Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 6

Hier is pagina 6 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
Hallo thuisbakkers!
APPEL-PERENCAKE
Van plan om voor sinterklaasavond het
bakschort voor te binden? Gebruik deze
specerijenmix voor die typische sint-smaak.
+ 200 groomboter (op kamertemperatuur)
« 200 g fijne kristalsuiker
TD
« lmespunt zout
« 2eieren
27
- 125 g crème fraïche light
€
(
«250 gzelfrjzendbakmeel
fi
+
V0
+ 1/2 elmix voor koek- en speculaas
nf
2
(LA
(strooier 34 9, Verstegen)
%
7
« 2 friszoete appels (bijv. braeburn)
ke
« óelrozijnen
es
DJ
7
+ 2 eetrijpe peren (bijv conference)
+ 2 elamandelschaafsel
MIX & MATCH
Door de warme
+ bakpapier, springvorm @ 24 cm
(ingevet), satéprikker
specerijen kaneel,
nootmuskaat en
kruidnagel die
pen
erin zitten, is deze
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de
boter. suiker en het zout in een kom 5 min.
mix lekker zacht-
4
fx
de
zoet van smaak.
met een handmixer licht en luchtig. Voeg
df
En die smaak
1 voor 1de eieren toe en mix tot de vorige is
„U
matcht perfect met
opgenomen. Roer de crème fraîche erdoor.
€
\e
4
koekjes, speculaas
N
en kruidnoten, dus
2 Zeef het bakmeel en de koek- en
a)
:
de smaakmaker
speculaaskruiden erboven en spatel erdoor.
TA
Schil de appels, snijd in parten en verwijder
voor je sint-baksels
8
is binnen! Wel zo
het klokhuis. Rasp grof en meng met de
ed
fijn: de mix bevat
rozijnen door het beslag. Verdeel over een
100% natuurlijke
met bakpapier beklede springvorm.
ingrediënten en
geen suiker en
3 Schilde peren, snijd in kwarten en ver-
toegevoegd zout.
wijder het klokhuis. Halveer de kwarten in
Ook desserts kun
cl
x
de lengte en legmet de snijkant naar be-
je er trouwens een
nedenin een cirkel in het beslag. Bestrooi
heerlijk extraatje
mee geven. En zelfs
met het amandelschaafsel en bak de cake
in ca. 65 min. in het midden van de oven
hartige gerechten.
zoals stoofschotels,
goudbruin en gaar. Controleer met de saté-
N
krijgen er een fijne
prikker of de cake gaar is door na 55 min. in
opkikker van.
het midden van de cake te prikken. Is de
S
prikker schoon, dan is de cake gaar.
4 Laat in Luur afkoelen tot kamertempera-
tuur. Lekker met een bolletje kaneelijs.
SPECULAN
melle
Ee
BEVAT pp. 350 kcal «4 g eiwit - 17 g vet,
waarvan 1 g verz. - 44 g koolhydraten,
3
waarvan 27 g suikers - 0.5 gzout
Verstegen Mix voor
1
koek & speculaas
- 2 g vezels - Prijs p.p. € 0.70
strooier 34 g € 299
ee Meer weten?
Ga naar verstegen.nl