PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1rode ui

Pa teitje

2 el witte wijnazijn

400 g paddenstoelenragout

t truffelragout

met truffel en aardpeer

(PLUS FeestMoment)

2 sjalotten

1 bak kastanjechampignons

(200 9)

1bak oesterzwammen

Pi

(150 9)

2 el boter

3 el witte wijn

a

4 ster-pasteibakjes

(PLUS FeestMoment)

% bakje verse platte peterselie

À

|

1. Verwarm de oven voor op 200 °C

Pr

Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer

kom, besprenkel met de azijn en laat

æ

8

staan tot gebruik.

2. Verhit de paddenstoelenragout

NT

volgens de aanwijzingen op de

de

[7]

verpakking. Snipper de sjalotten

Maak de paddenstoelen schaon met

7}

keukenpapier en scheur de grotere

N

oesterzwammen wat kleiner, halveer

A

de grote kastanjechampignons

Verhit een eetlepel boter in een ruime

koekenpan en bak de sjalot in

ca. 3 min. op middelhoog vuur glazig.

Doe de paddenstoelen erbij en bak op

hoog vuur in ca. 6 minuten gaar. Voeg

halverwege de wijn en de rest van de

Ü—-

boter toe. Breng op smaak met zout

nn

en peper.

3. Bak ondertussen de pasteibakjes

in & min. af in de oven. Snijd de

peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op

vier (warme) borden, verdeel de ragout

erover, schep de paddenstoelen en ui

14

erop en bestrooi met peterselie.

PER PERSOON

VOEDINGSWAARDE P.P.: 420 KCAL. 28 G VET

(15 G VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN

(4 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6 G ZOUT

VEGETARISCH

14 PLUS