Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEVULDE-

B

SPECULAASKOEK JES

+40 MI

« 100 g zelfrijzend

« 100 g amandelspijs

Vr

LA

N de

bakmeel + extraomte

« Va sinaasappel

bestuiven

(schoongeboend)

PA

« 65 g bruine basterd-

«lei

suiker

« 25 gamandelstiften

Me

« lel kruidenmix koek &

« vershoudfolie

)

speculaas

« deegroller

[N

Ee

7

+ 75 gkoude roomboter

« uitsteekvorm (® 6 cm)

7

« lel karnemelk

« bakpapier

{

14

1 Zeef het bakmeel in een kom en meng met de

basterdsuiker, kruidenmix en een mespunt zout.

t A

Snijd de roomboter in kleine blokjes en voeg

samen met de karnemelk toe aan het meelmeng-

sel. Kneed het mengsel met koude handen tot

een egale bal. Verpak in vershoudfolie en laat

30 min. in de vriezer rusten.

=,

2 Verwarm ondertussen de oven voor op 175 °C.

BE

D

Doe de amandelspijs in een kom. Rasp de schil

van de halve sinaasappel erboven. Klop het ei los

en voeg lel toe aan de spijs. Meng met een vork

tot een egale massa. Hou de rest van het ei apart.

3 Bestuif het werkblad met wat bakmeel. Kneed

de deegbal nogmaals. Rol de helft van het deeg

met de deegroller uit tot een lap van 2 mm dik.

Steek er met de uitsteekvorm 12 cirkels uit en leg

AH Hamstersint

€ 699

deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

N)

h

Leg op elke cirkel deeg \ tl amandelspijs en druk

eenbeetje plat. terwijl je een /2 cm van de

deegrand vrijlaat. Bestrijk de deegranden rondom

de spijs met de helft van het overgebleven ei.

4 Rolde andere helft deeg ook uit tot een plak

van 2 mm dik en steek er 12 cirkels uit. Leg ze op

de deegcirkels met spijs en druk de randen tegen

Ne

elkaar aan met een vork.

Ge

)

5 Bestrijk de bovenkant van het deeg met de

ir

rest van het ei en druk op elke gevulde koek wat

‘se

amandelstiften in het midden van het deeg.

\N

>,

M

Bak de gevulde koeken in ca. 20 min. goudbruin

p=

in het midden van de oven. Laat 10 min. afkoelen

QT

So

op een rooster.

À

Ÿ

BEVAT psst. 155 kcal : 3 g eiwit - 9 g vet, waarvan

>



D, +

sis

4 g verz.- 15 g koolhydraten, waarvan 9 g suikers

I

-0.2gzout-1g vezels- Prijsp.st.€ 0.30

&



is

A

CL

B

o

a

DD

y —

A

we ©