Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 18

Hier is pagina 18 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A,
ETT KRUIDNOTEN
Y
MET CHOCO-DISCODIP
ni
am,
a
ED pers 25 Min 30 MIN WACHTTIJD NN
j
nj
=:
Smelt 100 CE
ri
ielkchocolade in een
|
hittebestendige kom die je in een pan
ü
met een laagje kokend water hangt
+
(aubain=marie). De kom mag het
water niëtraken. Neem zodra de
chocolade gesmolten is, de kom
van de pan en wentel met behulp
van een vork steeds T'kruidnoot
(van 100 q kruidnoten in totaal) snel
rondom door de chocolade. Haal eruit,
N
laat uitdruipen en leg op
eenmet
bakpapier beklede bakplaät of platte
x
Étienne CCE
ee
opis. Bestrooi met discodip. Zêfide
ers
kruidnoten in de koelkast en la
minimaal 30 min. opstijven.
à
|
BEVAT p.p.260 kcal:3 geiwit 12 g ù
wWäaarvan7:gverz.«34gkoolhydraten,
EN
EES, |
waarvan 22 g suikers- 0.5 g zout
-1g vezels. Prijs p.p. € 0,55
KRUIDNOTEN
IN MARSEPEIN
+150 groomboter
3 Bak de balletjes in de oven in ca. 15 min.
« 125 g donkere basterdsuiker
gaar en lichtbruin. Wissel de bakplaten
Kneed 150 g marsepein naturel
« 2el speculaaskruiden
halverwege. Neem uit de oven enlaat in
(pakje Voilà) met 15 g boter tot een
« 250 g zelfrijzend bakmeel
15 min. helemaal afkoelen.
egale bol. Neem steeds een bolletje
« V2tl zout
marsepein (ter grootte van een spruit)
TIP Heb je geen 2 bakplaten? Bekleed dan
« 4 el halfvolle melk
een rooster met bakpapier.
en druk deze plat in je handpalm. Druk
« bakpapier
hier 1 kruidnoot (van 60 g kruidnoten
+ 2bakplaten
Je kunt de kruidnoten 3 dagen van tevoren
in totaal) in en knijp de marsepein
bereiden. Bewaar in een afgesloten trommel.
rondom de kruidnoot aan. Druk hier
nog 1kruidnoot op. Duw de bolletjes
1 Verwarm de oven voor op 160 °C.
Kneed de boter, suiker, speculaaskruiden,
BEVAT pp. 250 kcal: 3g eiwit - 13 g vet,
in nougatine (3 el in totaal, bakje 120 g).
het zelfrijzend bakmeel en zout door elkaar.
waarvan 9 g verz. « 30 g koolhydraten,
Herhaal met de rest van de kruidnoten
Voeg lepel voor lepel de melk aan het
waarvan 13 g suikers - 0.5 g zout 1 g vezels
en laat 30 min-opstijven in de
koelkast.
beslag toe, zodat het een lekker soepel
- Prijs p.p. € 0.30
deeg wordt.
TIP Je kunt ook verschillende kleuren
2 Snijd het deeg in 4 gelijke stukken en vorm
marsepein gebruiken.
er 4 lange rolletjes van lem dik van. Snijd de
rolletjes in stukjes van lem en rol elk stukje
BEVAT p.p. 265 kcal - 3 g eiwit -9 g vet,
tot een balletje. Leg de balletjes op 2met
waarvan 4 g verz. : 43 gkoolhydraten,
bakpapier beklede bakplaten en druk ze
waarvan 34 g suikers + 0.3 g zout
eenbeetje plat.
+ lg vezels: Prijs p.p. € 0.50