Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
=
Se
100 gram
volkorenspeltmeel
350 ml water
bakpapier,
0
leetlepel
R
arachideolie
gietijzeren pan
500 gram volkorentarwemeel
vershoudfolie
met deksel (ovenvast)
180 gram
zuurdesemstarter
à
N
’
\
“mo
5
CP Leg het deeg met behulp van de schraper in een
ingevette mengkom. Dek af met vershoudfolie en
12 gram zout
0
laat /©\2 uur op een tocht- en zonvrije plek rijzen.
rijsmandje of kom
50 gram
Vouw en trek het deeg daarna gedurende ©) 3 uur
sesamzaad
elk uur een beetje uit elkaar en vouw over het midden
TAKEN
terug. Leg tussendoor steeds weer terug in de kom.
à
F<
=
Zuurdesemstarter
Hier vind je het recept voor de
zuurdesemstarter, waarmee je steeds weer je
eigen brood kunt bakken.
GE
ZUURDESEMBROOD
MET SESAMZAAD
ip À
4
(UNCHGERECHT) (ie PORTES)
A {N
ver
(ucrosevru,) (GezonD)
Ep
Meng het startermengsel met de rest van
DD Bestuif de rijsmand royaal met meel. Leg het
De
meel, het water en het zout tot een deeg.
deég op een licht met bloem bestoven werkblad.
BEVAT p.portie 170 kcal 6 g eiwit - 3 g vet.
Duw het in het midden een beetje in, trek de
waarvan 1 g verz. - 28 g koolhydraten,
bovenste kant een stukje van je af en vouw
naar binnen over het deeg. Draai het deeg een
waarvan 1 g suikers - 0.7 g zout + 4 g vezels
Prijs p.portie € 0.15
kwartslag en herhaal de handeling totdat je het
hele deeg hebt gedaan en het goed blijft zitten.
(@)kookwerken-aterT {OP EVEN HULP VRAGEN?
4
5
à
a
7
Fe
‚u
\
x
"Ex
7
Là
I
Zj
&
pr
interview Jeannette van Haastert
d
d
a
A)
h 4
Ur
fl,
à
At
4"
ef
dt
N
x
CD schraap het deeg met de schraper op een
Ut
pe
schoon werkblad en kneed het in{@\10-15 min.
elastisch. Duw het met je handpalmen steeds van
ne
—
Bi
je af en haal het weer terug. Voeg geen extra meel
toe. Het deeg kan een beetje plakkerig blijven.
D Keer het deeg om en vorm er met je handen
een strakke, gladde, ronde bol van. Leg met de naad
ie
naar boven in de rijsmand en bestrooi licht met
©
P Meng de starter met 50 gram tarwemeel en
bloem. (O) Dek losjes af met vershoudfolie en zet
50 ml water en laat (@)3 uur losjes afgedekt met
12 uur in de koelkast. Zet de pan leeg in de oven en
vershoudfolie staan. Gebruik dit mengsel als het flink
verwarm de oven voor op 230 °C.
(D Haal de pan
in volume is gegroeid en er veel bubbels in zitten.
eruit als de oven op temperatuur is.
Fotografie Ernie Enkelaar. styling Mirjam van der Rij