PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1rode ui
Pa teitje
2 el witte wijnazijn
400 g paddenstoelenragout
t truffelragout
met truffel en aardpeer
(PLUS FeestMoment)
2 sjalotten
1 bak kastanjechampignons
(200 9)
1bak oesterzwammen
Pi
(150 9)
2 el boter
3 el witte wijn
a
4 ster-pasteibakjes
(PLUS FeestMoment)
% bakje verse platte peterselie
À
|
1. Verwarm de oven voor op 200 °C
Pr
Schaaf de ui in dunne ringen, doe in eer
kom, besprenkel met de azijn en laat
æ
8
staan tot gebruik.
2. Verhit de paddenstoelenragout
NT
volgens de aanwijzingen op de
de
[7]
verpakking. Snipper de sjalotten
Maak de paddenstoelen schaon met
7}
keukenpapier en scheur de grotere
N
oesterzwammen wat kleiner, halveer
A
de grote kastanjechampignons
Verhit een eetlepel boter in een ruime
koekenpan en bak de sjalot in
ca. 3 min. op middelhoog vuur glazig.
Doe de paddenstoelen erbij en bak op
hoog vuur in ca. 6 minuten gaar. Voeg
halverwege de wijn en de rest van de
Ü—-
boter toe. Breng op smaak met zout
nn
en peper.
3. Bak ondertussen de pasteibakjes
in & min. af in de oven. Snijd de
peterselie fijn. Zet de pasteibakjes op
vier (warme) borden, verdeel de ragout
erover, schep de paddenstoelen en ui
14
erop en bestrooi met peterselie.
PER PERSOON
VOEDINGSWAARDE P.P.: 420 KCAL. 28 G VET
(15 G VERZADIGD), 31 G KOOLHYDRATEN
(4 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 8 G EIWIT, 1,6 G ZOUT
VEGETARISCH
14 PLUS