Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 98

Hier is pagina 98 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$)
4
AT
MINI-NACHOSCHOTEL
A
À
N
7
+ 4 snoeppaprika's
PA
ES)
ca
« lbosui
« 150 g maistortillachips naturel
(Totopos, La Morena)
©
« 100 g geraspte pittige 45+-kaas
(zakje 200 g, De Zaanse Hoeve)
De
« 6elchilisaus
« gourmetstel
1 Snijd de steelaanzet van de snoep-
paprika's, verwijder de zaadlijsten en
CA
Re
snijd het vruchtvlees in dunne ringen.
(8
2 Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verdeel
we
Vs van de maistortillachips over 1 gourmet-
À
I
pannetje. Bestrooi met Vs van de paprika-
N
ringen en Ve van de geraspte kaas.
=
3 Zet het pannetje onder de grill en laat
de kaas in 5 min. smelten.
er
4 Verdeel /s van de chilisaus en Ye van
de bosuiringen over de mini-nachoschotel.
KAASFONDUE MET GROENTEN EN STOKBROOD
Maak zo nog 7 porties. Lekker met
guacamole.
30
« 500 g stoomaardappelmix
Rasp de Emmentaler en Zaanlander en
BEVAT p.portie 120 kcal 5 g eiwit - 5 g vet,
waarvan 3 g verz 4 g koolhydraten,
« 400 g kastanjechampignons
verkruimel de blauwe kaas. Snijd het
* lel arachideolie
waarvan 5 g suikers 1.5 g zout - 1g vezels
stokbrood in plakjes.
«Prijs p.portie € 0.55
« \kleine bloemkool
=
3 Halveer de knoflook en wrijf de fondue-
« 300 g geschrapte worteltjes
pan of gietijzeren pan ermee in. Schenk de
« ca. 163 g Emmentaler (stukje)
wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur.
1)
+ 200 g Zaanlander jong belegen 48+ (stuk)
Voeg alle kaas en het citroensap toe en laat
« 90 g blue dAuvergne (stukje)
al roerend rustig smelten. Dit duurt ca. 8 min.
+ ]meergranenstokbrood
4 Meng de maizena met de kirsch, voeg
« lteen knoflook
al roerend toe aan de kaasfondue. Roer
eld
« 200 ml droge witte wijn (bijv. riesling
tot een samenhangend geheel. Dit duurt
à
of grüner veltliner)
ca. 5 min. Breng op smaak met peper.
« 150 g geraspte gruyère (zakje)
Serveer de kaasfondue met de groenten,
|
« lel citroensap
aardappeltjes en het brood.
« lel maizena
TIP Liever zonder alcohol? Vervang de
*
À
« 2elkirsch (Gall & Gall)
wijn door water of bouillon en de kirsch
« fondue- of gietijzeren pan
door diksap appel.
TIP Snijd de overige Zaanlander in blokjes,
A?
1 Halveer grote aardappelen en kook
en serveer met een cornichon bij de borrel.
AT
in 12 min. gaar. Halveer de champignons.
BAR
5
N
El
verhit de olie in een koekenpan en bak
BEVAT pp. 1000 kcal 54 g eiwit - 53 g vet,
TS
F
IJ
ó6 min. op hoog vuur.
waarvan 30 g verz. - 66 g koolhydraten,
AA
I
D
D
2 Snijd de bloemkool in kleine roosjes
waarvan 16 g suikers - 3 g zout - 13 g vezels
en halveer de worteltjes in de breedte.
“Prijs p.p.€ 475