Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WAT ETEN WE VAND,

KOKEN

VOOR

5

85

Se

&

KN

EP,

L

>

ee

Traybake va

“N

IM

naa

broccoli en p

S

<

7

:

5

400 g pastinaak

ie

© 4rode uien (net 1kilo)

5 x

© 500 gbroceoli

© 4 el olijfolie mild (fles liter

« lel specerijenmix voor

Ge

4

bloemkool (zakje 30 g, Soug)

Wz

8

A

® 600 g aardappelschijf jes (zak)

© 250 g wilde zalmfilet

(diepvries, ontdooid)

u

R

+ Icitroen (schoongeboend)

ig

« bakpapier

|

7

£

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil d

si

pastinaak en snijd in plakjes van lem dik.

|

er

Snijd elke ui in 8 parten. Snijd de broccoli in

dy

kleine roosjes en de stronk in kleine stukjes.

)

2 Meng 3el olie met de specerijenmix voor

MEEK

Ph =

{

bloemkool. Verdeelde pastinaak, broccoli

en aardappelschijfjes over een met

=

F

&

bakpapier beklede bakplaat en giet de

&

WE

specerijenolie erover. Schep om, zodat

|.

Ee

alles bedekt is met een laagje olie. Rooster

y

ca. 30 min. in het midden van de oven.

ed

=

3 Bestrooi ondertussen de zalm met peper

al

2

5

en eventueel zout. Snijd de citroen in

flinterdunne plakken.

À

;

4 Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven

|

ie

9

Fe

en schep de groenten om. Leg. de zalm in:

het midden van de groenten en verdeel de

À

plakjes citroen over de bakplaat. Rooster

nog 10 min.

&

5 Neem de bakplaat uit de oven. Breek de

zalm in stukken en serveer. Lekker met

x,

koriander.

ER

© VEGA TIP Gebruik 150 gfeta in

Ê

plaats van zalm. Het gerecht is dan niet

>

u

8

RN

meer lactosevrij en voldoet niet meer

N

aan de criteria voor een gezond recept.

BEVAT p.p. 450 kcal: 21g eiwit «18 g vet,

ET nnacg.

waarvan 3 g verz.- 44 gkoolhydraten,

par

waarvan 10 g suikers - 0.2 g zout

+ 14 g vezels: Prijs-p.p. € 1.85