PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
HOOFDGERECHTEN
Hertenbiefstuk 1
1a
ed:
IDING
met oesterzwam
1 zak cranberry's (340 9)
1 appel (bijv. Elstar)
3 cm verse gember
1 kaneelstokje
75 g kristalsuiker
150 ml volle;rode wijn
#
4 hertenbiefstukken
(PLUS Veluws wild),
he df
2
op kamertemperatuur
2.elolijfolie
ie,
2elboter
2 bakken oesterzwammen
(a.150 9)
6 takjes verse tijm
5
4
pagina 85
Na
Ra
7
1.Snijd de ongeschilde appel
voor deze
in blokjes en doe ze met de
cranberry’s in een pan. Snijd de
ongeschilde gember in dunne
plakjes-en voeg samen.met het
kaneelstokje, suiker en 50 ml wijn
%
pr
toe. Brengaän de kook en laat op
laag vuur 20 min-koken. Verwijder
a
Po
de gember en'het’kaneelstokije.
L
2. Scheur ondertussen de
7
&
oesterzwammen in kleinere
stukken. Dep de biefstuk droog en
vn
al
bestrooi met zout en peper. Verhit
de olijfolie enT eetlepel boter in
Fais
een ruime koekenpan:
B
Bak de biefstuk in ca, 4 min.
5
men
4
rondom bruin-Neem Uit de pan
RR:
7
en laat op een{warm) bord 5. min.
tusten-onder aluminiumfolie.
Ed
3. Verhit de rest van de boter in de:
(Es
pan-en roerbak de oesterzwammen
met de tijm op hoog vuur in 5-min.
sh
beetgaar. Voeg halverwege de rest
5
van de wijntoe en laat kort koken.
Breng op smaak met zout en
peper. Serveersde hertenbiefstuk
met de oesterzwammen ende
cranberrysaus.
VOEDINGSWAARDE P.P.: 465 KCAL.
RER R Rt ADN
33 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),
6 6 VEZELS, 35 G EIWIT, 6,8 G ZOUT
30 “PLUS
GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN