Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

RR

bat à)

2

Bo

fi

va

ef

Paturain is ee

7

kaas, gemaakt

van 100% natuu

cer,

re

oöken fijne kruiden

ar

Almet de

u

e in Frankrijk

ww

5

ROMIGE PASTA

MET GROENTEN EN

PIJNBOOMPITTEN

Ad

Hi

h

er

‚2

=

&

hen

« 30 gpijnboompitten (zakje)

« 400 gbroccoliroosjes (zak)

+ 2elolifolie

Éd

à.

Br,

U



« 400 gltaliaanse roerbakgroente

champignons (zak)

en

+ 500 g verse perle prosciutto crudo

(schaal 250 g)

« citroen

ar,

EN

« 150 g verse roomkaas knoflook & fijne

ve

65

x

$

ER

kruiden (bakje, Paturain)

Ÿ

Sd

1 Rooster in een koekenpan zonder olie of

>

2

À

EA

boter de pijnboompitten in 2-3 min. goud-

ur

VOLOP

bruin en laat ze afkoelen op een bord.

&

(

Va

VARIËREN

2 Snijd ondertussen de broccoliroosjes in

Paturain is uitstekend

kleinere roosjes van ca. 3 cm. Verhit de olie

Ä

borrelgezelschap.

in een hapjespan en bak de broccoli 3 min.

ál

De romige. kruidige

kaas smeert

op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe

altijd heel lekker

en bak 5 min.

weg op bijvoorbeeld

és

15

3 Kook ondertussen de pasta volgens de

een toastje. Maar

aanwijzingen op de verpakking. Pers Ihelft

al

wist je dat jemet

u

Paturain ook heerlijk

van de citroen uit en snijd de andere helft

kunt koken? Je kunt

in parten.

À

&

ereensoepeen

4 Voeg de roomkaas, het citroensap. peper

zalig extraatje

mee geven. hij

en zout toe aan de groenten en verwarm

nog 2min. op laag vuur. Meng de pasta

n

combineert perfect

met spinazie en wat

door de saus met groenten en verdeel over

dacht je van een

de borden. Bestrooi met de geroosterde

pasta met Paturain-

Een

hechte

pijnboompitten en serveer met een partje

saus? Zo kun je

citroen.

soe

iedereen blij maken.

Patu

Les

rai

BEVAT p.p.695 kcal : 24 geiwit: 35 g vet,

er

waarvan 15 g verz. : 66 g koolhydraten,

er

ES

A

waarvan Il g suikers - 2.2 g zout

sE

Re

a

-9 gvezels- Prijssp.p.€ 350

10e

nn

FE

à

à

Er

dn

iR

Paturain

te

j

Meer weten? Ganaar

ii

.

pe

a

dn

.

se

bakje 150 g € 229

ir

N

.

#

N

Ki

En

à

Paturain www.ilovecheese.nl/

EE

B

Ei

ii

Bi

dee

B

se

kazen/paturain