Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
=
Le,
B
RER
7%.
ci
7
er
ee
Sen,
3%,
LA
hi
Fr
4
>
a
7
BIT
{fr
5
u
Mr
jé Er
8
eu
à)
Fe
R
Lu
di
:
3
2
+
5
a"
df
5
on
3%
hi
Le
re
?
Dn
Hi
LE
er
FR
SD
Re
Sl
23
Ee
2
23
Pe
I
®
nn
LA
de
De
5
CH
10 MIN. }( +
N. OVENTIJD )(+
WA
TI
erwarm
Ro
jet de ijs|
mn voor op:150.
schep een
okie-doug)
it tot een di
CG. 2cm
amies
4 van de:krui
otenkoekjes
tyling Cyn Ferdinandus
vans cm.
aciiballetjes
prenke
etde witte-chocolade:
van deplakjes. drukze:
s platen legze
: schilfers: Dek-af.
tde andere helften.
op een met bakpapier beklede bakplaa
en serve
r direct.
- 300 gkruidnoten Zorg voor voldoende afstand (223 cm)
cool
ugh (rol) tussen de koeken, want ze lopen iets Ui
BEVAT p.p. 460 kcal -6g eiwit» 22 gvet
\
. 150 gvanille-ijs'
tijdens het bakker
waarvan 12g verz. - 59. gikoolhydraten;
(bak5009, ; 2 Bakzeca.l2min.in hetmidden vande oven.
waarvan 37 g suikers: 0.7. g zout: Ig GE
|
AHBiologisch)
Laat 15 min. afkoelen. Haal ondertussen het
‚Prijs p:
0:85
« 50 g witte chocolade
ijs uit de vriezer. Hak de chocolade in dunne
=
„bakpapier
schilfers meteen scherp.mes.Leg See
vijsbolschep. tot ak inde a
À
ede
x
Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuar
Ter
EEE EN 77
+
x
ER Use sep. je à
LE». à
allerhande