PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ET

\ 1

%

7

in

EE

be

=

en /

ÿ

\

A

À

À

ze

Es

ld

#

+

4

"|

78

NL,

N

gy

de

1. Bekleed een halfronde vorm

2. Snijd de hel

dé kersen

„.en spatel ze met de chocolade

met een laagje ijs.

en

RE et

door de yoghurtroom.

Pe

=

RE

ih

f

AL

il

ij

Ti

N

1

N

N

ER."

oe

ES

4

A=

|

Fe

#4}

JA

LE

fi

F4

Re

»

el

A;

LN

À j

5)

„À

Tu

7

/

#73

oi

se

Fr

jd

u

Kir ix

3. Schep de yoghurtroom

4. Maak

Is

5; Versier ER bombe met

in de bombe.

klaar om

fe

Ungzen

7

voghurtschotsen en pistachenoten.

{4

Bekleed de bakplaat met vershoudfolie.

Roer de rest van de poedersuiker door

TT

ewirle

de rest van de yoghurt en verdeel het

meringue

ina 99.

in een dunne laag over de bakplaat

SN

Bestrooi met pistachenoten (houd wat

N

achter voor garnering op de taart) en

\

kersen. Zigzag de rest van de chocolade

N

\\

erover. Zet ook 6 uur in de vriezer.

3

14

nn

Neem de bombe ca. 10 min. voor

Mi

X

aansnijden uit de vriezer en zet op een

(gekoeld) bord of schaal. Snijd vlak voor

my

<

serveren de yoghurt in stukken en plak

à

Br

ze tegen de bombe. Bestrooi met de

achtergehouden pistachenoten.

>,

SD coreren? Le e

MY

le

pie

ent?

Met extra pure chocolade

E

we.

in plaats van ruby

Je kunt

ok decoreren op

Bijvo,

eeld et een drip gemaakt ‘van au bain-marie gesmolten

chocoladekransjes wordt je

taart minstens zo lekker!

ruby kerstkransjes en kant-en-klare meringue swirls

47