PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



HOOFDGERECHTEN

Hertenbiefstuk 1

1a

ed:

IDING

met oesterzwam

1 zak cranberry's (340 9)

1 appel (bijv. Elstar)

3 cm verse gember

1 kaneelstokje

75 g kristalsuiker

150 ml volle;rode wijn

#

4 hertenbiefstukken

(PLUS Veluws wild),

he df

2

op kamertemperatuur

2.elolijfolie

ie,

2elboter

2 bakken oesterzwammen

(a.150 9)

6 takjes verse tijm

5

4

pagina 85

Na

Ra

7

1.Snijd de ongeschilde appel

voor deze

in blokjes en doe ze met de

cranberry’s in een pan. Snijd de

ongeschilde gember in dunne

plakjes-en voeg samen.met het

kaneelstokje, suiker en 50 ml wijn

%

pr

toe. Brengaän de kook en laat op

laag vuur 20 min-koken. Verwijder

a

Po

de gember en'het’kaneelstokije.

L

2. Scheur ondertussen de

7

&

oesterzwammen in kleinere

stukken. Dep de biefstuk droog en

vn

al

bestrooi met zout en peper. Verhit

de olijfolie enT eetlepel boter in

Fais

een ruime koekenpan:

B

Bak de biefstuk in ca, 4 min.

5

men

4

rondom bruin-Neem Uit de pan

RR:

7

en laat op een{warm) bord 5. min.

tusten-onder aluminiumfolie.

Ed

3. Verhit de rest van de boter in de:

(Es

pan-en roerbak de oesterzwammen

met de tijm op hoog vuur in 5-min.

sh

beetgaar. Voeg halverwege de rest

5

van de wijntoe en laat kort koken.

Breng op smaak met zout en

peper. Serveersde hertenbiefstuk

met de oesterzwammen ende

cranberrysaus.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 465 KCAL.

RER R Rt ADN

33 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),

6 6 VEZELS, 35 G EIWIT, 6,8 G ZOUT

30 “PLUS

GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN