Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.

Hier is pagina 35 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 35
ALLES OVER = Le, B RER 7%. ci 7 er ee Sen, 3%, LA hi Fr 4 > a 7 BIT {fr 5 u Mr jé Er 8 eu à) Fe R Lu di : 3 2 + 5 a" df 5 on 3% hi Le re ? Dn Hi LE er FR SD Re Sl 23 Ee 2 23 Pe I ® nn LA de De 5 CH 10 MIN. }( + N. OVENTIJD )(+ WA TI erwarm Ro jet de ijs| mn voor op:150. schep een okie-doug) it tot een di CG. 2cm amies 4 van de:krui otenkoekjes tyling Cyn Ferdinandus vans cm. aciiballetjes prenke etde witte-chocolade: van deplakjes. drukze: s platen legze : schilfers: Dek-af. tde andere helften. op een met bakpapier beklede bakplaa en serve r direct. - 300 gkruidnoten Zorg voor voldoende afstand (223 cm) cool ugh (rol) tussen de koeken, want ze lopen iets Ui BEVAT p.p. 460 kcal -6g eiwit» 22 gvet \ . 150 gvanille-ijs' tijdens het bakker waarvan 12g verz. - 59. gikoolhydraten; (bak5009, ; 2 Bakzeca.l2min.in hetmidden vande oven. waarvan 37 g suikers: 0.7. g zout: Ig GE | AHBiologisch) Laat 15 min. afkoelen. Haal ondertussen het ‚Prijs p: 0:85 « 50 g witte chocolade ijs uit de vriezer. Hak de chocolade in dunne = „bakpapier schilfers meteen scherp.mes.Leg See vijsbolschep. tot ak inde a À ede x Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuar Ter EEE EN 77 + x ER Use sep. je à LE». à allerhande
Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 35