Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 98




Hier is pagina 98 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$)

4

AT

MINI-NACHOSCHOTEL

A

À

N

7

+ 4 snoeppaprika's

PA

ES)

ca

« lbosui

« 150 g maistortillachips naturel

(Totopos, La Morena)

©

« 100 g geraspte pittige 45+-kaas

(zakje 200 g, De Zaanse Hoeve)

De

« 6elchilisaus

« gourmetstel

1 Snijd de steelaanzet van de snoep-

paprika's, verwijder de zaadlijsten en

CA

Re

snijd het vruchtvlees in dunne ringen.

(8

2 Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verdeel

we

Vs van de maistortillachips over 1 gourmet-

À

I

pannetje. Bestrooi met Vs van de paprika-

N

ringen en Ve van de geraspte kaas.

=

3 Zet het pannetje onder de grill en laat

de kaas in 5 min. smelten.

er

4 Verdeel /s van de chilisaus en Ye van

de bosuiringen over de mini-nachoschotel.

KAASFONDUE MET GROENTEN EN STOKBROOD

Maak zo nog 7 porties. Lekker met

guacamole.

30

« 500 g stoomaardappelmix

Rasp de Emmentaler en Zaanlander en

BEVAT p.portie 120 kcal 5 g eiwit - 5 g vet,

waarvan 3 g verz 4 g koolhydraten,

« 400 g kastanjechampignons

verkruimel de blauwe kaas. Snijd het

* lel arachideolie

waarvan 5 g suikers 1.5 g zout - 1g vezels

stokbrood in plakjes.

«Prijs p.portie € 0.55

« \kleine bloemkool

=

3 Halveer de knoflook en wrijf de fondue-

« 300 g geschrapte worteltjes

pan of gietijzeren pan ermee in. Schenk de

« ca. 163 g Emmentaler (stukje)

wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur.

1)

+ 200 g Zaanlander jong belegen 48+ (stuk)

Voeg alle kaas en het citroensap toe en laat

« 90 g blue dAuvergne (stukje)

al roerend rustig smelten. Dit duurt ca. 8 min.

+ ]meergranenstokbrood

4 Meng de maizena met de kirsch, voeg

« lteen knoflook

al roerend toe aan de kaasfondue. Roer

eld

« 200 ml droge witte wijn (bijv. riesling

tot een samenhangend geheel. Dit duurt

à

of grüner veltliner)

ca. 5 min. Breng op smaak met peper.

« 150 g geraspte gruyère (zakje)

Serveer de kaasfondue met de groenten,

|

« lel citroensap

aardappeltjes en het brood.

« lel maizena

TIP Liever zonder alcohol? Vervang de

*

À

« 2elkirsch (Gall & Gall)

wijn door water of bouillon en de kirsch

« fondue- of gietijzeren pan

door diksap appel.

TIP Snijd de overige Zaanlander in blokjes,

A?

1 Halveer grote aardappelen en kook

en serveer met een cornichon bij de borrel.

AT

in 12 min. gaar. Halveer de champignons.

BAR

5

N

El

verhit de olie in een koekenpan en bak

BEVAT pp. 1000 kcal 54 g eiwit - 53 g vet,

TS

F

IJ

ó6 min. op hoog vuur.

waarvan 30 g verz. - 66 g koolhydraten,

AA

I

D

D

2 Snijd de bloemkool in kleine roosjes

waarvan 16 g suikers - 3 g zout - 13 g vezels

en halveer de worteltjes in de breedte.

“Prijs p.p.€ 475