Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Qi

2

A1

%

J

5

SE

Be

ol

Ca

À AAG VAN SINT

2

LE

3

>

Fr

N

ER

ws

Le

ri

er

Dr

+

vd

10

N

es

N

hj

D

rd

#

SR

5)

zi

UA,

3

Ln

5

u

&

dE

a

r

GEB,

4 Pi

MI

EN

a

Zelf je kruidnoten

Sm

chocolade met

pu

maken en versieren,

>

LE oteg, in ETES LICE) kom

en tussendoor een

een’pan met een laagjekokend

Waterhangt (au bain-marie). De kom

=

BE

mag het water niet raken. Neem zodra de

paar QE

chocolade gesmoltenis, de kom van de

HU

pan en wentel met behulp van een vork

B)

#

steeds 1 kruidnoot (van 100 g kruidnoten

à,

in totaal} snel rondom door de chocolade.

ee

7

Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een

.

met bakpapier beklede bakplaat of

platte schaal. Ga door tot alle-chocolade—

op is. Rol de helft van de kruidnoten door

4 el cacao en bestrooi de andere helft

met 30 g hagelslag. Zet de kruidnoten in _

=

D

de koelkast en laat ze minimaal 30 min.

opstijven.

d

8

Ke

BEVAT p.p. 335 kcal - 5 g eiwit - 18 g vet,

waarvan 10 g verz. 35 g koolhydraten,

waarvan 23 g suikers - 0.4. g zout-6 g vezels —

=

+ Prijs p.p. € 0.60

Kos

bal

allerhande

N

Ps

Am