PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kerst
Æ
JUL
LE
2 rollen vers bladerdeeg
lei
RS
LI
(Jan, 230 g)
200 g zoete
1 bakje groene pesto (125 g)
trostomaatjes
150 g geraspte kaas
3 takjes basilicum
CAL
î
naar keuze
ster-uitsteker
æ
2
Sunnnnenunnnnssenr euren nenne ebenen unsre nenne rennen nen
1. Verwarm de oven voor op
1,5 cm dik aan weerszijden.
à
2
180 °C. Leg de twee stukken
Draai de takken als een
bladerdeeg op elkaar op
spiraal een paar keer rond.
een met bakpapier beklede
bakplaat. Snijd er een zo
3. Steek uit het overgebleven
groot mogelijke kerstboom
deeg een ster en plak die met
met stam uit. Til de bovenste
wat water als piek boven op
4 $
boom er voorzichtig af.
de boom. Klop het ei los en
bestrijk de boom met een dun
P
2. Bestrijk de onderste boom
laagje ei. Bak de boom in het
ae
midden van de oven in ca.
IF”
>
met pesto en bestrooi met de
kaas. Leg de andere boom er
20 min. geudbruin en gaar.
je
weer op. Druk de zijkanten
Laat iets afkoelen en garneer
“
een beetje aan. Snijd vervol-
met basilicumblaadjes en
gens ca. 10-12 takken van
tomaatjes.
A
VOEDINGSWAARDE P.P.: 220 KCAL. 15 G VET (6 G VERZADIGD),
14 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,8 G ZOUT
8 eieren
neeusypo pjes p
E
8 krenten
8 blanke rozijnen
ve
1 wortel
4 poffertjes
4 blauwe druiven
8 cocktailprikkers
ssssssssse
DS 066060660560 6 500666606466 00656408
1. Kook de eieren in 8 min.
2. Maak oogjes van
tif
hard. Laat ze schrikken
krenten, een neusje van
onder koud stromend
wortel en knoopjes van
se
water en pel ze. Snijd een
blanke rozijn en steek ze
stukje van de onderkant
in de eieren. Maak een
zodat ze stabiel staan.
hoedje van een druif en
>
Stapel twee eieren op
een poffertje en zet vast
elkaar en zet vast met een
met een cocktailprikker.
cocktailprikker.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 170 KCAL. 10 G VET (4 G VERZADIGD),
6 G KOOLHYDRATEN {5 G SUIKERS), 1 G VEZELS, 13 G EIWIT, 0,4 G ZOUT
GA VOOR NOG MEER RECEPTIDEEËN NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
39