Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 99

Hier is pagina 99 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BAKJESAVOND
FE
VLEESFONDUE MET
GEMBER EN STERANIJS
KIP MET MOZZARELLA
+ 70 g gember (ongeschild)
4kommetjes. Meng voor de andere dip de
« lbosje salade-ui
chili-olie met de rest van de sojasaus en rasp
« 800 ml runderbouillon
de rest van de gember erboven. Verdeel
(pot 400 ml, Soepfabriek)”
over 4 kommetjes. Verdeel de biefstuk,
« 200 gkipfiletblokjes
« Spaanse rode peper
garnalen, groenten en noedels over schaal-
* lel arachideolie
« 2steranijs
tjes en zet samen met de dips op tafel.
« Vo tube le verdurine (tomatenpuree,
« Va tl gemalen szechuanpeper
4 Zorg ervoor dat de pan op het
à130 g.Mutti)
(molentje 16 g. Drogheria & Alimentari)
warmhoudplaatje op tafel zachtjes aan
« 2el geraspte mozzarella (zakje 150 g)
« 4 el fino sherry (Jerez)
de kook gehouden wordt. Voeg tijdens
het fonduen eventueel wat kokend water
« gourmetstel
» 6ellichte sojasaus (flesje 150 ml,
Lee Kum Kee)
toe als het te veel verdampt. Houd er
+ 2biefstukken
1 Schep de kipfiletblokjes om met de
tijdens het fonduen rekening mee dat elk
olie en tomatenpuree.
« 450 grauwe ongepelde garnalen
ingrediënt een andere kooktijd heeft. Zie
2 Bak % van de kip 5 min. inl gourmet
(diepvries, ontdooid)
het kader op pagina 116 voor de richtlijnen.
pannetje. Verdeel de mozzarella erover, zet
« 400 g paddenstoelen voor risotto
Met het fonduenetje kun je gemakkelijk
het pannetje onder de grill en laat de kaas
(schaal 200 9)
je ingrediënten uit de bouillon vissen. Met
in 5 min. smelten. Maak zo nog 3 porties.
« 2tenen knoflook
een theezeef je lukt dit ook goed.
« 4el sesamolie
TIP De bouillon die overblijft na het fonduen
BEVAT p.portie 135 kcal - 15 g eiwit -7 g vet,
+ 41l chiliolie (flesje 150 ml, Lee Kum Kee)" *
is te zout om zo te eten, maar is aangelengd
waarvan 2 g verz. 3 koolhydraten,
« 100 g babyspinazie (zak)
met 250 ml water een lekkere basis voor
waarvan 2 g suikers - 0.5 g zout lg vezels
« 400 g bloemkool- en broccoliroosjes
soep. Je kunt de bouillon ook invriezen voor
«Prijs p.portie € 1.20
« 250 g mihoen rijstnoedels (Go-Tan)
een volgende keer (niet aangelengd).
« (elektrisch) warmhoudplaatje
TIP De kruiden uit de paddenstoelenmix
« 4 theezeefjes of fonduenetjes
zijn ca. 3 dagen houdbaar en kun je goed
gebruiken in een stoofschotel of pasta.
1 Boen 60 g gember schoon en kneus het
© VEGA TIP In plaats van runder-
stuk met een deegroller of het lemmet van
bouillon kun je ook paddenstoelenbouillon
een (koks)mes. Bewaar het donkergroene
gebruiken. Los 2 bouillonblokjes op in
deel van de salade-ui en kneus de witte
800 ml kokend water met 30 g gedroogde
delen. Breng de bouillon (zonder extra water)
paddenstoelenmix (Royal). Vervang het
in een steelpan aan de kook. Voeg de
vlees en de vis door tempeh, gekookte
à
gekneusde gember, witte delen van de
henneneitjes en vul aan met andere
salade-ui, Spaanse peper. steranijs,
groenten. Met paddenstoelenbouillon
szechuanpeper. sherry en 2 el sojasaus toe.
is het gerecht niet lactosevrij.
Laat de bouillon 30 min. op laag vuur trekken
Dit product is niet in elke Albert Heijn-
Se
met de deksel schuin op de pan.
winkel te koop. Je kunt ook 2 potten
2 Snijd ondertussen de biefstukken in zo dun
AH Runderbouillon (à 340 ml)
mogelijke plakjes. Spoel de garnalen schoon
onverdund gebruiken.
Z
onder koud stromend water, laat de schaal
Ook dit product is niet in elke
®
B.
en de staart zitten. Halveer de grote
Albert Heijn-winkel te koop. Je kunt
paddenstoelen. De kruiden uit de bakjes
ook 3 tl chilivlokken toevoegen en
worden niet gebruikt. Snijd de helft van het
lel zonnebloemolie.
groen van de salade-ui in stukken van 2 cm.
Snijd de rest fijn.
BEVAT pp. 640 kcal - 49 g eiwit - 21g vet,
waarvan 4 g verz. - 60 g koolhydraten,
3 Maak voor iedereen 2 dips. Pers de tenen
knoflook uit. Meng met 2 el fijngesneden
waarvan 4 g suikers - 3.9 g zout- 5 g vezels
salade-ui en de sesamolie en verdeel over
- Prijs p.p. € 9.10
allerhande