Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BAKJESAVOND

FE

VLEESFONDUE MET

GEMBER EN STERANIJS

KIP MET MOZZARELLA

+ 70 g gember (ongeschild)

4kommetjes. Meng voor de andere dip de

« lbosje salade-ui

chili-olie met de rest van de sojasaus en rasp

« 800 ml runderbouillon

de rest van de gember erboven. Verdeel

(pot 400 ml, Soepfabriek)”

over 4 kommetjes. Verdeel de biefstuk,

« 200 gkipfiletblokjes

« Spaanse rode peper

garnalen, groenten en noedels over schaal-

* lel arachideolie

« 2steranijs

tjes en zet samen met de dips op tafel.

« Vo tube le verdurine (tomatenpuree,

« Va tl gemalen szechuanpeper

4 Zorg ervoor dat de pan op het

à130 g.Mutti)

(molentje 16 g. Drogheria & Alimentari)

warmhoudplaatje op tafel zachtjes aan

« 2el geraspte mozzarella (zakje 150 g)

« 4 el fino sherry (Jerez)

de kook gehouden wordt. Voeg tijdens

het fonduen eventueel wat kokend water

« gourmetstel

» 6ellichte sojasaus (flesje 150 ml,

Lee Kum Kee)

toe als het te veel verdampt. Houd er

+ 2biefstukken

1 Schep de kipfiletblokjes om met de

tijdens het fonduen rekening mee dat elk

olie en tomatenpuree.

« 450 grauwe ongepelde garnalen

ingrediënt een andere kooktijd heeft. Zie

2 Bak % van de kip 5 min. inl gourmet

(diepvries, ontdooid)

het kader op pagina 116 voor de richtlijnen.

pannetje. Verdeel de mozzarella erover, zet

« 400 g paddenstoelen voor risotto

Met het fonduenetje kun je gemakkelijk

het pannetje onder de grill en laat de kaas

(schaal 200 9)

je ingrediënten uit de bouillon vissen. Met

in 5 min. smelten. Maak zo nog 3 porties.

« 2tenen knoflook

een theezeef je lukt dit ook goed.

« 4el sesamolie

TIP De bouillon die overblijft na het fonduen

BEVAT p.portie 135 kcal - 15 g eiwit -7 g vet,

+ 41l chiliolie (flesje 150 ml, Lee Kum Kee)" *

is te zout om zo te eten, maar is aangelengd

waarvan 2 g verz. 3 koolhydraten,

« 100 g babyspinazie (zak)

met 250 ml water een lekkere basis voor

waarvan 2 g suikers - 0.5 g zout lg vezels

« 400 g bloemkool- en broccoliroosjes

soep. Je kunt de bouillon ook invriezen voor

«Prijs p.portie € 1.20

« 250 g mihoen rijstnoedels (Go-Tan)

een volgende keer (niet aangelengd).

« (elektrisch) warmhoudplaatje

TIP De kruiden uit de paddenstoelenmix

« 4 theezeefjes of fonduenetjes

zijn ca. 3 dagen houdbaar en kun je goed

gebruiken in een stoofschotel of pasta.

1 Boen 60 g gember schoon en kneus het

© VEGA TIP In plaats van runder-

stuk met een deegroller of het lemmet van

bouillon kun je ook paddenstoelenbouillon

een (koks)mes. Bewaar het donkergroene

gebruiken. Los 2 bouillonblokjes op in

deel van de salade-ui en kneus de witte

800 ml kokend water met 30 g gedroogde

delen. Breng de bouillon (zonder extra water)

paddenstoelenmix (Royal). Vervang het

in een steelpan aan de kook. Voeg de

vlees en de vis door tempeh, gekookte

à

gekneusde gember, witte delen van de

henneneitjes en vul aan met andere

salade-ui, Spaanse peper. steranijs,

groenten. Met paddenstoelenbouillon

szechuanpeper. sherry en 2 el sojasaus toe.

is het gerecht niet lactosevrij.

Laat de bouillon 30 min. op laag vuur trekken

Dit product is niet in elke Albert Heijn-

Se

met de deksel schuin op de pan.

winkel te koop. Je kunt ook 2 potten

2 Snijd ondertussen de biefstukken in zo dun

AH Runderbouillon (à 340 ml)

mogelijke plakjes. Spoel de garnalen schoon

onverdund gebruiken.

Z

onder koud stromend water, laat de schaal

Ook dit product is niet in elke

®

B.

en de staart zitten. Halveer de grote

Albert Heijn-winkel te koop. Je kunt

paddenstoelen. De kruiden uit de bakjes

ook 3 tl chilivlokken toevoegen en

worden niet gebruikt. Snijd de helft van het

lel zonnebloemolie.

groen van de salade-ui in stukken van 2 cm.

Snijd de rest fijn.

BEVAT pp. 640 kcal - 49 g eiwit - 21g vet,

waarvan 4 g verz. - 60 g koolhydraten,

3 Maak voor iedereen 2 dips. Pers de tenen

knoflook uit. Meng met 2 el fijngesneden

waarvan 4 g suikers - 3.9 g zout- 5 g vezels

salade-ui en de sesamolie en verdeel over

- Prijs p.p. € 9.10

allerhande