PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



PLUS Folder 17.11.2020

Hier is pagina 30 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 17.11.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 30

— HOOFDGERECHTEN Hertenbiefstuk 1 1a ed: IDING met oesterzwam 1 zak cranberry's (340 9) 1 appel (bijv. Elstar) 3 cm verse gember 1 kaneelstokje 75 g kristalsuiker 150 ml volle;rode wijn # 4 hertenbiefstukken (PLUS Veluws wild), he df 2 op kamertemperatuur 2.elolijfolie ie, 2elboter 2 bakken oesterzwammen (a.150 9) 6 takjes verse tijm 5 4 pagina 85 Na Ra 7 1.Snijd de ongeschilde appel voor deze in blokjes en doe ze met de cranberry’s in een pan. Snijd de ongeschilde gember in dunne plakjes-en voeg samen.met het kaneelstokje, suiker en 50 ml wijn % pr toe. Brengaän de kook en laat op laag vuur 20 min-koken. Verwijder a Po de gember en'het’kaneelstokije. L 2. Scheur ondertussen de 7 & oesterzwammen in kleinere stukken. Dep de biefstuk droog en vn al bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie enT eetlepel boter in Fais een ruime koekenpan: B Bak de biefstuk in ca, 4 min. 5 men 4 rondom bruin-Neem Uit de pan RR: 7 en laat op een{warm) bord 5. min. tusten-onder aluminiumfolie. Ed 3. Verhit de rest van de boter in de: (Es pan-en roerbak de oesterzwammen met de tijm op hoog vuur in 5-min. sh beetgaar. Voeg halverwege de rest 5 van de wijntoe en laat kort koken. Breng op smaak met zout en peper. Serveersde hertenbiefstuk met de oesterzwammen ende cranberrysaus. VOEDINGSWAARDE P.P.: 465 KCAL. RER R Rt ADN 33 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 6 6 VEZELS, 35 G EIWIT, 6,8 G ZOUT 30 “PLUS GA VOOR NOG MEER INSPIRATIE NAAR PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

PLUS - Folder van 17.11.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 30