PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NOD ad
x
|
N
N
|
I
PA gealin.
or
À
GR
k
490
PER PERSOON
Pied
FA
D
ST
Fe
er
ae
&
AN
ka
D
ge
2.
er;
|
Te
ed
Fo
A)
E
a
ww
>
5
%
>
:
|
Je
—
arkenshaas
met sticky soja,
oesterzwam en
radijs
1. Bestrooi het vlees met zout en peper.
3. Scheur de oesterzwammen in stukken
Verhit de zonnebloemolie in een ruime
en schaaf de radijsjes in plakjes. Hak de
koekenpan en bak het vlees in 5 min.
pinda's en koriander grof.
1 schaal varkenshaas (500 9),
op hoog vuur rondom goudbruin. Zet
het vuur middelhoog en bak het vlees
4. Neem het vlees uit de pan en laat het
op kamertemperatuur
3 el zonnebloemolie
nog ca. 12 min. tot het net gaar is en de
5 min. rusten onder aluminiumfolie,
2 rode pepers
binnenkant mooi rosé. Keer regelmatig.
Bak ondertussen de oesterzwammen in het
achtergebleven bakvocht op middelhoog
2 el vloeibare honing
2 el sojasaus
2. Halveer ondertussen 1 peper in
vuur in 5 min. gaar. Snijd het vlees, op de
1el boter
de lengte en verwijder de zaadlijsten.
draad, in schuine plakjes en verdeel over
Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de
een schaal. Verdeel de oesterzwam, radijs,
300 g geschoonde radijsjes
2 bakjes oesterzwammen
andere in ringetjes. Meng de fijn-
pinda's en koriander erover.
gesneden peper met de honing en
(à 150 g)
3 el gezouten pinda’s
sojasaus. Bestrijk na 19 min. het vlees
VOEDINGSWAARDE P.P‚: 410 KCAL.
216 VET (5 6 VERZADIGD),
Ya bakje verse koriander
ermee en voeg de boter toe aan de pan.
18 G KOOLHYDRATEN CTI G SUIKERS),
4 G VEZELS, 35 G EIWIT, 2,4 G ZOUT
28 PLUS