Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 46

Hier is pagina 46 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
Ve
2
EN
„It
Fa
Ha
É
>
el
Hr
EN
u
4
Mi
I
—_
#
Fu
SN
hf
1
FA
”
LS
/
on
#
B
En
Cf
gr
ij
af
|
(is
27
|?
OR)
=
un,
N
=
EEN
sl,
IE
9
— re
kj
Ne
3
IN
d'a
ú
>
>>
Hd
Se
LA
5.Ngem.d
it de pan.
A
Verhit.d
rinde panen
sjalot
DR ca matig vuur. Voeg
20
ngesneden kruiden toe
min. mee. Voeg de bloem toe en
We
A
in:Faat de paddenstoelenmix
en, maar vang het vocht op.
”
ae
=,
dde gewelde paddenstoelen fijn
00
eh
jk
Voeg de pastinaak, de gebakken en
1de gewelde paddenstoelen, het
CC enen
Das
2
g
>
x
opgevangen vocht en het bier toe aan
dl
de sjalot en breng het geheel al roerend
aan de kook. Doe de deksel op de pan en
laat 25 min. op matig vuur stoven. Roer
» 30.9 gedroogde padden-
stoelenmix (zakje, Royal)
regelmatig. Breng op smaak met peper
„4009 paddenstoelen voor
1 Doe de gedroogde paddenstoelen in
en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn
risotto (bakje 200 g)
een kommetje, schenk er 250 ml heet
en roer door de stoof. Lekker met
250 g kastanjechampignons
water over en laat staan tot gebruik.
stokbrood of gnocchi
«50 g boter
2 Snijd de kruiden uitde paddenstoelen
TIP In plaats van bier kun je ook 330.ml
= 4sjalotten
voor risotto fijn. Halveer de kastanje-
paddenstoelenbouillon gebruiken.
*2tenen knoflook
champignons ende grote esta,
800 g biologische pastinaak
stoelen uit de mix.
Je kunt de stoof 2 dagen van tevoren
3 Verhit de helft vande
ri
ae
(zak 400 g)
aken. Bewaar afgedekt in de koel -
0
eltern
IGK En ‘enbak dep: REEN Eu
kasten verwarm op laag vuur. Roer de
33 Êl rijken donker bier
peper en’zout 8 min. op hoog vuur br
peterselie er voor serveren door.
|
|
{bijv. Chimay Trappist Speciale)
Roer regelmatig.
5 zis bakje platte peterselie
4 Snijd. CEE desjalottenin
BEVAT p.p. 365 kcal- 10 geiwit - 13 givet,
(a159)
DENS ringen en de ‘knoflook fijn: Schil FE
Waarvan 8 g Verz.: 39 g koolhydraten,
+ braadpan
pastinaak, halveer in de lengte en snijd
waarvan 14 g suikers - 0.1 g zout
inhalve plakken van ca. een 1/2 cm dik.
16. 9 vezels »Prijsp.p. € 4.15