PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 01.03.2021

Hier is pagina 14 van 116 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14

. Wi ge Fr je A N P. À Vd 5 ut % 2 É Me — “ > nd US Bd nl we Supertrendy eitje I . Laat de gepelde, gekookte eieren 1 nacht in bietensap (Smaakt) en 4 eetlepels azijn liggen voor een mooie fuchsia rand. Klassiek Zorg dat de eieren helemaal onder staan. Spoel ze af en dep ze droog. gevulde eitjes à 12 stuks B gemiddeld ® 25 min. W vegetarisch e 6 eieren Kids eitje e 4 el mayonaise Halveer de eitjes in de breedte. Volg voor de vulling het klassieke recept e1tl kerriepoeder maar zonder kerriepoeder en schep deze met een theelepel in de eiwitten. e1tl fijne mosterd Snijd van een stukje winterpeen 12 driehoekjes als snaveltjes, maak van e 5 g bieslook haar van kleine takjes dille. N e1tl paprikapoeder 24 krenten oogjes en maak een x e staafmixer NER j \) e spuitzak met gekartelde spuitmond (\ nf XS vw cocsnsssscecensscseseessssseceeenseee | 1. Kook de eieren in 8 minuten hard. 8 Laat ze schrikken onder koud water % “ + aA A en pel ze. Halveer de eieren in de Nr lengte en haal met een theelepel de 2 eidooier eruit. > Gi 5 « } 2. Pureer de eidooiers met de mayonaise, kerrie en mosterd in een Es kom met de staafmixer helemaal glad. 2 Breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in de spuitzak en spuit mooie toefjes in de eiwitten. Snijd de bieslook fijn. Bestrooi met paprikapoeder en bieslook. VOEDINGSWAARDE P.P.: 85 KCAL. 7 G VET (1 G VERZADIGD), 1 G KOOLHYDRATEN (0 G SUIKERS), 0 G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,5 G ZOUT 14 PLUS KIJK VOOR HEERLIJKE RECEPTEN OP PLUS.NL/PAASRECEPTEN

PLUS - Folder van 01.03.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14