Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

=

Se

100 gram

volkorenspeltmeel

350 ml water

bakpapier,

0

leetlepel

R

arachideolie

gietijzeren pan

500 gram volkorentarwemeel

vershoudfolie

met deksel (ovenvast)

180 gram

zuurdesemstarter

à

N



\

“mo

5

CP Leg het deeg met behulp van de schraper in een

ingevette mengkom. Dek af met vershoudfolie en

12 gram zout

0

laat /©\2 uur op een tocht- en zonvrije plek rijzen.

rijsmandje of kom

50 gram

Vouw en trek het deeg daarna gedurende ©) 3 uur

sesamzaad

elk uur een beetje uit elkaar en vouw over het midden

TAKEN

terug. Leg tussendoor steeds weer terug in de kom.

à

F<

=

Zuurdesemstarter

Hier vind je het recept voor de

zuurdesemstarter, waarmee je steeds weer je

eigen brood kunt bakken.

GE

ZUURDESEMBROOD

MET SESAMZAAD

ip À

4

(UNCHGERECHT) (ie PORTES)

A {N

ver

(ucrosevru,) (GezonD)

Ep

Meng het startermengsel met de rest van

DD Bestuif de rijsmand royaal met meel. Leg het

De

meel, het water en het zout tot een deeg.

deég op een licht met bloem bestoven werkblad.

BEVAT p.portie 170 kcal 6 g eiwit - 3 g vet.

Duw het in het midden een beetje in, trek de

waarvan 1 g verz. - 28 g koolhydraten,

bovenste kant een stukje van je af en vouw

naar binnen over het deeg. Draai het deeg een

waarvan 1 g suikers - 0.7 g zout + 4 g vezels

Prijs p.portie € 0.15

kwartslag en herhaal de handeling totdat je het

hele deeg hebt gedaan en het goed blijft zitten.

(@)kookwerken-aterT {OP EVEN HULP VRAGEN?

4

5

à

a

7

Fe

‚u

\

x

"Ex

7



I

Zj

&

pr

interview Jeannette van Haastert

d

d

a

A)

h 4

Ur

fl,

à

At

4"

ef

dt

N

x

CD schraap het deeg met de schraper op een

Ut

pe

schoon werkblad en kneed het in{@\10-15 min.

elastisch. Duw het met je handpalmen steeds van

ne



Bi

je af en haal het weer terug. Voeg geen extra meel

toe. Het deeg kan een beetje plakkerig blijven.

D Keer het deeg om en vorm er met je handen

een strakke, gladde, ronde bol van. Leg met de naad

ie

naar boven in de rijsmand en bestrooi licht met

©

P Meng de starter met 50 gram tarwemeel en

bloem. (O) Dek losjes af met vershoudfolie en zet

50 ml water en laat (@)3 uur losjes afgedekt met

12 uur in de koelkast. Zet de pan leeg in de oven en

vershoudfolie staan. Gebruik dit mengsel als het flink

verwarm de oven voor op 230 °C.

(D Haal de pan

in volume is gegroeid en er veel bubbels in zitten.

eruit als de oven op temperatuur is.

Fotografie Ernie Enkelaar. styling Mirjam van der Rij