Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

Ve

2

EN

„It

Fa

Ha

É

>

el

Hr

EN

u

4

Mi

I

—_

#

Fu

SN

hf

1

FA



LS

/

on

#

B

En

Cf

gr

ij

af

|

(is

27

|?

OR)

=

un,

N

=

EEN

sl,

IE

9

— re

kj

Ne

3

IN

d'a

ú

>

>>

Hd

Se

LA

5.Ngem.d

it de pan.

A

Verhit.d

rinde panen

sjalot

DR ca matig vuur. Voeg

20

ngesneden kruiden toe

min. mee. Voeg de bloem toe en

We

A

in:Faat de paddenstoelenmix

en, maar vang het vocht op.



ae

=,

dde gewelde paddenstoelen fijn

00

eh

jk

Voeg de pastinaak, de gebakken en

1de gewelde paddenstoelen, het

CC enen

Das

2

g

>

x

opgevangen vocht en het bier toe aan

dl

de sjalot en breng het geheel al roerend

aan de kook. Doe de deksel op de pan en

laat 25 min. op matig vuur stoven. Roer

» 30.9 gedroogde padden-

stoelenmix (zakje, Royal)

regelmatig. Breng op smaak met peper

„4009 paddenstoelen voor

1 Doe de gedroogde paddenstoelen in

en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn

risotto (bakje 200 g)

een kommetje, schenk er 250 ml heet

en roer door de stoof. Lekker met

250 g kastanjechampignons

water over en laat staan tot gebruik.

stokbrood of gnocchi

«50 g boter

2 Snijd de kruiden uitde paddenstoelen

TIP In plaats van bier kun je ook 330.ml

= 4sjalotten

voor risotto fijn. Halveer de kastanje-

paddenstoelenbouillon gebruiken.

*2tenen knoflook

champignons ende grote esta,

800 g biologische pastinaak

stoelen uit de mix.

Je kunt de stoof 2 dagen van tevoren

3 Verhit de helft vande

ri

ae

(zak 400 g)

aken. Bewaar afgedekt in de koel -

0

eltern

IGK En ‘enbak dep: REEN Eu

kasten verwarm op laag vuur. Roer de

33 Êl rijken donker bier

peper en’zout 8 min. op hoog vuur br

peterselie er voor serveren door.

|

|

{bijv. Chimay Trappist Speciale)

Roer regelmatig.

5 zis bakje platte peterselie

4 Snijd. CEE desjalottenin

BEVAT p.p. 365 kcal- 10 geiwit - 13 givet,

(a159)

DENS ringen en de ‘knoflook fijn: Schil FE

Waarvan 8 g Verz.: 39 g koolhydraten,

+ braadpan

pastinaak, halveer in de lengte en snijd

waarvan 14 g suikers - 0.1 g zout

inhalve plakken van ca. een 1/2 cm dik.

16. 9 vezels »Prijsp.p. € 4.15