Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.

Hier is pagina 18 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 18
A, ETT KRUIDNOTEN Y MET CHOCO-DISCODIP ni am, a ED pers 25 Min 30 MIN WACHTTIJD NN j nj =: Smelt 100 CE ri ielkchocolade in een | hittebestendige kom die je in een pan ü met een laagje kokend water hangt + (aubain=marie). De kom mag het water niëtraken. Neem zodra de chocolade gesmolten is, de kom van de pan en wentel met behulp van een vork steeds T'kruidnoot (van 100 q kruidnoten in totaal) snel rondom door de chocolade. Haal eruit, N laat uitdruipen en leg op eenmet bakpapier beklede bakplaät of platte x Étienne CCE ee opis. Bestrooi met discodip. Zêfide ers kruidnoten in de koelkast en la minimaal 30 min. opstijven. à | BEVAT p.p.260 kcal:3 geiwit 12 g ù wWäaarvan7:gverz.«34gkoolhydraten, EN EES, | waarvan 22 g suikers- 0.5 g zout -1g vezels. Prijs p.p. € 0,55 KRUIDNOTEN IN MARSEPEIN +150 groomboter 3 Bak de balletjes in de oven in ca. 15 min. « 125 g donkere basterdsuiker gaar en lichtbruin. Wissel de bakplaten Kneed 150 g marsepein naturel « 2el speculaaskruiden halverwege. Neem uit de oven enlaat in (pakje Voilà) met 15 g boter tot een « 250 g zelfrijzend bakmeel 15 min. helemaal afkoelen. egale bol. Neem steeds een bolletje « V2tl zout marsepein (ter grootte van een spruit) TIP Heb je geen 2 bakplaten? Bekleed dan « 4 el halfvolle melk een rooster met bakpapier. en druk deze plat in je handpalm. Druk « bakpapier hier 1 kruidnoot (van 60 g kruidnoten + 2bakplaten Je kunt de kruidnoten 3 dagen van tevoren in totaal) in en knijp de marsepein bereiden. Bewaar in een afgesloten trommel. rondom de kruidnoot aan. Druk hier nog 1kruidnoot op. Duw de bolletjes 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Kneed de boter, suiker, speculaaskruiden, BEVAT pp. 250 kcal: 3g eiwit - 13 g vet, in nougatine (3 el in totaal, bakje 120 g). het zelfrijzend bakmeel en zout door elkaar. waarvan 9 g verz. « 30 g koolhydraten, Herhaal met de rest van de kruidnoten Voeg lepel voor lepel de melk aan het waarvan 13 g suikers - 0.5 g zout 1 g vezels en laat 30 min-opstijven in de koelkast. beslag toe, zodat het een lekker soepel - Prijs p.p. € 0.30 deeg wordt. TIP Je kunt ook verschillende kleuren 2 Snijd het deeg in 4 gelijke stukken en vorm marsepein gebruiken. er 4 lange rolletjes van lem dik van. Snijd de rolletjes in stukjes van lem en rol elk stukje BEVAT p.p. 265 kcal - 3 g eiwit -9 g vet, tot een balletje. Leg de balletjes op 2met waarvan 4 g verz. : 43 gkoolhydraten, bakpapier beklede bakplaten en druk ze waarvan 34 g suikers + 0.3 g zout eenbeetje plat. + lg vezels: Prijs p.p. € 0.50
Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 18