Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.

Hier is pagina 86 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 86
& ADVERTORIAL RR bat à) 2 Bo fi va ef Paturain is ee 7 kaas, gemaakt van 100% natuu cer, re oöken fijne kruiden ar Almet de u e in Frankrijk ww 5 ROMIGE PASTA MET GROENTEN EN PIJNBOOMPITTEN Ad Hi h er ‚2 = & hen « 30 gpijnboompitten (zakje) « 400 gbroccoliroosjes (zak) + 2elolifolie Éd à. Br, U “ « 400 gltaliaanse roerbakgroente champignons (zak) en + 500 g verse perle prosciutto crudo (schaal 250 g) « citroen ar, EN « 150 g verse roomkaas knoflook & fijne ve 65 x $ ER kruiden (bakje, Paturain) Ÿ Sd 1 Rooster in een koekenpan zonder olie of > 2 À EA boter de pijnboompitten in 2-3 min. goud- ur VOLOP bruin en laat ze afkoelen op een bord. & ( Va VARIËREN 2 Snijd ondertussen de broccoliroosjes in Paturain is uitstekend kleinere roosjes van ca. 3 cm. Verhit de olie Ä borrelgezelschap. in een hapjespan en bak de broccoli 3 min. ál De romige. kruidige kaas smeert op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe altijd heel lekker en bak 5 min. weg op bijvoorbeeld és 15 3 Kook ondertussen de pasta volgens de een toastje. Maar aanwijzingen op de verpakking. Pers Ihelft al wist je dat jemet u Paturain ook heerlijk van de citroen uit en snijd de andere helft kunt koken? Je kunt in parten. À & ereensoepeen 4 Voeg de roomkaas, het citroensap. peper zalig extraatje mee geven. hij en zout toe aan de groenten en verwarm nog 2min. op laag vuur. Meng de pasta n combineert perfect met spinazie en wat door de saus met groenten en verdeel over dacht je van een de borden. Bestrooi met de geroosterde pasta met Paturain- Een hechte pijnboompitten en serveer met een partje saus? Zo kun je citroen. soe iedereen blij maken. Patu Les rai BEVAT p.p.695 kcal : 24 geiwit: 35 g vet, er waarvan 15 g verz. : 66 g koolhydraten, er ES A waarvan Il g suikers - 2.2 g zout sE Re a -9 gvezels- Prijssp.p.€ 350 10e nn FE à à Er dn iR Paturain te j Meer weten? Ganaar ii . pe a dn . se bakje 150 g € 229 ir N . # N Ki En à Paturain www.ilovecheese.nl/ EE B Ei ii Bi dee B se kazen/paturain
Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 86