Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 65

Hier is pagina 65 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WAT ETEN WE VAND,
KOKEN
VOOR
5
85
Se
&
KN
EP,
L
>
ee
Traybake va
“N
IM
naa
broccoli en p
S
<
7
:
5
400 g pastinaak
ie
© 4rode uien (net 1kilo)
5 x
© 500 gbroceoli
© 4 el olijfolie mild (fles liter
« lel specerijenmix voor
Ge
4
bloemkool (zakje 30 g, Soug)
Wz
8
A
® 600 g aardappelschijf jes (zak)
© 250 g wilde zalmfilet
(diepvries, ontdooid)
u
R
+ Icitroen (schoongeboend)
ig
« bakpapier
|
7
£
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil d
si
pastinaak en snijd in plakjes van lem dik.
|
er
Snijd elke ui in 8 parten. Snijd de broccoli in
dy
kleine roosjes en de stronk in kleine stukjes.
)
2 Meng 3el olie met de specerijenmix voor
MEEK
Ph =
{
bloemkool. Verdeelde pastinaak, broccoli
en aardappelschijfjes over een met
=
F
&
bakpapier beklede bakplaat en giet de
&
WE
specerijenolie erover. Schep om, zodat
|.
Ee
alles bedekt is met een laagje olie. Rooster
y
ca. 30 min. in het midden van de oven.
ed
=
3 Bestrooi ondertussen de zalm met peper
al
2
5
en eventueel zout. Snijd de citroen in
flinterdunne plakken.
À
;
4 Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven
|
ie
9
Fe
en schep de groenten om. Leg. de zalm in:
het midden van de groenten en verdeel de
À
plakjes citroen over de bakplaat. Rooster
nog 10 min.
&
5 Neem de bakplaat uit de oven. Breek de
zalm in stukken en serveer. Lekker met
x,
koriander.
ER
© VEGA TIP Gebruik 150 gfeta in
Ê
plaats van zalm. Het gerecht is dan niet
>
u
8
RN
meer lactosevrij en voldoet niet meer
N
aan de criteria voor een gezond recept.
BEVAT p.p. 450 kcal: 21g eiwit «18 g vet,
ET nnacg.
waarvan 3 g verz.- 44 gkoolhydraten,
par
waarvan 10 g suikers - 0.2 g zout
+ 14 g vezels: Prijs-p.p. € 1.85