Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.

Hier is pagina 98 van 105 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 08.11.2021 tot 05.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 98
$) 4 AT MINI-NACHOSCHOTEL A À N 7 + 4 snoeppaprika's PA ES) ca « lbosui « 150 g maistortillachips naturel (Totopos, La Morena) © « 100 g geraspte pittige 45+-kaas (zakje 200 g, De Zaanse Hoeve) De « 6elchilisaus « gourmetstel 1 Snijd de steelaanzet van de snoep- paprika's, verwijder de zaadlijsten en CA Re snijd het vruchtvlees in dunne ringen. (8 2 Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verdeel we Vs van de maistortillachips over 1 gourmet- À I pannetje. Bestrooi met Vs van de paprika- N ringen en Ve van de geraspte kaas. = 3 Zet het pannetje onder de grill en laat de kaas in 5 min. smelten. er 4 Verdeel /s van de chilisaus en Ye van de bosuiringen over de mini-nachoschotel. KAASFONDUE MET GROENTEN EN STOKBROOD Maak zo nog 7 porties. Lekker met guacamole. 30 « 500 g stoomaardappelmix Rasp de Emmentaler en Zaanlander en BEVAT p.portie 120 kcal 5 g eiwit - 5 g vet, waarvan 3 g verz 4 g koolhydraten, « 400 g kastanjechampignons verkruimel de blauwe kaas. Snijd het * lel arachideolie waarvan 5 g suikers 1.5 g zout - 1g vezels stokbrood in plakjes. «Prijs p.portie € 0.55 « \kleine bloemkool = 3 Halveer de knoflook en wrijf de fondue- « 300 g geschrapte worteltjes pan of gietijzeren pan ermee in. Schenk de « ca. 163 g Emmentaler (stukje) wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur. 1) + 200 g Zaanlander jong belegen 48+ (stuk) Voeg alle kaas en het citroensap toe en laat « 90 g blue dAuvergne (stukje) al roerend rustig smelten. Dit duurt ca. 8 min. + ]meergranenstokbrood 4 Meng de maizena met de kirsch, voeg « lteen knoflook al roerend toe aan de kaasfondue. Roer eld « 200 ml droge witte wijn (bijv. riesling tot een samenhangend geheel. Dit duurt à of grüner veltliner) ca. 5 min. Breng op smaak met peper. « 150 g geraspte gruyère (zakje) Serveer de kaasfondue met de groenten, | « lel citroensap aardappeltjes en het brood. « lel maizena TIP Liever zonder alcohol? Vervang de * À « 2elkirsch (Gall & Gall) wijn door water of bouillon en de kirsch « fondue- of gietijzeren pan door diksap appel. TIP Snijd de overige Zaanlander in blokjes, A? 1 Halveer grote aardappelen en kook en serveer met een cornichon bij de borrel. AT in 12 min. gaar. Halveer de champignons. BAR 5 N El verhit de olie in een koekenpan en bak BEVAT pp. 1000 kcal 54 g eiwit - 53 g vet, TS F IJ ó6 min. op hoog vuur. waarvan 30 g verz. - 66 g koolhydraten, AA I D D 2 Snijd de bloemkool in kleine roosjes waarvan 16 g suikers - 3 g zout - 13 g vezels en halveer de worteltjes in de breedte. “Prijs p.p.€ 475
Albert Heijn - Folder van 08.11.2021 tot 05.12.2021 - Pagina 98