Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A,

ETT KRUIDNOTEN

Y

MET CHOCO-DISCODIP

ni

am,

a

ED pers 25 Min 30 MIN WACHTTIJD NN

j

nj

=:

Smelt 100 CE

ri

ielkchocolade in een

|

hittebestendige kom die je in een pan

ü

met een laagje kokend water hangt

+

(aubain=marie). De kom mag het

water niëtraken. Neem zodra de

chocolade gesmolten is, de kom

van de pan en wentel met behulp

van een vork steeds T'kruidnoot

(van 100 q kruidnoten in totaal) snel

rondom door de chocolade. Haal eruit,

N

laat uitdruipen en leg op

eenmet

bakpapier beklede bakplaät of platte

x

Étienne CCE

ee

opis. Bestrooi met discodip. Zêfide

ers

kruidnoten in de koelkast en la

minimaal 30 min. opstijven.

à

|

BEVAT p.p.260 kcal:3 geiwit 12 g ù

wWäaarvan7:gverz.«34gkoolhydraten,

EN

EES, |

waarvan 22 g suikers- 0.5 g zout

-1g vezels. Prijs p.p. € 0,55

KRUIDNOTEN

IN MARSEPEIN

+150 groomboter

3 Bak de balletjes in de oven in ca. 15 min.

« 125 g donkere basterdsuiker

gaar en lichtbruin. Wissel de bakplaten

Kneed 150 g marsepein naturel

« 2el speculaaskruiden

halverwege. Neem uit de oven enlaat in

(pakje Voilà) met 15 g boter tot een

« 250 g zelfrijzend bakmeel

15 min. helemaal afkoelen.

egale bol. Neem steeds een bolletje

« V2tl zout

marsepein (ter grootte van een spruit)

TIP Heb je geen 2 bakplaten? Bekleed dan

« 4 el halfvolle melk

een rooster met bakpapier.

en druk deze plat in je handpalm. Druk

« bakpapier

hier 1 kruidnoot (van 60 g kruidnoten

+ 2bakplaten

Je kunt de kruidnoten 3 dagen van tevoren

in totaal) in en knijp de marsepein

bereiden. Bewaar in een afgesloten trommel.

rondom de kruidnoot aan. Druk hier

nog 1kruidnoot op. Duw de bolletjes

1 Verwarm de oven voor op 160 °C.

Kneed de boter, suiker, speculaaskruiden,

BEVAT pp. 250 kcal: 3g eiwit - 13 g vet,

in nougatine (3 el in totaal, bakje 120 g).

het zelfrijzend bakmeel en zout door elkaar.

waarvan 9 g verz. « 30 g koolhydraten,

Herhaal met de rest van de kruidnoten

Voeg lepel voor lepel de melk aan het

waarvan 13 g suikers - 0.5 g zout 1 g vezels

en laat 30 min-opstijven in de

koelkast.

beslag toe, zodat het een lekker soepel

- Prijs p.p. € 0.30

deeg wordt.

TIP Je kunt ook verschillende kleuren

2 Snijd het deeg in 4 gelijke stukken en vorm

marsepein gebruiken.

er 4 lange rolletjes van lem dik van. Snijd de

rolletjes in stukjes van lem en rol elk stukje

BEVAT p.p. 265 kcal - 3 g eiwit -9 g vet,

tot een balletje. Leg de balletjes op 2met

waarvan 4 g verz. : 43 gkoolhydraten,

bakpapier beklede bakplaten en druk ze

waarvan 34 g suikers + 0.3 g zout

eenbeetje plat.

+ lg vezels: Prijs p.p. € 0.50