Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

Hallo thuisbakkers!

APPEL-PERENCAKE

Van plan om voor sinterklaasavond het

bakschort voor te binden? Gebruik deze

specerijenmix voor die typische sint-smaak.

+ 200 groomboter (op kamertemperatuur)

« 200 g fijne kristalsuiker

TD

« lmespunt zout

« 2eieren

27

- 125 g crème fraïche light



(

«250 gzelfrjzendbakmeel

fi

+

V0

+ 1/2 elmix voor koek- en speculaas

nf

2

(LA

(strooier 34 9, Verstegen)

%

7

« 2 friszoete appels (bijv. braeburn)

ke

« óelrozijnen

es

DJ

7

+ 2 eetrijpe peren (bijv conference)

+ 2 elamandelschaafsel

MIX & MATCH

Door de warme

+ bakpapier, springvorm @ 24 cm

(ingevet), satéprikker

specerijen kaneel,

nootmuskaat en

kruidnagel die

pen

erin zitten, is deze

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de

boter. suiker en het zout in een kom 5 min.

mix lekker zacht-

4

fx

de

zoet van smaak.

met een handmixer licht en luchtig. Voeg

df

En die smaak

1 voor 1de eieren toe en mix tot de vorige is

„U

matcht perfect met

opgenomen. Roer de crème fraîche erdoor.



\e

4

koekjes, speculaas

N

en kruidnoten, dus

2 Zeef het bakmeel en de koek- en

a)

:

de smaakmaker

speculaaskruiden erboven en spatel erdoor.

TA

Schil de appels, snijd in parten en verwijder

voor je sint-baksels

8

is binnen! Wel zo

het klokhuis. Rasp grof en meng met de

ed

fijn: de mix bevat

rozijnen door het beslag. Verdeel over een

100% natuurlijke

met bakpapier beklede springvorm.

ingrediënten en

geen suiker en

3 Schilde peren, snijd in kwarten en ver-

toegevoegd zout.

wijder het klokhuis. Halveer de kwarten in

Ook desserts kun

cl

x

de lengte en legmet de snijkant naar be-

je er trouwens een

nedenin een cirkel in het beslag. Bestrooi

heerlijk extraatje

mee geven. En zelfs

met het amandelschaafsel en bak de cake

in ca. 65 min. in het midden van de oven

hartige gerechten.

zoals stoofschotels,

goudbruin en gaar. Controleer met de saté-

N

krijgen er een fijne

prikker of de cake gaar is door na 55 min. in

opkikker van.

het midden van de cake te prikken. Is de

S

prikker schoon, dan is de cake gaar.

4 Laat in Luur afkoelen tot kamertempera-

tuur. Lekker met een bolletje kaneelijs.

SPECULAN

melle

Ee

BEVAT pp. 350 kcal «4 g eiwit - 17 g vet,

waarvan 1 g verz. - 44 g koolhydraten,

3

waarvan 27 g suikers - 0.5 gzout

Verstegen Mix voor

1

koek & speculaas

- 2 g vezels - Prijs p.p. € 0.70

strooier 34 g € 299

ee Meer weten?

Ga naar verstegen.nl