PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 39

Kerst Æ JUL LE 2 rollen vers bladerdeeg lei RS LI (Jan, 230 g) 200 g zoete 1 bakje groene pesto (125 g) trostomaatjes 150 g geraspte kaas 3 takjes basilicum CAL î naar keuze ster-uitsteker æ 2 Sunnnnenunnnnssenr euren nenne ebenen unsre nenne rennen nen 1. Verwarm de oven voor op 1,5 cm dik aan weerszijden. à 2 180 °C. Leg de twee stukken Draai de takken als een bladerdeeg op elkaar op spiraal een paar keer rond. een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd er een zo 3. Steek uit het overgebleven groot mogelijke kerstboom deeg een ster en plak die met met stam uit. Til de bovenste wat water als piek boven op 4 $ boom er voorzichtig af. de boom. Klop het ei los en bestrijk de boom met een dun P 2. Bestrijk de onderste boom laagje ei. Bak de boom in het ae midden van de oven in ca. IF” > met pesto en bestrooi met de kaas. Leg de andere boom er 20 min. geudbruin en gaar. je weer op. Druk de zijkanten Laat iets afkoelen en garneer “ een beetje aan. Snijd vervol- met basilicumblaadjes en gens ca. 10-12 takken van tomaatjes. A VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 15 G VET (6 G VERZADIGD), 14 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,8 G ZOUT 8 eieren neeusypo pjes p E 8 krenten 8 blanke rozijnen ve 1 wortel 4 poffertjes 4 blauwe druiven 8 cocktailprikkers ssssssssse DS 066060660560 6 500666606466 00656408 1. Kook de eieren in 8 min. 2. Maak oogjes van tif hard. Laat ze schrikken krenten, een neusje van onder koud stromend wortel en knoopjes van se water en pel ze. Snijd een blanke rozijn en steek ze stukje van de onderkant in de eieren. Maak een zodat ze stabiel staan. hoedje van een druif en > Stapel twee eieren op een poffertje en zet vast elkaar en zet vast met een met een cocktailprikker. cocktailprikker. VOEDINGSWAARDE P.P.: 170 KCAL. 10 G VET (4 G VERZADIGD), 6 G KOOLHYDRATEN {5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 13 G EIWIT, 0,4 G ZOUT GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEËN NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN 39

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 39