PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 28

NOD ad x | N N | I PA gealin. or À GR k 490 PER PERSOON Pied FA D ST Fe er ae & AN ka D ge 2. er; | Te ed Fo A) E a ww > 5 % > : | Je — arkenshaas met sticky soja, oesterzwam en radijs 1. Bestrooi het vlees met zout en peper. 3. Scheur de oesterzwammen in stukken Verhit de zonnebloemolie in een ruime en schaaf de radijsjes in plakjes. Hak de koekenpan en bak het vlees in 5 min. pinda's en koriander grof. 1 schaal varkenshaas (500 9), op hoog vuur rondom goudbruin. Zet het vuur middelhoog en bak het vlees 4. Neem het vlees uit de pan en laat het op kamertemperatuur 3 el zonnebloemolie nog ca. 12 min. tot het net gaar is en de 5 min. rusten onder aluminiumfolie, 2 rode pepers binnenkant mooi rosé. Keer regelmatig. Bak ondertussen de oesterzwammen in het achtergebleven bakvocht op middelhoog 2 el vloeibare honing 2 el sojasaus 2. Halveer ondertussen 1 peper in vuur in 5 min. gaar. Snijd het vlees, op de 1el boter de lengte en verwijder de zaadlijsten. draad, in schuine plakjes en verdeel over Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de een schaal. Verdeel de oesterzwam, radijs, 300 g geschoonde radijsjes 2 bakjes oesterzwammen andere in ringetjes. Meng de fijn- pinda's en koriander erover. gesneden peper met de honing en (à 150 g) 3 el gezouten pinda’s sojasaus. Bestrijk na 19 min. het vlees VOEDINGSWAARDE P.P‚: 410 KCAL. 216 VET (5 6 VERZADIGD), Ya bakje verse koriander ermee en voeg de boter toe aan de pan. 18 G KOOLHYDRATEN CTI G SUIKERS), 4 G VEZELS, 35 G EIWIT, 2,4 G ZOUT 28 PLUS

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 28