PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
En
3
wie,
du
u
de
Has
24
x
IL,
zB
Pa.
en
à
zen
D
PEA
€
a KE
u,
er
ar
7
AD
Bladerdeeg:
a
LE"
D
ES
F+
ARLON
à
N)
LL
va
Fi
Re
10
à
FN
2
À
(
Le
FA
Fr}
pakketjes
Dr NA
ri
77
LOC APT
%
CUS
a
SR
kj
met rollade
EN
R
+
Dd
C4
Er 2
4
pe
N
Le
LI
PAC
CA
A
ERSONEN
N
RE
“2
3
S
:
mn
a
dE
‚3
5
BEREIDING: 25 MIN.
1
Par
î
2
PU
we
+ É
O\
ENTIJD: 20.MIN.
Pa
9.3
Pr
art
P,
Give
DRE)
22}
$
à"
PA
ge
CO
kie
°
Y2 rode ui
ve
hid
u.
‘fe
LM
ER
(La
1 wortel
we
ee
3
LES
bats
LT
[FA
2
Lel olijfolie
is
0
ca. 100 g varkensrollade
7
5
UL
N
4
7
QU ET
(restje van pagina 21)
en
0
RER
KE
Es
er
2 el cranberrysaus
PO)
(restje van pagina 30)
4
La
00
ETR
a
A
ds
Ey mn
ER.
Ya tl five spice
AY
re
FAP
:
heks
EA
à
OS
(Jonnie Boer voor Euroma)
[A
EB
É
Hi
ht tn
2
Be
=
€
LT
8 vellen roomboterbladerdeeg,
Pd
Ke
2
2
re
ontdooid
5
= el
4
Pi
RR
#
er
lei
æ
8
te
Dd
#
4
Telsesamzaad
”
Fr
;
4
HAL
ORR
ee ET
DORE
RICO
Pe
Dd
|
Ki
CE
oi
Q
Le
as)
1. Verwarm de oven voor op 200°C:
7
Snipper de ui en schrap de wortel
Ld 2
er
|
CAS
en rasp op een grove rasp. Verhit de
PAT
olie in een koekenpan en bak de uien
(LES
a
wortel op middelhoog vuur in 4 min.
ps
ZEN
net
zacht. Snijd ondertussen de rollade
»s
Porz:
,
+
Fee
en
Ki)
in kleine stukjes en voeg samen met
nr»
nn
Ke
Li
LS
&,
AR)
5
de five spice en de cranberrysaus toe.
£
pe
J
CR
Schep om en laat iets afkoelen.
F2
Fe
ft
1°”
Sk:
Bi
we
45
2
En)
5
%
6
d
TR
à
2. Bestrijk de randen van het
AB
4
D
ey
bladerdeeg licht met water en
|
>
schep een flinke eetlepel vulling
TS
A
À
N
in het midden van vier vellen. Steek
u
SR?
:
| bé A
TX
ß C
Pr
uit twee vellen een ster en plak de
fi
CM
et
x
»»
sterren op de resterende twee vellen.g
[
fe
Leg ze op vellen met de vulling en
te A
4
A5
druk de rand aan met een vork.
U/
ZA
ri
[)
hed
A
|
3. Leg ze op een met bakpapier
-
beklede bakplaat. Klop het ei los, L
©
O!
tr
bestrijk de bovenkant met eien
Pe
EL
looı
bestrooi met sesamzaad; Bak de
ij
1
%
pom
rollad
g
r
bladerdeegpakketjes in het midden
fe
val
van-de oven in ca. 20 min. goudbruin.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 470 KCAL. 28 G VET
07
(16 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (5,6 SUIKERS),
3 G VEZELS, 14.6 EIWIT, 1,3 GZOUT
RESTJES OVER? KIJK VOOR RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN
57