PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Romaneseo-steak

met tahin, hazelnoot

x

en tzatziki

En

de

3

\ 137

2

PER PERSOON

ll

ur

WE

A

Bi

ef

4

Lea

:

di

he

$

3 el hazelnoten

Pr

&

@

1 grote romanesco

KES

3 el olijfolie

ä

ae

>

4 el tahin (AlFez, pot 165 9)

u)

IN

2 el walnootolie

&

1 bakje tzatziki (150 g)

I

Î

4

ge

EN

4

En

=

Wi

AN

1. Verwarm de oven voor op 200 °C

KR

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Verhit een koekenpan en rooster de

5)



hazelneten in ca. 5 min. goudbruin op

middelhoog vuur. Laat afkoelen op een

bord

2. Snijd de romanesco in de lengte in

Hasselback van zoete

dikke plakken van 1,5 cm en verdeel over

een met bakpapier beklede bakplaat,

besprenkel met olijfolie en bestrooi met

aardappel en granaatappel

zout en peper. Rooster de steaks in

ca. 15 min. in het midden van de oven

beetgaar.

4 PERSONEN

2. Hal

ra

anaatap

d

3. Verdeel de steaks over een groot

BEREIDING: 15 MIN

la) Lal

m

CRE

[ls

bord, besprenkel met de tahin,

OVENTIJD: 45 MIN.

walnootolie en tzatziki.

hil, €

pitj

vallen er \

nz

uit

4 kleine zoete aardappelen

ijc

kfij

VOEDINGSWAARDE P.P.: 470 KCAL.

(fie

tlas

n bri

Tteen knoflook

39 G VET (7 G VERZADIGD),

4 el olijfolie

na

met

ıteng

er. Best

15 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

8 6 VEZELS, TI & EIWIT, 1,2 6 ZOUT

1 granaatappel

itj

a

1/2 bakje verse bieslook

200 g Griekse yoghurt 10%

ke

ghurt erb

TT EET

Handi:

ntev

el

atije di

LA

rwarm

[ge

ap

pelen h

naal d

orsnijdt

d

UI

ar

A

N

b

nen Snijd z:

e in

in

gt

estel

AE La

p

5

van 4 mr

maan la

aan

LA

no

er

d

nt a

\ elkä

In

Qi

ni

ke

Z!

en me

IE

EEn

S

(A2

a

n

ri

|

len

VOEDINGSWAARDE P.P: 365 KCAL,

knoflc

LL

rooi

20 G VET (6 G VERZADIGD),

EEK LU TETE TS

al

A

t naar smaak.

15 min

56 VEZELS, 4 G EIWIT, 1,3 G ZOUT

met

En

Elf

ened,

er

m

n

15 min. tot

Kk

ar

n gaar zijn

|

35