Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 21

Hier is pagina 21 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE MAGIE VAN SINT
|
=
ME
€
fs
je
a
NJ
À
55
Cu
})
=
N
a
A
1}
=shirt
AH Sint Zip-trui
4
€999
Stoofperen-speculaastaart
GEB,
.
1 Schil de stoofperen met de dunschiller.
4 Snijd de stoofperen in de lengte voorzich-
Laat het steeltje eraan zitten. Breng de
tig in dunne plakjes, maar laat het steeltje
peren met de wijn en suiker aan de kook.
eraan zitten zodat de plakjes bij elkaar
« 5 Gieser Wildeman stoofperen
Meng de saffraan met 5 el heet water.
blijven. Schep het beslag in de taartvorm en
* 400 ml droge witte wijn
Voeg samen met de kruidnagels toe aan
strijk glad met de bolle kant van een lepel.
« 150 g kristalsuiker
de stoofpeer. Rasp de oranje schil van de
Maak 5 kleine kuiltjes in het beslag en leg
* 10 draadjes saffraan
halve sinaasappel en voeg toe.
hier de stoofperen in met het steeltje naar
(zakje. Verstegen)
2 Draai het vuur laag en kook met de
boven. Schenk 100 ml ingekookte siroop
« 1O kruidnagels
deksel op de pan in 30 min. halfgaar. Neem
over de taart. Verkruimel de helft van de
« Vz sinaasappel
de stoofperen uit de pan en leg apart. Zeef
speculaas met de hand fijn en verdeel over
(schoongeboend)
de specerijen uit het kookvocht en kook
de stoofperen.
+160 groomboter
het vocht op hoog vuur in tot een siroop
5 Zetde taart inhet midden van de oven
(op kamertemperatuur)
(ca. 200 ml), dit duurt ca. 5 min. Voeg
en bak gaar in ca. 50 min. Laat 30 min.
« 100 g amandelspijs
lel roomboter toe. Roer door en neem de
afkoelen. Besprenkel met de rest van de
* 4 eieren
pan van het vuur.
siroop en verdeel de rest van de speculaas
« 150 g zelfrijzend bakmeel
3 Verwarm de oven voor op 160 °C, Klop
in kruimels over de taart. Lekker met een
« 100 g bakkersspeculaas
ondertussen in een kom de rest van de
lepel crème fraîche.
* dunschiller
boter en de amandelspijs met een hand-
* ronde taartvorm
mixer tot een romige massa. Voeg de eieren
BEVAT pp. 325 kcal - 5 g eiwit - 17 g vet.
(D 24 cm, ingevet)
Ivoor toe en klop 7 min. Voeg een snuf zout
waarvan 9 g verz. 36 g koolhydraten,
toe en klop in lmin. tot een egaal beslag. Vouw
waarvan 22 g suikers - 0.5 q zout
het bakmeel met een spatelin het beslag.
- 2 g vezels - Prijs p.p. € 0.70
allerhande