Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES OVER

=

Le,

B

RER

7%.

ci

7

er

ee

Sen,

3%,

LA

hi

Fr

4

>

a

7

BIT

{fr

5

u

Mr

jé Er

8

eu

à)

Fe

R

Lu

di

:

3

2

+

5

a"

df

5

on

3%

hi

Le

re

?

Dn

Hi

LE

er

FR

SD

Re

Sl

23

Ee

2

23

Pe

I

®

nn

LA

de

De

5

CH

10 MIN. }( +

N. OVENTIJD )(+

WA

TI

erwarm

Ro

jet de ijs|

mn voor op:150.

schep een

okie-doug)

it tot een di

CG. 2cm

amies

4 van de:krui

otenkoekjes

tyling Cyn Ferdinandus

vans cm.

aciiballetjes

prenke

etde witte-chocolade:

van deplakjes. drukze:

s platen legze

: schilfers: Dek-af.

tde andere helften.

op een met bakpapier beklede bakplaa

en serve

r direct.

- 300 gkruidnoten Zorg voor voldoende afstand (223 cm)

cool

ugh (rol) tussen de koeken, want ze lopen iets Ui

BEVAT p.p. 460 kcal -6g eiwit» 22 gvet

\

. 150 gvanille-ijs'

tijdens het bakker

waarvan 12g verz. - 59. gikoolhydraten;

(bak5009, ; 2 Bakzeca.l2min.in hetmidden vande oven.

waarvan 37 g suikers: 0.7. g zout: Ig GE

|

AHBiologisch)

Laat 15 min. afkoelen. Haal ondertussen het

‚Prijs p:

0:85

« 50 g witte chocolade

ijs uit de vriezer. Hak de chocolade in dunne

=

„bakpapier

schilfers meteen scherp.mes.Leg See

vijsbolschep. tot ak inde a

À

ede

x

Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuar

Ter

EEE EN 77

+

x

ER Use sep. je à

LE». à

allerhande