ze opdient!
50 PLUS