PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 35


Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 35 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 35

Romaneseo-steak met tahin, hazelnoot x en tzatziki En de 3 \ 137 2 PER PERSOON ll ur WE A Bi ef 4 Lea : di he $ 3 el hazelnoten Pr & @ 1 grote romanesco KES 3 el olijfolie ä ae > 4 el tahin (AlFez, pot 165 9) u) IN 2 el walnootolie & 1 bakje tzatziki (150 g) I Î 4 ge EN 4 En = Wi AN 1. Verwarm de oven voor op 200 °C KR Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verhit een koekenpan en rooster de 5) ” hazelneten in ca. 5 min. goudbruin op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord 2. Snijd de romanesco in de lengte in Hasselback van zoete dikke plakken van 1,5 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bestrooi met aardappel en granaatappel zout en peper. Rooster de steaks in ca. 15 min. in het midden van de oven beetgaar. 4 PERSONEN 2. Hal ra anaatap d 3. Verdeel de steaks over een groot BEREIDING: 15 MIN la) Lal m CRE [ls bord, besprenkel met de tahin, OVENTIJD: 45 MIN. walnootolie en tzatziki. hil, € pitj vallen er \ nz uit 4 kleine zoete aardappelen ijc kfij VOEDINGSWAARDE P.P.: 470 KCAL. (fie tlas n bri Tteen knoflook 39 G VET (7 G VERZADIGD), 4 el olijfolie na met ıteng er. Best 15 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), 8 6 VEZELS, TI & EIWIT, 1,2 6 ZOUT 1 granaatappel itj a 1/2 bakje verse bieslook 200 g Griekse yoghurt 10% ke ghurt erb TT EET Handi: ntev el atije di LA rwarm [ge ap pelen h naal d orsnijdt d UI ar A N b nen Snijd z: e in in gt estel AE La p 5 van 4 mr maan la aan LA no er d nt a \ elkä In Qi ni ke Z! en me IE EEn S (A2 a n ri | len VOEDINGSWAARDE P.P: 365 KCAL, knoflc LL rooi 20 G VET (6 G VERZADIGD), EEK LU TETE TS al A t naar smaak. 15 min 56 VEZELS, 4 G EIWIT, 1,3 G ZOUT met En Elf ened, er m n 15 min. tot Kk ar n gaar zijn | 35

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 35