Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 22

Hier is pagina 22 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEVULDE-
B
SPECULAASKOEK JES
+40 MI
« 100 g zelfrijzend
« 100 g amandelspijs
Vr
LA
N de
bakmeel + extraomte
« Va sinaasappel
bestuiven
(schoongeboend)
PA
« 65 g bruine basterd-
«lei
suiker
« 25 gamandelstiften
Me
« lel kruidenmix koek &
« vershoudfolie
)
speculaas
« deegroller
[N
Ee
7
+ 75 gkoude roomboter
« uitsteekvorm (® 6 cm)
7
« lel karnemelk
« bakpapier
{
14
1 Zeef het bakmeel in een kom en meng met de
basterdsuiker, kruidenmix en een mespunt zout.
t A
Snijd de roomboter in kleine blokjes en voeg
samen met de karnemelk toe aan het meelmeng-
sel. Kneed het mengsel met koude handen tot
een egale bal. Verpak in vershoudfolie en laat
30 min. in de vriezer rusten.
=,
2 Verwarm ondertussen de oven voor op 175 °C.
BE
D
Doe de amandelspijs in een kom. Rasp de schil
van de halve sinaasappel erboven. Klop het ei los
en voeg lel toe aan de spijs. Meng met een vork
tot een egale massa. Hou de rest van het ei apart.
3 Bestuif het werkblad met wat bakmeel. Kneed
de deegbal nogmaals. Rol de helft van het deeg
met de deegroller uit tot een lap van 2 mm dik.
Steek er met de uitsteekvorm 12 cirkels uit en leg
AH Hamstersint
€ 699
deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
N)
h
Leg op elke cirkel deeg \ tl amandelspijs en druk
eenbeetje plat. terwijl je een /2 cm van de
deegrand vrijlaat. Bestrijk de deegranden rondom
de spijs met de helft van het overgebleven ei.
4 Rolde andere helft deeg ook uit tot een plak
van 2 mm dik en steek er 12 cirkels uit. Leg ze op
de deegcirkels met spijs en druk de randen tegen
Ne
elkaar aan met een vork.
Ge
)
5 Bestrijk de bovenkant van het deeg met de
ir
rest van het ei en druk op elke gevulde koek wat
‘se
amandelstiften in het midden van het deeg.
\N
>,
M
Bak de gevulde koeken in ca. 20 min. goudbruin
p=
in het midden van de oven. Laat 10 min. afkoelen
QT
So
op een rooster.
À
Ÿ
BEVAT psst. 155 kcal : 3 g eiwit - 9 g vet, waarvan
>
€
D, +
sis
4 g verz.- 15 g koolhydraten, waarvan 9 g suikers
I
-0.2gzout-1g vezels- Prijsp.st.€ 0.30
&
e°
is
A
CL
B
o
a
DD
y —
A
we ©