Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Albert Heijn Folder 08.11.2021

Hier is pagina 65 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 65

WAT ETEN WE VAND, KOKEN VOOR 5 85 Se & KN EP, L > ee Traybake va “N IM naa broccoli en p S < 7 : 5 400 g pastinaak ie © 4rode uien (net 1kilo) 5 x © 500 gbroceoli © 4 el olijfolie mild (fles liter « lel specerijenmix voor Ge 4 bloemkool (zakje 30 g, Soug) Wz 8 A ® 600 g aardappelschijf jes (zak) © 250 g wilde zalmfilet (diepvries, ontdooid) u R + Icitroen (schoongeboend) ig « bakpapier | 7 £ 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil d si pastinaak en snijd in plakjes van lem dik. | er Snijd elke ui in 8 parten. Snijd de broccoli in dy kleine roosjes en de stronk in kleine stukjes. ) 2 Meng 3el olie met de specerijenmix voor MEEK Ph = { bloemkool. Verdeelde pastinaak, broccoli en aardappelschijfjes over een met = F & bakpapier beklede bakplaat en giet de & WE specerijenolie erover. Schep om, zodat |. Ee alles bedekt is met een laagje olie. Rooster y ca. 30 min. in het midden van de oven. ed = 3 Bestrooi ondertussen de zalm met peper al 2 5 en eventueel zout. Snijd de citroen in flinterdunne plakken. À ; 4 Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven | ie 9 Fe en schep de groenten om. Leg. de zalm in: het midden van de groenten en verdeel de À plakjes citroen over de bakplaat. Rooster nog 10 min. & 5 Neem de bakplaat uit de oven. Breek de zalm in stukken en serveer. Lekker met x, koriander. ER © VEGA TIP Gebruik 150 gfeta in Ê plaats van zalm. Het gerecht is dan niet > u 8 RN meer lactosevrij en voldoet niet meer N aan de criteria voor een gezond recept. BEVAT p.p. 450 kcal: 21g eiwit «18 g vet, ET nnacg. waarvan 3 g verz.- 44 gkoolhydraten, par waarvan 10 g suikers - 0.2 g zout + 14 g vezels: Prijs-p.p. € 1.85

Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 65