PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 31 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 31
Den Ere Ve): = ETr Kerst 1 Ei ÉPPPECECTE TETE EN ... a samen eten 4 C2) ee an.) AE A PAPE 6 | Li € > ae Jan “À Er |, "| Y iz x sr = Ri) 4 nn À | à u Wa Peer! er Dr Naam: Gerrit Knikker (57) I L- Is: ondernemer van A FE Ya PLUS De Vrijheid in Elburg & Gerrit, wie kookt er met kerst? Dat verschilt per jaar. Meestal kookt mijn vrouw Jantje en zij kan fantastisch koken. Soms koken onze dochters. Geholpen door onze schoonzoon zetten zij dan een heerlijke maaltijd op tafel, Het is dus meestal maar net hoe het uitkomt. Wat staat er op het menu? Crunchy visstieks We eten eigenlijk altijd vrij traditioneel. We beginnen met met erwten-aardappelpuree een glaasje bubbels. Dan koude 3. Doe de bloem in een diep bord, roer voorgerechten: carpaccio, zalm en stokbrood uit de oven met de eieren los in een ander diep bord, verschillende dipjes en smeersels. breek de tortillachips tot kleine stukjes Dan tomatensoep (van een 400 g iets kruimige aardappelen van 5 mm en doe ze in een derde bord, restaurant waar we graag eten; ons 250 g erwten (diepvries) Snijd de kabeljauw in repen van 2 cm hele gezin is echt stapelgek op die 1 winterwortel (250 g) dik. Dep ze droog, wentel ze door de soep) en een heerlijke groentesoep 3 el bloem bloem, dan door het ei en als laatste 2 eieren die Jantje zelf maakt. Vervolgens door de chips. Verhit de olijfolie in een rollade, biefstuk of schnitzel met 75 g tortillachips naturel ruime koekenpan en bak de vissticks op champignons en verschillende (zak 165 9) middelhoog vuur in ca. 6 min. goudbruin sausjes. En ten slotte ijs van onze 540 g kabeljauwfilet (PLUS) en gaar. Keer ze halverwege. favoriete ijssalon. Dat maken ze 5 el olijfolie daar al 50 jaar volgens een geheim 2 el crème fraîche 4. Giet de aardappelen en erwten af recept. Geweldig! pureestamper maar vang één kopje kookvacht op. Voeg de crème fraîche toe en stamp Waar verheug je je het meest op? LL Schil de aardappelen, snijd ze in met de pureestamper tot een smeuïge Het gezellig weer bij elkaar zijn, gelijke stukken en kook ze in 20 min. puree. Voeg indien nodig nog wat spelletjes doen, lekker eten en in gezouten water gaar. Voeg de kookvacht toe. Serveer de vissticks met natuurlijk zien hoe onze laatste 2 min, de bevroren erwten toe de puree en de wortellinten. Lekker met kleinkinderen Finn van acht en Jolie van vijf hun cadeautjes uitpakken. 2. Schrap de wortel en schaaf er met En - misschien tegen beter weten een kaasschaaf of dunschiller in de VOEDINGSWAARDE P.P. 590 KCAL. in- hoop ik nog altijd op een 30 G VET (8 G VERZADIGD), lengte linten van. Doe ze in een kom &1 G KOOLHYDRATEN (5 G SUIKERS), witte kerst... ijskoud water om ze te laten krullen. 9 G VEZELS, 55 G EIWIT, 0,8 G ZOUT 31
PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 31