PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NOD ad

x

|

N

N

|

I

PA gealin.

or

À

GR

k

490

PER PERSOON

Pied

FA

D

ST

Fe

er

ae

&

AN

ka

D

ge

2.

er;

|

Te

ed

Fo

A)

E

a

ww

>

5

%

>

:

|

Je



arkenshaas

met sticky soja,

oesterzwam en

radijs

1. Bestrooi het vlees met zout en peper.

3. Scheur de oesterzwammen in stukken

Verhit de zonnebloemolie in een ruime

en schaaf de radijsjes in plakjes. Hak de

koekenpan en bak het vlees in 5 min.

pinda's en koriander grof.

1 schaal varkenshaas (500 9),

op hoog vuur rondom goudbruin. Zet

het vuur middelhoog en bak het vlees

4. Neem het vlees uit de pan en laat het

op kamertemperatuur

3 el zonnebloemolie

nog ca. 12 min. tot het net gaar is en de

5 min. rusten onder aluminiumfolie,

2 rode pepers

binnenkant mooi rosé. Keer regelmatig.

Bak ondertussen de oesterzwammen in het

achtergebleven bakvocht op middelhoog

2 el vloeibare honing

2 el sojasaus

2. Halveer ondertussen 1 peper in

vuur in 5 min. gaar. Snijd het vlees, op de

1el boter

de lengte en verwijder de zaadlijsten.

draad, in schuine plakjes en verdeel over

Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de

een schaal. Verdeel de oesterzwam, radijs,

300 g geschoonde radijsjes

2 bakjes oesterzwammen

andere in ringetjes. Meng de fijn-

pinda's en koriander erover.

gesneden peper met de honing en

(à 150 g)

3 el gezouten pinda’s

sojasaus. Bestrijk na 19 min. het vlees

VOEDINGSWAARDE P.P‚: 410 KCAL.

216 VET (5 6 VERZADIGD),

Ya bakje verse koriander

ermee en voeg de boter toe aan de pan.

18 G KOOLHYDRATEN CTI G SUIKERS),

4 G VEZELS, 35 G EIWIT, 2,4 G ZOUT

28 PLUS