PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 14

1rode ui Pa teitje 2 el witte wijnazijn 400 g paddenstoelenragout t truffelragout met truffel en aardpeer (PLUS FeestMoment) 2 sjalotten 1 bak kastanjechampignons (200 9) 1bak oesterzwammen Pi (150 9) 2 el boter 3 el witte wijn a 4 ster-pasteibakjes (PLUS FeestMoment) % bakje verse platte peterselie À | 1. Verwarm de oven voor op 200 °C Pr Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer kom, besprenkel met de azijn en laat æ 8 staan tot gebruik. 2. Verhit de paddenstoelenragout NT volgens de aanwijzingen op de de [7] verpakking. Snipper de sjalotten Maak de paddenstoelen schaon met 7} keukenpapier en scheur de grotere N oesterzwammen wat kleiner, halveer A de grote kastanjechampignons Verhit een eetlepel boter in een ruime koekenpan en bak de sjalot in ca. 3 min. op middelhoog vuur glazig. Doe de paddenstoelen erbij en bak op hoog vuur in ca. 6 minuten gaar. Voeg halverwege de wijn en de rest van de Ü—- boter toe. Breng op smaak met zout nn en peper. 3. Bak ondertussen de pasteibakjes in & min. af in de oven. Snijd de peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op vier (warme) borden, verdeel de ragout erover, schep de paddenstoelen en ui 14 erop en bestrooi met peterselie. PER PERSOON VOEDINGSWAARDE P.P.: 420 KCAL. 28 G VET (15 G VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6 G ZOUT VEGETARISCH 14 PLUS

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 14