Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 97

Hier is pagina 97 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
fr
vr
N
D
ND
€
x
a
LA
Pas op: heet!
Ge
I
Dit recept is geïnspireerd op
Chinese hotpot: een fondue waarbij je
be
ingrediënten gaart in een kokende
À
Fils
bouillon. De bekendste is de Sichuan
17
VAE À
EN
hotpot en kenmerkt zich door zn
€
ee
pittigheid: van heet tot bijna verdovend
{
ce
De geconcentreerde (vaak rode)
SS
vloeistof bestaat veelal uit vet
=
F
specerijen, bouillon en chilipepers.
Hou’t warm
Hou je niet van pittig? Er zijn ook
Voor een Chinese hotpot
hotpots met 2 vakken, zodat er naast
zijn speciale pannen te
een pittige bouillon ook een mildere
koop. Maar je kunt de
variant kan worden geserveerd. Denk
bouillon ook warmhou-
aan een paddenstoelenhotpot of een
w
den in een pan met dikke
varkensbouillonhotpot. Hou bij de
©
bodem. Het belangrijkste
jen.
keuze van ingrediënten rekening met
is dat de bouillon heet
verschillende texturen, smaken en
Sen
genoeg blijft, zodat al het
kleuren. Snijd alles in stukjes en zet
lekkers wat je erin doopt,
het samen met de sausjes rond de
gaart. Zet een theelichtje.
hotpot. Eet smakelijk!
een rechaud of een
warmhoudplaatje op
LON
N
tafel. Zo hou je je
|
H
a
RO
hotpot goed heet.
JE
V4
u;
PER
>
|
TNT
Kr
id
À
À
À
N
Nt
EN
IR
I
| à
N
N
% à
|
5
N
Br,
in
|
1)
>
N
CA
kj
Ui
Là
KE
Er
SZ
IS,
NS
F
LAN
\
em
à.
SN
ES
|
4
|
I
À
À
Vle
e m
a
«à
|
gem!
ren
erc
N
jl
1]
Kk
Ji)
JL
Het recept vind je hier
4
à.
N /
er
ri
=
5