Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 68

Hier is pagina 68 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
KOKEN
VOOR
8
|
5
200
Ë
se
z
È
CN
oe
Ce
+
ode-bietenstamppot
met spek
(HOOFDGERECHT ) (4 PERS.) (30 MIN.) (GLUTENVRIJ) (LACTOSEVRIJ)
® Ikilo kruimige aardappelen (zak)
En
® 4 speklapjes
® 2rode uien (net 1 kilo)
À.
de
Li]
+ 400 g geraspte bietjes
IB
© 75 grucola
=
+ pureestamper
kruimige
1 Schil de aardappelen, snijd in gelijke
aardappelen
stukken en kook in water met zout in
20 min. gaar.
2 Verhit ondertussen een koekenpan
zonder olie of boter en bak de speklapjes in
D
x
15 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Neem uit de. pan en houd warm onder een
deksel. Laat het bakvet in de pan.
speklapjes
3 Snijd ondertussen de uien in halve ringen.
Fruit 2 min. in het achtergebleven bakvet.
EN
Voeg de bietjestoe enbak nog 4 min. mee.
>
4 Giet de aardappelen af, maar vang
Ä
1kopje kookvocht op. Doe de aardappelen
met het kookvocht terug in de pan en
stamp met de pureestamper tot een
Ee
grove puree. Schep de ui, bietjes en
rode ui
we
rucola erdoor. Breng op smaak met
peper en eventueel zout.
©
5 Verdeel de stamppot over 4borden.
Serveer met de speklapjes:
KJ
0 VEGA TIP Vervang de speklapjes
user
‚RODE BIETEN!
2
À
door 200 g vegan spekreepjes. Het
gerecht is dan niet meer glutenvrij.
(UE
BEVAT p.p. 620 kcal : 27 geiwit
» 35:g vet, waarvan I3 gverz.
geraspte
bietjes
+45 gkoolhydraten, waarvan
N
8 gsuikers- 0,6 g zout -8g vezels
Kon
«Prijs p.p. € 2.00
sx
lj
LU
+=
rer
we
>
rucola
Dr
wi