Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 86

Hier is pagina 86 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
RR
bat à)
2
Bo
fi
va
ef
Paturain is ee
7
kaas, gemaakt
van 100% natuu
cer,
re
oöken fijne kruiden
ar
Almet de
u
e in Frankrijk
ww
5
ROMIGE PASTA
MET GROENTEN EN
PIJNBOOMPITTEN
Ad
Hi
h
er
‚2
=
&
hen
« 30 gpijnboompitten (zakje)
« 400 gbroccoliroosjes (zak)
+ 2elolifolie
Éd
à.
Br,
U
“
« 400 gltaliaanse roerbakgroente
champignons (zak)
en
+ 500 g verse perle prosciutto crudo
(schaal 250 g)
« citroen
ar,
EN
« 150 g verse roomkaas knoflook & fijne
ve
65
x
$
ER
kruiden (bakje, Paturain)
Ÿ
Sd
1 Rooster in een koekenpan zonder olie of
>
2
À
EA
boter de pijnboompitten in 2-3 min. goud-
ur
VOLOP
bruin en laat ze afkoelen op een bord.
&
(
Va
VARIËREN
2 Snijd ondertussen de broccoliroosjes in
Paturain is uitstekend
kleinere roosjes van ca. 3 cm. Verhit de olie
Ä
borrelgezelschap.
in een hapjespan en bak de broccoli 3 min.
ál
De romige. kruidige
kaas smeert
op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe
altijd heel lekker
en bak 5 min.
weg op bijvoorbeeld
és
15
3 Kook ondertussen de pasta volgens de
een toastje. Maar
aanwijzingen op de verpakking. Pers Ihelft
al
wist je dat jemet
u
Paturain ook heerlijk
van de citroen uit en snijd de andere helft
kunt koken? Je kunt
in parten.
À
&
ereensoepeen
4 Voeg de roomkaas, het citroensap. peper
zalig extraatje
mee geven. hij
en zout toe aan de groenten en verwarm
nog 2min. op laag vuur. Meng de pasta
n
combineert perfect
met spinazie en wat
door de saus met groenten en verdeel over
dacht je van een
de borden. Bestrooi met de geroosterde
pasta met Paturain-
Een
hechte
pijnboompitten en serveer met een partje
saus? Zo kun je
citroen.
soe
iedereen blij maken.
Patu
Les
rai
BEVAT p.p.695 kcal : 24 geiwit: 35 g vet,
er
waarvan 15 g verz. : 66 g koolhydraten,
er
ES
A
waarvan Il g suikers - 2.2 g zout
sE
Re
a
-9 gvezels- Prijssp.p.€ 350
10e
nn
FE
à
à
Er
dn
iR
Paturain
te
j
Meer weten? Ganaar
ii
.
pe
a
dn
.
se
bakje 150 g € 229
ir
N
.
#
N
Ki
En
à
Paturain www.ilovecheese.nl/
EE
B
Ei
ii
Bi
dee
B
se
kazen/paturain