Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE MAGIE VAN SINT

|

=

ME



fs

je

a

NJ

À

55

Cu

})

=

N

a

A

1}

=shirt

AH Sint Zip-trui

4

€999

Stoofperen-speculaastaart

GEB,

.

1 Schil de stoofperen met de dunschiller.

4 Snijd de stoofperen in de lengte voorzich-

Laat het steeltje eraan zitten. Breng de

tig in dunne plakjes, maar laat het steeltje

peren met de wijn en suiker aan de kook.

eraan zitten zodat de plakjes bij elkaar

« 5 Gieser Wildeman stoofperen

Meng de saffraan met 5 el heet water.

blijven. Schep het beslag in de taartvorm en

* 400 ml droge witte wijn

Voeg samen met de kruidnagels toe aan

strijk glad met de bolle kant van een lepel.

« 150 g kristalsuiker

de stoofpeer. Rasp de oranje schil van de

Maak 5 kleine kuiltjes in het beslag en leg

* 10 draadjes saffraan

halve sinaasappel en voeg toe.

hier de stoofperen in met het steeltje naar

(zakje. Verstegen)

2 Draai het vuur laag en kook met de

boven. Schenk 100 ml ingekookte siroop

« 1O kruidnagels

deksel op de pan in 30 min. halfgaar. Neem

over de taart. Verkruimel de helft van de

« Vz sinaasappel

de stoofperen uit de pan en leg apart. Zeef

speculaas met de hand fijn en verdeel over

(schoongeboend)

de specerijen uit het kookvocht en kook

de stoofperen.

+160 groomboter

het vocht op hoog vuur in tot een siroop

5 Zetde taart inhet midden van de oven

(op kamertemperatuur)

(ca. 200 ml), dit duurt ca. 5 min. Voeg

en bak gaar in ca. 50 min. Laat 30 min.

« 100 g amandelspijs

lel roomboter toe. Roer door en neem de

afkoelen. Besprenkel met de rest van de

* 4 eieren

pan van het vuur.

siroop en verdeel de rest van de speculaas

« 150 g zelfrijzend bakmeel

3 Verwarm de oven voor op 160 °C, Klop

in kruimels over de taart. Lekker met een

« 100 g bakkersspeculaas

ondertussen in een kom de rest van de

lepel crème fraîche.

* dunschiller

boter en de amandelspijs met een hand-

* ronde taartvorm

mixer tot een romige massa. Voeg de eieren

BEVAT pp. 325 kcal - 5 g eiwit - 17 g vet.

(D 24 cm, ingevet)

Ivoor toe en klop 7 min. Voeg een snuf zout

waarvan 9 g verz. 36 g koolhydraten,

toe en klop in lmin. tot een egaal beslag. Vouw

waarvan 22 g suikers - 0.5 q zout

het bakmeel met een spatelin het beslag.

- 2 g vezels - Prijs p.p. € 0.70

allerhande