Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 19

Hier is pagina 19 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Qi
2
A1
%
J
5
SE
Be
ol
Ca
À AAG VAN SINT
2
LE
3
>
Fr
N
ER
ws
Le
ri
er
Dr
+
vd
10
N
es
N
hj
D
rd
#
SR
5)
zi
UA,
3
Ln
5
u
&
dE
a
r
GEB,
4 Pi
MI
EN
a
Zelf je kruidnoten
Sm
chocolade met
pu
maken en versieren,
>
LE oteg, in ETES LICE) kom
en tussendoor een
een’pan met een laagjekokend
Waterhangt (au bain-marie). De kom
=
BE
mag het water niet raken. Neem zodra de
paar QE
chocolade gesmoltenis, de kom van de
HU
pan en wentel met behulp van een vork
B)
#
steeds 1 kruidnoot (van 100 g kruidnoten
à,
in totaal} snel rondom door de chocolade.
ee
7
Haal eruit, laat uitdruipen en leg op een
.
met bakpapier beklede bakplaat of
platte schaal. Ga door tot alle-chocolade—
op is. Rol de helft van de kruidnoten door
4 el cacao en bestrooi de andere helft
met 30 g hagelslag. Zet de kruidnoten in _
=
D
de koelkast en laat ze minimaal 30 min.
opstijven.
d
8
Ke
BEVAT p.p. 335 kcal - 5 g eiwit - 18 g vet,
waarvan 10 g verz. 35 g koolhydraten,
waarvan 23 g suikers - 0.4. g zout-6 g vezels —
=
+ Prijs p.p. € 0.60
Kos
bal
allerhande
N
Ps
Am