PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En

En

3

wie,

du

u

de

Has

24

x

IL,

zB

Pa.

en

à

zen

D

PEA



a KE

u,

er

ar

7

AD

Bladerdeeg:

a

LE"

D

ES

F+

ARLON

à

N)

LL

va

Fi

Re

10

à

FN

2

À

(

Le

FA

Fr}

pakketjes

Dr NA

ri

77

LOC APT

%

CUS

a

SR

kj

met rollade

EN

R

+

Dd

C4

Er 2

4

pe

N

Le

LI

PAC

CA

A

ERSONEN

N

RE

“2

3

S

:

mn

a

dE

‚3

5

BEREIDING: 25 MIN.

1

Par

î

2

PU

we

+ É

O\

ENTIJD: 20.MIN.

Pa

9.3

Pr

art

P,

Give

DRE)

22}

$

à"

PA

ge

CO

kie

°

Y2 rode ui

ve

hid

u.

‘fe

LM

ER

(La

1 wortel

we

ee

3

LES

bats

LT

[FA

2

Lel olijfolie

is

0

ca. 100 g varkensrollade

7

5

UL

N

4

7

QU ET

(restje van pagina 21)

en

0

RER

KE

Es

er

2 el cranberrysaus

PO)

(restje van pagina 30)

4

La

00

ETR

a

A

ds

Ey mn

ER.

Ya tl five spice

AY

re

FAP

:

heks

EA

à

OS

(Jonnie Boer voor Euroma)

[A

EB

É

Hi

ht tn

2

Be

=



LT

8 vellen roomboterbladerdeeg,

Pd

Ke

2

2

re

ontdooid

5

= el

4

Pi

RR

#

er

lei

æ

8

te

Dd

#

4

Telsesamzaad



Fr

;

4

HAL

ORR

ee ET

DORE

RICO

Pe

Dd

|

Ki

CE

oi

Q

Le

as)

1. Verwarm de oven voor op 200°C:

7

Snipper de ui en schrap de wortel

Ld 2

er

|

CAS

en rasp op een grove rasp. Verhit de

PAT

olie in een koekenpan en bak de uien

(LES

a

wortel op middelhoog vuur in 4 min.

ps

ZEN

net

zacht. Snijd ondertussen de rollade

»s

Porz:

,

+

Fee

en

Ki)

in kleine stukjes en voeg samen met

nr»

nn

Ke

Li

LS

&,

AR)

5

de five spice en de cranberrysaus toe.

£

pe

J

CR

Schep om en laat iets afkoelen.

F2

Fe

ft

1°”

Sk:

Bi

we

45

2

En)

5

%

6

d

TR

à

2. Bestrijk de randen van het

AB

4

D

ey

bladerdeeg licht met water en

|

>

schep een flinke eetlepel vulling

TS

A

À

N

in het midden van vier vellen. Steek

u

SR?

:

| bé A

TX

ß C

Pr

uit twee vellen een ster en plak de

fi

CM

et

x

»»

sterren op de resterende twee vellen.g

[

fe

Leg ze op vellen met de vulling en

te A

4

A5

druk de rand aan met een vork.

U/

ZA

ri

[)

hed

A

|

3. Leg ze op een met bakpapier

-

beklede bakplaat. Klop het ei los, L

©

O!

tr

bestrijk de bovenkant met eien

Pe

EL

looı

bestrooi met sesamzaad; Bak de

ij

1

%

pom

rollad

g

r

bladerdeegpakketjes in het midden

fe

val

van-de oven in ca. 20 min. goudbruin.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 470 KCAL. 28 G VET

07

(16 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN (5,6 SUIKERS),

3 G VEZELS, 14.6 EIWIT, 1,3 GZOUT

RESTJES OVER? KIJK VOOR RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN

57