PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kerst

Æ

JUL

LE

2 rollen vers bladerdeeg

lei

RS

LI

(Jan, 230 g)

200 g zoete

1 bakje groene pesto (125 g)

trostomaatjes

150 g geraspte kaas

3 takjes basilicum

CAL

î

naar keuze

ster-uitsteker

æ

2

Sunnnnenunnnnssenr euren nenne ebenen unsre nenne rennen nen

1. Verwarm de oven voor op

1,5 cm dik aan weerszijden.

à

2

180 °C. Leg de twee stukken

Draai de takken als een

bladerdeeg op elkaar op

spiraal een paar keer rond.

een met bakpapier beklede

bakplaat. Snijd er een zo

3. Steek uit het overgebleven

groot mogelijke kerstboom

deeg een ster en plak die met

met stam uit. Til de bovenste

wat water als piek boven op

4 $

boom er voorzichtig af.

de boom. Klop het ei los en

bestrijk de boom met een dun

P

2. Bestrijk de onderste boom

laagje ei. Bak de boom in het

ae

midden van de oven in ca.

IF”

>

met pesto en bestrooi met de

kaas. Leg de andere boom er

20 min. geudbruin en gaar.

je

weer op. Druk de zijkanten

Laat iets afkoelen en garneer



een beetje aan. Snijd vervol-

met basilicumblaadjes en

gens ca. 10-12 takken van

tomaatjes.

A

VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 15 G VET (6 G VERZADIGD),

14 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

8 eieren

neeusypo pjes p

E

8 krenten

8 blanke rozijnen

ve

1 wortel

4 poffertjes

4 blauwe druiven

8 cocktailprikkers

ssssssssse

DS 066060660560 6 500666606466 00656408

1. Kook de eieren in 8 min.

2. Maak oogjes van

tif

hard. Laat ze schrikken

krenten, een neusje van

onder koud stromend

wortel en knoopjes van

se

water en pel ze. Snijd een

blanke rozijn en steek ze

stukje van de onderkant

in de eieren. Maak een

zodat ze stabiel staan.

hoedje van een druif en

>

Stapel twee eieren op

een poffertje en zet vast

elkaar en zet vast met een

met een cocktailprikker.

cocktailprikker.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 170 KCAL. 10 G VET (4 G VERZADIGD),

6 G KOOLHYDRATEN {5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 13 G EIWIT, 0,4 G ZOUT

GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEËN NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

39