PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 57

En En 3 wie, du u de Has 24 x IL, zB Pa. en à zen D PEA € a KE u, er ar 7 AD Bladerdeeg: a LE" D ES F+ ARLON à N) LL va Fi Re 10 à FN 2 À ( Le FA Fr} pakketjes Dr NA ri 77 LOC APT % CUS a SR kj met rollade EN R + Dd C4 Er 2 4 pe N Le LI PAC CA A ERSONEN N RE “2 3 S : mn a dE ‚3 5 BEREIDING: 25 MIN. 1 Par î 2 PU we + É O\ ENTIJD: 20.MIN. Pa 9.3 Pr art P, Give DRE) 22} $ à" PA ge CO kie ° Y2 rode ui ve hid u. ‘fe LM ER (La 1 wortel we ee 3 LES bats LT [FA 2 Lel olijfolie is 0 ca. 100 g varkensrollade 7 5 UL N 4 7 QU ET (restje van pagina 21) en 0 RER KE Es er 2 el cranberrysaus PO) (restje van pagina 30) 4 La 00 ETR a A ds Ey mn ER. Ya tl five spice AY re FAP : heks EA à OS (Jonnie Boer voor Euroma) [A EB É Hi ht tn 2 Be = € LT 8 vellen roomboterbladerdeeg, Pd Ke 2 2 re ontdooid 5 = el 4 Pi RR # er lei æ 8 te Dd # 4 Telsesamzaad ” Fr ; 4 HAL ORR ee ET DORE RICO Pe Dd | Ki CE oi Q Le as) 1. Verwarm de oven voor op 200°C: 7 Snipper de ui en schrap de wortel Ld 2 er | CAS en rasp op een grove rasp. Verhit de PAT olie in een koekenpan en bak de uien (LES a wortel op middelhoog vuur in 4 min. ps ZEN net zacht. Snijd ondertussen de rollade »s Porz: , + Fee en Ki) in kleine stukjes en voeg samen met nr» nn Ke Li LS &, AR) 5 de five spice en de cranberrysaus toe. £ pe J CR Schep om en laat iets afkoelen. F2 Fe ft 1°” Sk: Bi we 45 2 En) 5 % 6 d TR à 2. Bestrijk de randen van het AB 4 D ey bladerdeeg licht met water en | > schep een flinke eetlepel vulling TS A À N in het midden van vier vellen. Steek u SR? : | bé A TX ß C Pr uit twee vellen een ster en plak de fi CM et x »» sterren op de resterende twee vellen.g [ fe Leg ze op vellen met de vulling en te A 4 A5 druk de rand aan met een vork. U/ ZA ri [) hed A | 3. Leg ze op een met bakpapier - beklede bakplaat. Klop het ei los, L © O! tr bestrijk de bovenkant met eien Pe EL looı bestrooi met sesamzaad; Bak de ij 1 % pom rollad g r bladerdeegpakketjes in het midden fe val van-de oven in ca. 20 min. goudbruin. VOEDINGSWAARDE P.P.: 470 KCAL. 28 G VET 07 (16 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (5,6 SUIKERS), 3 G VEZELS, 14.6 EIWIT, 1,3 GZOUT RESTJES OVER? KIJK VOOR RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN 57

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 57