PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ET
\ 1
%
7
in
EE
be
=
en /
ÿ
\
A
À
À
ze
Es
ld
#
+
4
"|
78
NL,
N
gy
de
1. Bekleed een halfronde vorm
2. Snijd de hel
dé kersen
„.en spatel ze met de chocolade
met een laagje ijs.
en
RE et
door de yoghurtroom.
Pe
=
RE
ih
f
AL
il
ij
Ti
N
1
N
N
ER."
oe
ES
4
A=
|
Fe
#4}
JA
LE
fi
F4
Re
»
el
A;
LN
À j
5)
„À
Tu
7
/
#73
oi
se
Fr
jd
u
Kir ix
3. Schep de yoghurtroom
4. Maak
Is
5; Versier ER bombe met
in de bombe.
klaar om
fe
Ungzen
7
voghurtschotsen en pistachenoten.
{4
Bekleed de bakplaat met vershoudfolie.
Roer de rest van de poedersuiker door
TT
ewirle
de rest van de yoghurt en verdeel het
meringue
ina 99.
in een dunne laag over de bakplaat
SN
Bestrooi met pistachenoten (houd wat
N
achter voor garnering op de taart) en
\
kersen. Zigzag de rest van de chocolade
N
\\
erover. Zet ook 6 uur in de vriezer.
3
14
nn
Neem de bombe ca. 10 min. voor
Mi
X
aansnijden uit de vriezer en zet op een
(gekoeld) bord of schaal. Snijd vlak voor
my
<
serveren de yoghurt in stukken en plak
à
Br
ze tegen de bombe. Bestrooi met de
achtergehouden pistachenoten.
>,
SD coreren? Le e
MY
le
pie
ent?
Met extra pure chocolade
E
we.
in plaats van ruby
Je kunt
ok decoreren op
Bijvo,
eeld et een drip gemaakt ‘van au bain-marie gesmolten
chocoladekransjes wordt je
taart minstens zo lekker!
ruby kerstkransjes en kant-en-klare meringue swirls
47