Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

KOKEN

VOOR

8

|

5

200

Ë

se

z

È

CN

oe

Ce

+

ode-bietenstamppot

met spek

(HOOFDGERECHT ) (4 PERS.) (30 MIN.) (GLUTENVRIJ) (LACTOSEVRIJ)

® Ikilo kruimige aardappelen (zak)

En

® 4 speklapjes

® 2rode uien (net 1 kilo)

À.

de

Li]

+ 400 g geraspte bietjes

IB

© 75 grucola

=

+ pureestamper

kruimige

1 Schil de aardappelen, snijd in gelijke

aardappelen

stukken en kook in water met zout in

20 min. gaar.

2 Verhit ondertussen een koekenpan

zonder olie of boter en bak de speklapjes in

D

x

15 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Neem uit de. pan en houd warm onder een

deksel. Laat het bakvet in de pan.

speklapjes

3 Snijd ondertussen de uien in halve ringen.

Fruit 2 min. in het achtergebleven bakvet.

EN

Voeg de bietjestoe enbak nog 4 min. mee.

>

4 Giet de aardappelen af, maar vang

Ä

1kopje kookvocht op. Doe de aardappelen

met het kookvocht terug in de pan en

stamp met de pureestamper tot een

Ee

grove puree. Schep de ui, bietjes en

rode ui

we

rucola erdoor. Breng op smaak met

peper en eventueel zout.

©

5 Verdeel de stamppot over 4borden.

Serveer met de speklapjes:

KJ

0 VEGA TIP Vervang de speklapjes

user

‚RODE BIETEN!

2

À

door 200 g vegan spekreepjes. Het

gerecht is dan niet meer glutenvrij.

(UE

BEVAT p.p. 620 kcal : 27 geiwit

» 35:g vet, waarvan I3 gverz.

geraspte

bietjes

+45 gkoolhydraten, waarvan

N

8 gsuikers- 0,6 g zout -8g vezels

Kon

«Prijs p.p. € 2.00

sx

lj

LU

+=

rer

we

>

rucola

Dr

wi