PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.

Wi

ge

Fr

je

A

N

P.

À

Vd

5

ut

%

2

É

Me





>

nd

US

Bd

nl

we

Supertrendy

eitje

I

.

Laat de gepelde, gekookte eieren 1 nacht

in bietensap (Smaakt) en 4 eetlepels

azijn liggen voor een mooie fuchsia rand.

Klassiek

Zorg dat de eieren helemaal onder staan.

Spoel ze af en dep ze droog.

gevulde eitjes

à 12 stuks B gemiddeld

® 25 min. W vegetarisch

e 6 eieren

Kids eitje

e 4 el mayonaise

Halveer de eitjes in de breedte. Volg voor de vulling het klassieke recept

e1tl kerriepoeder

maar zonder kerriepoeder en schep deze met een theelepel in de eiwitten.

e1tl fijne mosterd

Snijd van een stukje winterpeen 12 driehoekjes als snaveltjes, maak van

e 5 g bieslook

haar van kleine takjes dille.

N

e1tl paprikapoeder

24 krenten oogjes en maak een x

e staafmixer

NER

j

\)

e spuitzak met gekartelde spuitmond

(\

nf

XS

vw

cocsnsssscecensscseseessssseceeenseee

|

1. Kook de eieren in 8 minuten hard.

8

Laat ze schrikken onder koud water

%



+

aA

A

en pel ze. Halveer de eieren in de

Nr

lengte en haal met een theelepel de

2

eidooier eruit.

> Gi

5

«

}

2. Pureer de eidooiers met de

mayonaise, kerrie en mosterd in een

Es

kom met de staafmixer helemaal glad.

2

Breng op smaak met zout en peper.

Schep het mengsel in de spuitzak en

spuit mooie toefjes in de eiwitten.

Snijd de bieslook fijn. Bestrooi met

paprikapoeder en bieslook.

VOEDINGSWAARDE P.P.: 85 KCAL. 7 G VET

(1 G VERZADIGD), 1 G KOOLHYDRATEN (0 G SUIKERS),

0 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,5 G ZOUT

14 PLUS

KIJK VOOR HEERLIJKE RECEPTEN OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN